8 rezultatų ieškant "rugini milt"
Ruginių miltų bandelėsIngridientai:1/2kg ruginių duoninių nusijotų miltų, 30g mielių, 3 kiaušiniai, 100g sviesto, 1/2 stiklinės cukraus, nutarkuota 1 citrinos žievelė, cinamono.Gaminimas Sviestas ištrinamas, mušama po kiaušinį, beriama po šaukštą cukraus ir sukama, kol viska..
Recepto vertinimas:
Ruginių miltų plokštainisIngridientai:300g persijotų stambiai maltų ruginių miltų, 1 stiklinė grietinės, 5 kiaušiniai, 100g sviesto, 300g cukraus, 1 šaukštelis sodos, 1 šaukštas prieskonių kaip meduoliams (cinamono, gvazdikėlių, kvepiančiųjų pipirų, muskato riešuto, imbier..
Recepto vertinimas:
Ruginių miltų virtiniai su kopūstais
Ruginių miltų virtiniai su kopūstaisIngridientai:Tešlai: po stiklinę ruginių bet kvietinių miltų, kiaušinis, 0,5 stiklinės pieno, druskos. Įdarui: 500 g troškintų kopūstų, 100 g spirgučių, 2 vidutinio dydžio svogūno galvutės. Padažui: 40 g sviesto arba margarino, svog..
Recepto vertinimas:
DUONOS SRIUBA SU MEDUMIIngridientai:300 g ruginių džiūvėsėlių1,5 l vandens150 g medaus80 g sviesto500 ml saldžios giros3 g kmynų250 g grietinėlėsGaminimasDuoną suraikyti, padžiovinti orkaitėje, užpillti šaltu vandeniu ir pala..
Recepto vertinimas:
DŽIŪVĖSIŲ PUDINGASIngridientai:300 g ruginių džiūvėsiųpo 100 g grietinės, cukraus6 kiaušiniai40 g sviestocinamonoGaminimasĮ maltus džiūvėsius supilti lydytą sviestą, gerai ištrinti, įpilti grietinę, t..
Recepto vertinimas:
VELYKŲ AVINASIngridientai:8-10 asmenims375 g kvietinių miltų125 g ruginių miltų1 pakelis sausų mielių1 šaukštelis smulkaus cukraus2 šaukšteliai druskos2 kiaušiniai50 g ištirpinto sviestolazdelėmis pjaustytų migdolų2 smul..
Recepto vertinimas:
Ruginė Kūčių duonaIngridientai:3 kg ruginių miltų (rupiai maltų),3 l obuolių sulčių,100 g raugo,2 saujos kmynų,2 saujos cukraus,(jei yra galimybė - 1 stiklinė medaus),druskos.GaminimasŠventėms žemaičiai kepdavo page..
Recepto vertinimas:
Duona su rūkytu kumpiuIngridientai:Nedidelis rūkytas kumpis (kiaulienos), iš juodų ruginių miltų paruošta juodos duonos tešla, kmynų, išrūgų.GaminimasIš kiaulienos kumpio išimame kaulą. Mėsą per naktį pamerkiam..
Recepto vertinimas: