25 rezultatų ieškant "padazas"
Saldžarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g. varškės, 0,5 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių, 0,5 stiklinės tarkuotų obuolių arba obuolių košės, (obuolių sulčių), cukraus, druskos, garstyčių arba krienų, 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės, anyž..
Recepto vertinimas:
Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: gabalėlis sviesto 5 (ar daugiau) pievagrybių 2 šaukštai grietinės Gaminimas: Įdėti sviestą į karštą keptuvę ir palaukti kol ištirps. Vėliau įdėti smulkiai supjaustytus pievagrybius į keptuvę ir maišyti kol iškeps. Paskui i..
Recepto vertinimas:
Romo ar brendžio padažas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kiaušinis, 2 šaukštai cukraus pudros, 2 šaukštai romo ar brendžio, ½ stiklinės plaktos grietinėlės. Gaminimas: Į elektrinę maišyklę sudėkite kiaušinio trynį ir 2 šaukštus cukraus pudros. Plakite, kol mišinys pabals. ..
Recepto vertinimas:
Karštas šokolado padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g smulkinto saldaus šokolado, 30 g sviesto, ½ stiklinės grietinėlės, ½ stiklinės cukraus, 2 šaukštus kukurūzų sirupo. Gaminimas: Smulkintą šokoladą pamažu ištirpdykite puode. Įdėkite sviesto, grietinėlės, cukrau..
Recepto vertinimas:
Pomidorų padažas su česnakais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio pomidorai, 2 skiltelės česnako, žiupsnelis cukraus, 40 g alyvų aliejaus, druskos, pipirų. Gaminimas: Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupama odelė, išimamos sėklos. Gauta masė pagardinama k..
Recepto vertinimas:
Troškinta bekoniena su grietine
Troškinta bekoniena su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: neriebi bekoniena 600 g riebalai 30 g pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės pipirai svogūnas 1 vnt miltai 1 šaukštas grietinė 1 stiklinė Gaminimas: 4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedam..
Recepto vertinimas:
Bašamelio padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g sviesto, šaukštas miltų, 2 šaukštai sultinio, stiklinė pieno, truputis muskato, druskos. Gaminimas: Keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti miltus ir kaitinti. Tada supilti sultinį, pieną. Kai padažas sutirštės suberti prieskoniu..
Recepto vertinimas:
Lenkiškas padažas Patiekalo šalis: Lenkija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g sviesto, 8 kiaušiniai, 20 g petražolių lapelių, 2 g citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išvirkite, sutrinkite. Sviestą ištirpdykite, sudėkite sutrintus kiaušinius, pamaišykite. Pagardinki..
Recepto vertinimas:
Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis (kugelis) Ingridientai: 6-8 didelės bulvės 1 arbatinis šaukštelis druskos, 0,5-1 svogūno galva, 1 kiaušinis, 1 stiklinė peno 1-2 šaukštai aliejaus Padažui 50 gramų sviesto, 250 gramų grietinės Gaminimas Įkaitinti orkaitę iki 225° C. Nuluptas bu..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 ml kakavos 100 ml rudos cukraus pudros 200 ml kavos grietinėlės Gaminimas: Visus ingredientus sudėkite į puodą ir sumaišykite. Užvirinkite ir, kad padažas sutirštėtų, pora minučių palikite virti ant silpnos ugnies. Patiekti gali..
Recepto vertinimas:
Grietininis karstas padazas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Grietine Vanduo Miltai Sviestas Aug. aliejus Svogunai Morkos Ivairus prieskoniai Kubelis grybu sultinio Gaminimas: Supjaustome kubeliais svogunus, tarkuojame morkas. I ikaitinta alieju dedame morkas, po kiek ..
Recepto vertinimas:
Česnakinis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 skiltelės česnako 2 kiaušinio tryniai 250 ml aliejaus ½ arbatinio šaukštelio druskos Gaminimas: Inde sutrinkite česnako skilteles ir sumaišykite su kiaušinio tryniais. Maišydami pamažu supilkite aliejų. Įdėkite druskos. Prieš p..
Recepto vertinimas:
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 cikorija 200 g nuvalytų krevečių 200 g moliuskų Be kiauto Arba 400 g nuvalytų krevečių Citrusinis padažas: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukšt..
Recepto vertinimas:
Citrusinis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukštelio vanilinio cukraus 2 gabalėliai cukranendrįų cukraus ½ smulkinto raudonojo čili pipiro 2 šaukštas smulkiai Supjaustyto laiškinio česnako 1 šaukštas aliejaus ½ šaukšto d..
Recepto vertinimas:
Džiūvėsėlių padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 900 g sviesto, 200 g pyrago džiūvėsėlių, 2 g citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Sviestas kaitinamas, kol išgaruoja drėgmė ir nusėda rusvos nuosėdos. Tada jis perkošiamas, pridedama maltų pakepintų pyrago džiūvėsėlių, ..
Recepto vertinimas:
Citrinų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 šaukštai citrinų sulčių, 2 stiklinės sultinio, trynys, 2,5 šaukšto miltų, druskos, pipirų. Gaminimas: I puodą supilti pusę sultinio ir užvirinti. Kitą pusę sumaišyti su citrinos sultimis, miltais, druska ir pipirais. Tada supilti �..
Recepto vertinimas:
Krapų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinės žuvies sultinio, 2 šaukštai sviesto, šaukštas miltų, 2 šaukštai baltojo vyno, 2 šaukštai smulkintų krapų lapelių, druskos. Gaminimas: Miltus pakepinti svieste, tada atskiesti sultiniu ir 10 minučių pavirinti. Nuėmus pasūd..
Recepto vertinimas:
Kiaušinių ir sviesto padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g sviesto, 2 kietai virti kiaušiniai, šaukštas petražolių lapelių, citrinos sulčių, pipirų, druskos. Gaminimas: Sviestą ištirpinti, perkošti, suberti sukapotus kiaušinius, įspausti citrinos sultis, pasūdyti, įberti ..
Recepto vertinimas:
Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Rudasis grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 1 morka, 1 svogūnas, petražolė, 2 šaukšteliai cukraus, 2 stiklinės mdojo sultinio, druskos, pipirų, 200 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai raudonojo vyno..
Recepto vertinimas:
Vėžių padažas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 12 vėžių Šaukštas miltų 3 šaukštai grietinės 1 šaukštas sviesto 1 citrina 2 gabaliukai sauso buljono Gaminimas: Vėžius išvirti druska ir krapais pagardintame vandenyje. Išvirus nulupti kakliukus ir didžiąsias kojas, visa kitą sutri..
Recepto vertinimas:
Šampinjonų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 7 pievagrybiai 2 šaukštai grietinės 2 gabaliukai sauso buljono 2 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų 1 citrina Gaminimas: Pievagrybius išvirti 3 stiklinėse vandens, prieš tai jame ištirpdžius 1 šaukštą sviesto. Virti iki užvirimo ..
Recepto vertinimas: