20 rezultatų ieškant "skirta"
Jūros lydekos užpiltinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 karšto rūkymo jūros lydekos 1 virta morka 0.5 indelio konservuotų kukurūzų petražolių 0.5 l vandens 1 kubelis daržovių sultinio 1 pokelis greitai paruošiamos “Otker” želatinos 1 valg. šaukštas citrinos sulčių Ga..
Recepto vertinimas:
Persikų pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 “Malsena” mišinys biskvitui 1 indelis konservuotų persikų 1 500g indelis plombyrinių arba vanilinių ledų Gaminimas: “Malsena” mišinį biskvitui sumaišyti nurodytame kiekyje vandens. Suberti nusausintus stambiai supjaustytus..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 170 g jautienos, 15 g tirpinto sviesto, 15 g pomidorų tyrės, 60 g svogūnų, 40 g grybų, 10 g džiūvėsėlių, 15 g miltų, 10 g morkų, 10 g petražolių, 150 g sultinio, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Jautieną supjaustykite plon..
Recepto vertinimas:
Troškintos šparaginės pupelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 didelės morkos 4 svogūnai 0,5 stiklinės aliejaus 500 g šparaginių pupelių 3-4 šaukštų neaštraus pomidorų padažo druskos, pipirų ir „Vegetos“ prieskonių Gaminimas: Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vanden..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su Savojos kopūstu
Balandėliai su Savojos kopūstuIngridientai: Savojos kopūsto gūžė (nedidelė), 100 g cukinijos, po pusę raudonosios ir geltonosios paprikos, raudonasis svogūnas, 15 g sojų padažo, 0,5 stiklinės apvaliųjų ryžių, alyvuogių aliejaus, druskos, prieskonių. Padažui: pusė..
Recepto vertinimas:
Miežiniai maltiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 170 g miežinės košės, 75 g vaisių, 40 g varškės, 10 g tirpinto sviesto, 10 g cukraus, 1 kiaušinis, 10 g džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Virtą miežinę košę sumalkite mėsai malti skirta mašinėle. Sudėkite per sietelį pertrin..
Recepto vertinimas:
Troškinys su dešrelėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½ kg mažų dešrelių 200 g raudonojo kopūsto 300 g morkų 200 g žaliųjų žirnelių 1 poras 1 geltonasis ankštpipiris sviestas arba margarinas Padažui: 200 g 38 % riebumo grietinės arba grietinėlės 2 valgomieji šaukštai dijon ..
Recepto vertinimas:
Ryžių - grietinės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Gaminimas: Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais priesko..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su persikais
Biskvitinis tortas su persikais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 indelis kondensuoto pieno (su cukrumi) 2.3 kiaušiniai 3.1 šaukštelis sodos 4.1 stiklinė miltų spanguolių papuošimui Pertepimui: 5.1 indelis grietinėlės 6.2 šaukštai cukraus 7.1/2 šaukštelio citrinų rūgšties..
Recepto vertinimas:
Lydekos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg lydekos, 2.4 kiaušiniai, 3.1 riekelė pyrago, 4.1 stiklinė pieno, 5.1 šaukštas sviesto, 6.1 morka, 7.2 svogūnai, 8.10 pipirų (įdarui ir sultiniui), 9.1 lauro lapelis, druskos, 10.3 stiklinės sultinio drebučiams Gaminimas: Lydeką n..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais
Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pyrago pagrindui 125 g sviesto, 150 g pusryčių dribsnių su vaisiais, 50 g maltų lazdynų arba migdolų riešutų. Įdarui 750 g įvairiausių uogų arba vaisių (šviežių arba šaldytų), 1 pakelio želė, skirtos ..
Recepto vertinimas:
Morengų tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Morengų lakštams Jums reikės: 4 kiaušinių baltymų 300 gr cukraus Pertepimui reikės: 350 gr plaktos grietinėlės 30 gr cukraus 1 šaukštelio citrinos rūgšties 300 gr rūgštesnių uogų (šviečių ar šaldyt..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su persikais
Biskvitinis tortas su persikais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 indelis kondensuoto pieno (su cukrumi) 3 kiaušiniai 1 šaukštelis sodos 1 stiklinė miltų spanguolių papuošimui Pertepimui: 1 indelis grietinėlės 2 šaukštai cukraus 1/2 šaukštelio cit..
Recepto vertinimas:
Morengų tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Morengų lakštams Jums reikės: 4 kiaušinių baltymų 300 gr cukraus Pertepimui reikės: 350 gr plaktos grietinėlės 30 gr cukraus 1 šaukštelio citrinos rūgšties 300 gr rūgštesnių uogų (šviečių ar ..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių lapelių desertasIngridientai:1/2 stiklinės jaunų dilgėlių lapelių, 1 apelsinas, 1 obuolys, 2 šaukštai susmulkintų pakepintų graikinių riešutų 1 arbatinis šaukštelis medaus, 1 arbatinis šaukštelis citrinų sulčių, 1 šaukštas kokosu drožlių. Gaminimas Dilgėlių l..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiška virta įdaryta višta
Aukštaitiška virta įdaryta vištaIngridientai:1 kg vištienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė riešutų arba baltojo padažo (žiūrėti "Padažai"). Įdarui: vištos kepenėlės, skilvis, širdis, sparneliai ir truputis išimtos iš vidaus mėsos, 1 kiauši..
Recepto vertinimas:
„Princo ir regento“ tortas
„Princo ir regento“ tortasIngridientai:Tešlai: 250 g sviesto arba margarino; 4 kiaušiniai; 250 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 50 g krakmolo; 1 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 125 ml pieno; Žiupsnelis druskos; 20..
Recepto vertinimas:
Varškės krepšeliai su romo užpilu
Varškės krepšeliai su romo užpiluIngridientai:Tešlai: 250 g sausos liesos varškės; 8-9 valg. š.saulėgrąžų aliejaus; 6 valg. š. pieno; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 500 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių; Miltų kočiojimui; Riebalų skardai patepti. Įdarui: 300 g varškės..
Recepto vertinimas:
TIRAMISUIngridientai:6 porcijos500 g Maskarponės sūrio4 kiaušinių tryniai10 valgomų šaukštų cukraus4 valgomi šauštai amareto2 puodeliai stiprios espreso kavos4 arbatiniai šaukšteliai cukraus1 pokelis biskvitinių sausainių Sponge fingerskakavos (be cukraus) apibarstymuiGaminimas1. išvi..
Recepto vertinimas: