Krevėtės su makaronais

Ingridientai:
400g virtų lūkštentų krevėčių
50g sauso balto vyno
4 česnako skiltelės
2 v. šaukštai sviesto
1 v. šaukštas alyvuogių aliejaus
vienos citrinos sultys
druska, juodi pipirai
400g makaronų
Gaminimas
Išvirti makaronus. Česnaką pakepinti ant alyvuogių aliejaus, tada įdėti sviestą, ištirpus sviestui sudėti krevėtes, pakepti 1 min., tada įpilti vyno, pakaitinti apie 3 min., įspausti citriną, įberti druskos ir pipirus, viską pamaišyti, sudėti virtus makaronus ir vėl viską išmaišyti, dar pakaitinti apie 2-3min.
(Asta)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!