20 rezultatų ieškant "pastos"
Žuvies troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g margarino, 2 svogūnai, 0,5 kg šaldytos žuvies file, 4 – 5 bulvės, 3 pomidorai ar 2 šaukštai pomidorų pastos, šalavijų lapeliai arba maltų kalendrų grūdeliai, druska. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti..
Recepto vertinimas:
Įsimylėjęs vėžys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: (2 porcijoms)4-6 virti vėžiai1 svogūnas1 šaukštas sviesto arba margarino50 ml sauso balto vyno0,5 šaukštelio Dijon garstyčių1-2 šaukštai pomidorų pastos2-3 šaukšteliai Demerara cukraus1 pomidoras100 ml liesos grietinėlės Gaminim..
Recepto vertinimas:
Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..
Recepto vertinimas:
Vištiena ir pastos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g vištienos filė 1 raudona paprika 1 geltona paprika 1 poras maistiniai riebalai 888 ml vandens 2 kubeliai buljono 50 g pastos 1 žiupsnelis baltųjų pipirų 1 arbatinis šaukštelis geltonojo cukraus 1 žiupsnelis raudonųjų ankšti..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir žuvies pyragėliaiIngridientai:3—4 virtos bulvės, kiaušinis, 100 g virtos žuvies, 2 šaukšteliai pomidorų pastos, džiūvėsėlių, riebalų, druskos.Gaminimas Bulvės ir virta žuvis permalamos mėsmale, įmušamas kiaušinis, įdedama pomidorų pastos, pasūdomą. Iš..
Recepto vertinimas:
Žuvies troškinysIngridientai:50g margarino, 2 svogūnai, 0,5kg šaldytos žuvies filė, 4—5 žalios bulvės, 3 pomidorai ar 2 šaukštai pomidorų pastos, šalavijo lapelių ar maltų kalendros grūdelių, druskos.Gaminimas Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami margarine..
Recepto vertinimas:
Svogūnai su ryžiaisIngridientai:1 kg svogūnų (galvutės turi būti vienodos), 100 g ryžių, 3 šaukštai riebalų, stiklinė pieno, čiobrelių, 100 g pomidorų pastos, šaukštas miltų, 3 kiaušiniai, stiklinė daržovių sultinio, pipirų, druskos.Gaminimas Svogūnus nulupti, nupjaut..
Recepto vertinimas:
Ziti su graikinių riešutų pasta ir sūriu
Ziti su graikinių riešutų pasta ir sūriuIngridientai:4-6 porcijos: 500g zitt makaronų, sulaužytu gabaliukais, graikinių riešutų pastos (žr. receptą "Spagečiai su graikinių riešutų pasta") 125g šviežiai tarkuoto sūrio, 4-6 šakelės šviežio baziliko papuošimui. Gaminimas Išvirk..
Recepto vertinimas:
Sūrio tortas, turintis mažai angliavandenių
Sūrio tortas, turintis mažai angliavandeniųIngridientai:1,5 puodelio splenda (saldiklis), 1/2 puodelio migdolų pastos (trinti migdolai su sviestu), 2 kiaušiniai, 900g. baltojo sūrio, 1 šaukštelis vanilės aromatinio aliejaus.Gaminimas Baltąjį sūrį sukrėskite į indą ir dėkite į kar�..
Recepto vertinimas:
Padažas su trupučiu pomidorų pastos
Padažas su trupučiu pomidorų pastosIngridientai:30 g. sviesto, 30 g. miltų, 0,5 l. pieno, 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Sviestą ištirpiname, suberiame miltus, mediniu šaukštu gerai išmaišome, pilame šaltą pieną ir maišome, kol sutirštėj..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su marinuota žvėriena
Spagečiai su marinuota žvėrienaIngridientai:6 porcijos: 1 jaunas kiškis arba triušis (sveriantis apie 1,5 kg), 500ml baltojo vyno acto, 5OOml ar šiek tiek daugiau vandens, 4 valgomieji šaukštai pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 150g supjaustytų lašinukų, pancetos (arba šoninė..
Recepto vertinimas:
Dantytieji makaronai su kedro riešutais ir razinomis
Dantytieji makaronai su kedro riešutais ir razinomisIngridientai:4-6 porcijos: 2 skiltelės smulkinto česnako, 125g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 4 valgomieji šaukštai kedro riešutų, 4 valgomieji šaukštai šviesių razinų, 125ml pomidorų pastos (koncentrato), ištirpintos 125m..
Recepto vertinimas:
Krabų kepsnysIngridientai:dėžutė konservuotų krabų, mažas svogūnas, truputis acto, augalinio aliejaus, malto imbiero ant peilio galo, 1 kiaušinis, miltų, pieno, pipirų, druskos. Padažui: truputis pomidorų pastos, 3 vidutinio didumo svogūnai, česnako skiltelė, truputis malto imbiero..
Recepto vertinimas:
Sušis su lašišomis ir krevetėmis
Sušis su lašišomis ir krevetėmisIngridientai:600 ml. vandens, 500 g. sušiui gaminti skirtų ryžių, 4 arb. šaukšteliai cukraus, 6 arb. šaukšteliai ryžių acto, 1 arb. šaukštelis druskos, 150 g. įdaro (siauromis juostelėmis supjaustytų sūdytų ar rūkytų lašišų, krevečių, agurk..
Recepto vertinimas:
KRABŲ KEPSNYSIngridientai:dėžutė konservuotų krabųmažas svogūnastruputis actoaugalinio aliejausmalto imbiero ant peilio galo1 kiaušinismiltųpienopipirų ir druskosPadažui:truputis pomidorų pastos3 vidutinio didumo svogūnaičesn..
Recepto vertinimas:
BOHEMIŠKAS KARPISIngridientai:2 kg žuvies150 g grietinėssvogūnasšaukštas pomidorų pastos arba 3 pomidoraidruskosGaminimasSupjaustytą žuvį įtrinkite druska. Svogūno griežinukus truputį pakepinkite svieste. Įdėkite pomidor..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..
Recepto vertinimas:
Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže Ingridientai: 1 didelė vištienos krūtinėlė be odos, 50 gramų spanguolių trauktinės, druskos, 3 kiaušiniai, 2 valgomieji šaukštai kukurūzų krakmolo, 2 valgomieji šaukštai sojos padažo, 200 gramų aliejaus skrudinimui, 2 pakeliai..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštė kiaulienos filėIngridientai:125 g kiaulienos filė1 g druskos10 ml sojos padažo25 ml acto50 g cukraus10 ml sauso vyno1 kiaušinio baltymas50 ml augalinio aliejaus10 g poro (susmulkinto)10 g imbiero (susmulkinto)10 g česnako (susmulkinto)100 ml vandeninio krakmolo tirpaloGaminima..
Recepto vertinimas: