15 rezultatų ieškant "anyziu"
Saldžarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g. varškės, 0,5 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių, 0,5 stiklinės tarkuotų obuolių arba obuolių košės, (obuolių sulčių), cukraus, druskos, garstyčių arba krienų, 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės, anyž..
Recepto vertinimas:
Moliuskai vyno padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3–4 mažų kaliaropių 2 svogūnų 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 200 ml žuvų sultinio 200 ml sauso baltojo vyno 3 šaukštų anyžių degtinės druskos pipirų pomidoro 2 kg moliuskų Gaminimas: Kaliaropes nulupti ir supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g varškės 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės cukraus druskos garstyčių arba tarkuotų krienų 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės anyžių arba cinamono g..
Recepto vertinimas:
Obuolių trauktinė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Rūgštokų obuolių 2.70 cl specialios 3.švediškos ar paprastos degtinės 4.1 šaukštas nesmulkintų anyžių 5.2 gabalėliai cukranendrių cukraus Gaminimas: Nuplaukite obuolius ir išpjaustykite kotelius. Supjaustykite juos skiltelėmis ir..
Recepto vertinimas:
Nugarinė su imbiero ir slyvų padažu
Nugarinė su imbiero ir slyvų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g nugarinės. Padažui: 2.300 g vengrinių slyvų, 3.gabaliukas imbiero, 4.skiltelė česnako, 5.šaukštas sojos padažo, 6.2 šaukštai cukraus, 7.0,5 šaukštelio anyžių sėklų, 8.šaukštas acto, 9.svogūnas, 10.drus..
Recepto vertinimas:
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Triušis (2kg), 2.1kg priekonių šakniavaisių (morkų, petražolių, saliero), po 3 juoduosius ir kvapniuosius pipirus, 3.2 lauro lapeliai, druskos, pipirų. Kukuliams: 4.0,5 stiklinės grietinės, kiau..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškas viščiukasIngridientai:2 viščiukai, 120 g augalinio aliejaus, 80 ml baltojo vyno, 200 ml sultinio, 25 g pomidorų padažo, 220 g pomidorų, 200 g saldžiosios paprikos, 200g baltos duonos, 12 tortiljų, anyžių, cinamono, kajeno pipirų (arba raudonųjų aitriųjų papri..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažasIngridientai:100 g varškės, 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių, 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės, cukraus, druskos, garstyčių arba tarkuotų krienų, 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės, anyžių arba cinamono, grūstų raug..
Recepto vertinimas:
Ypatingai ruošta ėriena su kuskusu
Ypatingai ruošta ėriena su kuskusuIngridientai:12 porcijų: 400 g kuskuso (stambių manų kruopų), 8 šaukštai alyvuogių aliejaus, 4 šaukštai šviežiai spaustų apelsinų sulčių, 500-600 ml paukštienos sultinio, 1 lauro lapelis, anyžių grūdelių, maltų gvazdikėlių, ciberžolių, uog..
Recepto vertinimas:
Troškinti šonkauliukai (Jūratės)
Troškinti šonkauliukai (Jūratės)Ingridientai:Kiaulės šonkaulių, medaus (1 litrui vandens- 100g medaus), sojų padažo, imbiero, anyžių, raudonojo vyno, pipirų, česnakų, svogūnų, druskos.Gaminimas Šonkauliai trumpai paverdami vandenyje su medumi. Po to jie troškinami tame pači..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su Mole poblano padažu (Mole poblano de guajolote)
Kalakutiena su Mole poblano padažu (Mole poblano de guajolote)Ingridientai:6-8 porcijoms: 1 jaunas kalakutas (maždaug 3,5 kg); 1 svogūnas; 3 česnako skiltelės; 2 morkos; 2 saliero lapkočiai; Druska. Padažui: 14 aitriųjų paprikų (8 chiles anchos, 4 chiles pasillas, 2 chiles chipotles); 1..
Recepto vertinimas:
Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)
Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)Ingridientai:600 g miltų; 25 g mielių; 100 g cukraus; 100 g sviesto; 5 kiaušiniai; 1 arb. š. maltų anyžių; Ant peilio galo tarkuoto muskato riešuto; 2 valg. š. apelsinų esencijos; 1 valg. š. tarkuotos apelsino žievelės; Ant peilio ga..
Recepto vertinimas:
Anyžiniai pyragėliai iš Peru (Turones)
Anyžiniai pyragėliai iš Peru (Turones)Ingridientai:9 kiaušinio tryniai, 480 g miltų, 50 g vandens, 50 g pieno, 350 g sviesto, 1 valgomasis šaukštas anyžių, 1,5 arbatinio šaukštelio druskos, 4 arbatiniai šaukšteliai mielių. Sirupui: 2 kg vieną kartą rafinuoto cukraus, 160 g cukraus p..
Recepto vertinimas:
Kalėdiniai riešutėliaiIngridientai:1 valg. š. kepimo miltelių; 500 g miltų; 500 g cukraus; 2 kiaušiniai; 100 g sviesto; Žiupsnelis maltų gvazdikėlių; Žiupsnelis malto cinamono; Žiupsnelis maltų anyžių; Žiupsnelis malto kardamono; Žiupsnelis malto muskato riešuto; 50 g citrinų ži..
Recepto vertinimas:
Bohemiškas kalėdinis pyragasIngridientai:1 kg miltų (550 rūšies); 200 g cukraus; Didelis žiupsnis druskos; 84 g mielių; 350 ml pieno; 225 g sviesto; 2 kiaušiniai; 125 g tamsių razinų; 100 g kapotų migdolų; 75 g šviesių razinų; 50 g kapotų pistacijų riešutų; 100 g mažais kubeliais..
Recepto vertinimas: