20 rezultatų ieškant "misiniu"
Pica Niam-niam Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 MIDI picoms reikės: 1 “Malsena” mišinio picai; 200-300 g virtos dešros; 200g šampinjonų; 1 svogūno; - 1 pomidoro; - 0,5 spalvotos paprikos; - 300 g sūrio; - pagal skonį picos prieskonio, krapų, alyvuogių papuošimui. Gaminimas: Iš ..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir cukinijų užkandėlė
Baklažanų ir cukinijų užkandėlė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 arba 12 pusiau perpjautų itališkos duonos riekelių 100 ml alyvų aliejaus 2 trintos česnako skiltelės ½ arbatinio šaukštelio druskos 1 arbatinis šaukštelis prieskoninės druskos 1 baklažanas 1 žalioji cukinija 200 ..
Recepto vertinimas:
Kepta menkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalai menkės po 200 g; 2 citrinų sultys; 2 citrinos; 6 šaukštai alyvų aliejaus; 1 ryšelis petražolių; 1 šaukštelis rozmarinų; 1 šaukštelis čiobrelių; maltų pipirų, druskos. Gaminimas: 1.Žuvį nuplaunama..
Recepto vertinimas:
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 3-4 kalakuto šlaunelės(krūtinėlė), 6-8 rūgštūs obuoliai, 100 gr.džiovintų slyvų,majonezo mažas stklainis, 1 šaukštas garstyčių,paukštienos prieskoniai, cinamonas, Gam..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su medumi ir riešutais
Lietiniai su medumi ir riešutais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 stiklinės miltų, 2 kiaušiniai, 0,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės jogurto, 2 šaukštai aliejaus, druskos, 2 šaukštai medaus, 100 g graikinių riešutų, 50 g razinų. Gaminimas: Iš produktų užmaišyti tešlą ir palikt..
Recepto vertinimas:
Graikiškos salotos Patiekalo šalis: Graikija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g pomidorų, agurkas, žalia paprika, 150 g fetos sūrio, juodųjų alyvuogių, alyvų aliejaus, raudonėlio, druskos, pipirų, 2 šaukštai vyno acto Gaminimas: Sūrį bei daržoves supjaustyti. Viską sudėti į d..
Recepto vertinimas:
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 troškintą kopūsta, 2 stiklinės savo sultyse virtų grybų, 2 rauginti agurkai, 1 šaukštas riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas arba poras. Gaminimas: Į ri..
Recepto vertinimas:
Aluje troškinta jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 40 g taukų, druskos, pipirų, svogūnas, 1 šaukštas garstyčių, 0,5 l alaus, kmynų, duonos plutelių, tarkuotos citrinos žievės. Gaminimas: Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Miši..
Recepto vertinimas:
Žuvies apkepas su krienais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 800 g menkės, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 4 šaukštai tarkuotų krienų, 2 konservuoti agurkai, 3 svogūnai, margarino, aliejaus, petražolės lapelių, druskos, pipirų. Gaminimas: Krienus sumaišyti su pomidorų tyre, pipirais, drus..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena su lašinukais
Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..
Recepto vertinimas:
Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..
Recepto vertinimas:
Pica su kumpiu ir paprika Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 250 g miltų, 200 g margarino, 2 šaukštai vandens, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai pamidorų padažo 0,5 šaukštelio druskos. Viršui: 400 g kumpio, 100 g fermentinio sūrio, 1 svogūnas, 1 poras, 5 kiaušiniai, 2 saldžiosios..
Recepto vertinimas:
Marokietiška avienaIngridientai:5 kg avies koja be kaulo, 5 grūstos česnako skiltelės, 3 šaukštai maltų kalendrų, 3 šaukštai kmynų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 šaukštai skysto medaus, 2 šaukštai mėtų padažo, salotų, 5 šaukštai sezamų pastos, 4 šaukštai natūralaus jo..
Recepto vertinimas:
Vištiena, kepta su medumi ir citrinomis
Vištiena, kepta su medumi ir citrinomisIngridientai:4 vištų krūtinėlės (po 125 g kiekviena), 2 šaukštai skysto medaus, šaukštas tamsiojo sojų padažo, šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės, šaukštas citrinų sulčių, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Vištų krūtinėle..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su daržovėmis ant iešmelių
Kiauliena su daržovėmis ant iešmeliųIngridientai:400 g kiaulienos filė, cukinija, baklažanas, 4 skiltelės česnako, 200 ml aliejaus, 2 šaukštai citrinų sulčių, ryšelis petražolių, svogūnas, kiaušinio trynys, marinuotas agurkas, 2 sūdytų kilkių filė, šaukštelis garstyčių, 4 s..
Recepto vertinimas:
Ypatinga veršienaIngridientai:0,5 kg veršienos, 0,5 kg bulvių, 2 skiltelės česnako, 0,5 šaukštelio citrinos sulčių, aliejaus, stiklinė sultinio, 0,5 šaukšto sviesto, druskos, pipirų, žiupsnelis muskato riešutų, žiupsnelis kardamono ir cinamono.Gaminimas Mėsą nuplauti ir ..
Recepto vertinimas:
Kepta antis su apelsinų padažu
Kepta antis su apelsinų padažuIngridientai:vidutinio dydžio antis, 2 cm ilgio imbiero šaknies gabalėlis, 2-3 česnako skiltelės, 1 raudonasis svogūnas, 4 šaukštai medaus, tarkuotos 1-2 apelsinų žievelės, 4 šaukštai sojų padažo, 1 šaukštelis malto cinamono, pusė stiklinės vandens..
Recepto vertinimas:
Žydiški pyragėliai su varškeIngridientai:500 g miltų, 250 g sviesto, 45 g cukraus pudros, 5 g smulkios druskos, 2 kiaušinio tryniai, 20 g kepimo mielių, 50 g pieno. Įdarui: 400 g varškės, 100 g cukraus pudros, 100 g Korinto razinų, 2 kiaušinio tryniai + 1 trynys.Gaminimas Miltus supilk..
Recepto vertinimas:
Sūdyta lašišaIngridientai:Lašišos pagal poreikį, druska,cukrus,citrina,krapai.GaminimasLašiša paruošiame - išdorojame, nupjauname galva, išimame stubura su pagrindiniais kaulais. Pasiruošiame druskos ir cukraus mišinį santykis druskos su cukrum yra 2/1. Indo kuriame sudysite lašiša ..
Recepto vertinimas: