25 rezultatų ieškant "odos"
Lašiša su makaronais ir petražolių padažu
Lašiša su makaronais ir petražolių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 450 g lašišos filė be odos 230 g makaronų 175 g vynuoginių pomidorų Padažui: 150 ml neriebios grietinėlės 3 šaukštų smulkintų petražolių 0,5 tarkuotos apelsino žievelės Šaukštelio saldžiųjų paprikų ..
Recepto vertinimas:
Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena
Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakuotė ryžių 4 vištienos krūtinėlės ne odos ir kaulų ½ puodelis sojos padažo 1 citrina (sultys ir žievelė) 1 valgomasis šaukštas pilnai susmulkinto imbiero 2 valgomieji šaukštai plius 1 valg..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos ir morkų apkepas
Juodos duonos ir morkų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg juodos duonos, 1 pakelis vanilinio cukraus, 0,5 l virtų smulkiai sutarkuotų morkų, 3 šaukštai sviesto, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai cukraus, pagal skonį citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Keptuvėje pašildyti sviestą,..
Recepto vertinimas:
Vištienos maltinukaiIngridientai: 250g vištienos filė 20g ropinių svogūnų druskos, vandens, pipirų šviežių daržovių Paruošimo būdas: Vištienos filė be odos ir be kaulų sumalkite kartu su ropiniais svogūnais, sumaišykite su prieskoniais, druska ir šlakeliu vandens. Mas..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir varškės kepsniukai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g šaldyta žuvis be odos 200 g varškė 100 g svogūnai 1 vnt. žalias kiaušinis 3 šaukštai miltai druska pipirai Gaminimas: Smulkiai supjaustykite šaldytą žuvį. Susmulkintą svogūną a..
Recepto vertinimas:
Troškinys "Kinietiškas" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Paukštienos file be odos, konc. pjaustytų ananasų indelis, morkų, raudonų arba geltonų paprikų, cukinijos, žaliosios poro dalies, sojų padažo, cukraus, druskos, juodųjų pipirų, vištienos prieskonių, aštrių priesko..
Recepto vertinimas:
"Rudeninė" mišrainė su silke Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 vnt. silkės file be odos, 2-3 nedidelės virtos bulvės su lupyna, 1-2 obuoliai, 2 rauginti arba marinuoti agurkai, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūno galvutė, majonezo, juodųjų pipir..
Recepto vertinimas:
Žuvų pyragasIngridientai: 500 g menkės arba bet kokios baltos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g lašišos arba bet kokios raudonos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos, 500 g svogūnų, 30 g sviesto, trupučio krapų ir petražolių (viso – ..
Recepto vertinimas:
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.125g smulkaus malimo rupių miltų 2.1/2 l pieno žiupsnelis druskos 3.1šaukštas sirupo [sirupą gali pakeisti medus] 4.2 tryniai 5.50g ištirpinto sviesto 6.100g varškės 7.50g sezamų [sezamų sėklas gali pakeisti malti ..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
Kiškienos guliašas su grietinės padažu
Kiškienos guliašas su grietinės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 jaunas kiškis (apie 1,8 kg) 2.1/4 l grietinės 3.20g. lašinukų kiaulės odos gabalėlis prieskoninių šakniavaisių 4.½ l mėsos sultinio 5.½ lauro lapelio 6.1 kadagio uoga 7.1 šaukštelis juo..
Recepto vertinimas:
Kimšta kalakuto krūtinė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kalakuto krūtinėlė (2 gabalai), 2.2 svogūnai, 3.1 salieras, 4.1 žalias pipiras, 5.3 nedidelės morkos, 6.2 stiklinės grybų, 7.1 pomidoras, 8.1/4 šaukštelio kmynų, 9.2 šaukštai aliejaus, 10.1 stiklinė džiūvėsėlių..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų pagal skonį. Gaminimas: Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į ..
Recepto vertinimas:
Žuvies kotletai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.500 g jūros lydekos arba sterkų file 2.1 riekutė batono 3.2 kiaušiniai 4.100 g pieno 5.100 g grietinėlės Gaminimas: Žuvį be odos ir kaulų 2 kartus sumalame su piene išmirkytu batonu, įmušame kiaušinius, įberiame druskos, pipirų, supi..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Įdaryta grybais višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 valg. šaukšt. sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų Gaminimas: 1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apač..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos alus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kepalas juodos duonos, 50 g mielių, 10 g apynių spurgų, 10 l vandens. Gaminimas: Duonа supjaustome riekėmis, išdžioviname ir paskrudiname. Jeigu norime, kad alus būtų tamsesnis, duoną skrudiname labiau. Vandenį užviriname su apy..
Recepto vertinimas:
Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms
Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 40g išdarytų ančiuvių arba be odos sūdytų kilkučių, 20g kietai virtų kiaušinių trynių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų, 320g alyvų aliejaus, 60g..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos trupinių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė juodos duonos džiūvėsių 12 kiaušinių 2 stiklinės cukraus 2 šaukštai krakmolo 3 šaukštai grietinėlės 0,5 stiklinės kapotų lazdynų riešutų 1 šaukštelis prieskonių meduoliams..
Recepto vertinimas:
Aliejinis kilkių užpilas salotoms
Aliejinis kilkių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50g kilkučių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų, 400g alyvų aliejumi, 60g obuolių Gaminimas: 50g išdarytų be odos marinuotų kilkučių, 10g preseliu..
Recepto vertinimas:
Lašiša tešlojeIngridientai:Pusė pakelio bemielės sluoksniuotos tešlos, garbanotojo kopūsto gūžė, 0,5 kg lašišų filė (be odos), 2 kiaušinių baltymai ir vienas trynys, 400 g grietinėlės, 3 šaukštai citrinų sulčių, 200 g marinuotų morkyčių, pagal skonį druskos, juodųjų pipi..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su citrina ir juodosiomis alyvuogėmis
Spagečiai su citrina ir juodosiomis alyvuogėmisIngridientai:4-6 porcijos: 125ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 2 citrinų žievelė, supjaustyta plonomis juostelėmis, 2 citrinų šviežiai išspaustos sultys, 2 indeliai (150g) stambiai supjaustytų juodųjų alyvuogių be kauliukų, 2..
Recepto vertinimas:
Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmis
Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmisIngridientai:4 porcijoms: 3 nuluptos ir supjaustytos kubeliais didelės bulvės; 3 artišokai; 2 nuluptos ir supjaustytos kubeliais didelės morkos; 150 g šviežių ar sušaldytų žirnelių; 125 g supjaustyto kubeliais švelnaus sūrio; Druska ir ką ..
Recepto vertinimas:
Tiršta sriuba su juodosiomis pupelėmis (Sopa de frijol negro)
Tiršta sriuba su juodosiomis pupelėmis (Sopa de frijol negro)Ingridientai:225 g juodųjų pupelių; 1 lauro lapas; 100 g šoninės; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 1 pomidoras; 3 valg. š. aliejaus; 125 ml pieno; 750 ml mėsos sultinio; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 2 kartus ant pei..
Recepto vertinimas: