Jautienos suktinukai su marinuotais agurkais
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
Jautienos nugarinė 500g
Marinuoti agurkėliai 5 vnt
Svogūno galvutės 2 vnt
Fermentinis sūris 100g
Miltai 2 šaukštai
Druska
Pipirai
Garstyčios 2 šaukštai
Aliejus
Mėsą supjaustome griežinėliais, išmušame, aptepame garstyčiomis, pabarstome druska, pipirais, ant viršaus uždedame labai plonais griežinėliais arba kubeliais supjaustytus svogūnus, agurkus, sūrio juosteles. Susukame suktinukus, juos persmeigiame pagaliukais arba surišame siūlais. Vyniotinius apkepame keptuvėje su aliejumi. Likusius svogūnus pakepiname keptuvėje su aliejumi, sudedame į puodą, ant jų dedame vyniotinius, užpilame truputį vandens ir troškiname ant ugnies arba orkaitėje, kol suminkštėja.
Tinka vartoti su:Virtomis ar konservuotomis pupelėmis, šviežiais agurkais, bulvių koše
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!