Veršienos pjausniai (šniceliai)

Ingridientai:
600 g veršienos,
40 g riebalų,
20 g sviesto užpylimui,
1 kiaušinis,
džiūvėsėlių,
prieskonių,
druskos.
Gaminimas
Mėsa supjaustoma skersai raumenų, pamušama, pabarstomą druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose prieš pat tiekiant į stalą.
Iškepę pjausniai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami pakaitintu sviestu, ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos arba rauginto ar marinuoto agurko, puselę slyvos. Puošiama žalumynų (petražolių, salierų) šakele. Atskirai patiekiama keptų bulvių (jas galima dėti prie pjausnių), troškintų morkų ar ridikų salotų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!