7 rezultatų ieškant "stiebo"
Bulvių ir aguročių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 1 morka, 1 agurotis, 1 ankštinis pipiras, gabaliukas petražolės šaknies, 2 pomidorai, 0,25 poro stiebo, 4 šaukštai lydyto sviesto, 4 šaukštai grietinės, druska, krapai. Gaminimas: Morkas, petražoles, porą, pi..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 bulvės, 1 poras, 4 morkos, 100 g. sūrio, 10 g. sviesto, 0,25 stiklinės baltojo vyno, 4 – 5 šaukštai acto, 4 šaukštai aliejaus, pipirai, muskato riešutas, petražolių lapeliai, druska. Gaminimas: Virtas bulves supjaustykite ..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su sūdyta lašišaIngridientai:1 kg baltos duonos200 g sūdytos lašišospadažui:grietinėsmajonezo40 ml citrinos sulčiųkrapų20 g lašišos (sūdytos)20 g avokadosvogūnų laiškųGaminimasBaltą duoną suporcijuojame rutuliuko forma. Sudedame į skard..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomisIngridientai:600g triušienos nugarinės, 75g lašiniukų ar triušio riebalų, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių. Salierų ir porų salotoms: 1 salieras, 1 raugintas agurkas, 2 porai, 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Makaronų salotosIngridientai:makaronų ( gražiausiai atrodo kaspinėliai), raudonos ir/ar geltonos paprikos, saliero stiebo, pomidoro, agurko, kaiušinis, ananasas konservuotas, kalakutienos krūtinėlės, žalumos. Užpilas : Majonezas, garstyčios, ananasų suktys,pipirai, druska,..
Recepto vertinimas:
Midijų sriubaIngridientai:2 bulvių 2 svogūnų, 1 morkos, 1 poro stiebo, 50 g rūkytų lašinių, 250 ml mėsos sultinio, 250 g midijų, baziliko, raudonėlio, raudonųjų pipirų, kvapniųjų pipirų, 250 ml pieno, petražolių arba koriandro, druskos.Gaminimas Nuskusti bulves ir morkas, ..
Recepto vertinimas:
Tebjule salotosIngridientai:6-8 porcijos 210 g skrudintų skaldytų kviečių, 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 125 ml alyvuogių aliejaus, Kakiko (žiūrėti padažuose), 125 ml juodųjų alyvuogių garnyrui, 6-8 vidutinio dydž..
Recepto vertinimas: