20 rezultatų ieškant "nuoviru"
Įdaryta vištos krūtinėlė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 50 g rūkytų lašinukų, vištos kepenys, 100 g prieskoninių daržovių, 2 šaukštai vyno, pipirų, druskos. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 arbatinis šaukštelis miltų, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grybų nuoviro, ..
Recepto vertinimas:
Šaltibarščiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 350 g burokėlių nuovirų, 100 g burokėlių, 20 g morkų, 25 g svogūnų laiškų, 50 g agurkų, 40 g grietinės, 1 kiaušininis, 5 g cukraus, 8 g acto, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus ir griežinėliais supjaustytus burokėlius ..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su kmynais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g burokėlių, 100 g grietinės, 1 šaukštelis kmynų, cukraus, druskos. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, didesni perpjaunami pusiau arba į 4 dalis, sudedami į indą, užpilami sūrymu (40 g druskos l l. vandens), pas..
Recepto vertinimas:
Griežčių sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l vandens, 1 griežtis, 2 bulvės, 1 morka, 1 svogūnas, pusė saliero, 100 g sviesto, 0,5 šaukšto miltų, druskos, pipirų, lauro lapelių, petražolės lapelių. Gaminimas: Griežtį, morką, salierą supjaustyti, sudėti į pas�..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų sriuba su sūriu
Žiedinių kopūstų sriuba su sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600 – 700 g žiedinių kopūstų, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 kiaušinio tryniai, 2 l vandens, 0,5 stiklinės grietinės, 2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražoli..
Recepto vertinimas:
Rūgštynių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l vandens, 2 saujos rūgštynių, 2 tryniai, 1 indelis grietinės, 1 svogūnas, cukraus, druskos. Gaminimas: Rūgštynes sutvarkius, supjaustyti ir sudėti į verdantį vandenį. Suberti supjaustytą svogūną, pasūdyti ir paskaninti cukrumi. V..
Recepto vertinimas:
Troškinta žąsis su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Žąsis, 5 svogūnai, 500 g brokolių, 3 morkos, 2 petražolės, poras, 500 g šaldytų šparaginių pupelių, šaukštas mairūno, šaukštelis saldžios paprikos, šaukštelis kmynų, 3 stiklinės daržovių nuoviro, stiklinė pomi..
Recepto vertinimas:
Plekšnės apkepėlės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g plekšnės filė, 2.svogūnas, 3.citrina, 4.sviesto, 5.stiklinė daržovių nuoviro, 6.2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 7.2 tryniai, 8.petražolių lapelių, 9.2 šaukštai miltų, 10.druskos, 11.pipirų. Gaminimas: Iš vienos..
Recepto vertinimas:
Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais.
Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais. Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g baravykų, 20g saulėgrąžų aliejaus, 300g grybų nuoviro, 20g saulėgrąžų aliejaus, 20g kvietinių miltų, Gaminimas: 100g baravykų 3-4 val..
Recepto vertinimas:
Konservuoti špinatai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg špinatų, 30g druskos, 1.5L vandens, 6g citrinos rūgšties. Gaminimas: Užvirinkite vandenį su citrinos rūgštimi, druska, sudėkite špinatus ir pavirkite 2 min. Po to juos išgriebkite, supjaustyk..
Recepto vertinimas:
Apkepintų bulvių sriubaIngridientai:1,5 l vandens 1 stiklinė grietinės 5 bulvės 50 g pievagrybių 1 svogūnas 100 g margarino 100 g kumpio 1 kiaušinio trynys petražolių druskosGaminimasNuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, vandenį nupilti Į kitą puodą, bulves ..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių salotos su graikiniais riešutais
Dilgėlių salotos su graikiniais riešutaisIngridientai:150 g jaunų dilgėlių lapų, 30 g graikinių riešutų, 30 g žalių svogūnų laiškų, acto arba citrinų sulčių, petražolių, druskos.Gaminimas Dilgėlių lapus nuplauname ir 5 min. palaikome karštame vandenyje, po to išimame ir nu..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriuba - KremasIngridientai:0,5 kg dilgėlių, 3 šaukštai sviesto arba alyvų aliejaus, 3 šaukštai miltų, druskos, paskrudintos baltos duonos riekelių. Gaminimas Dilgėlių lapus perrenkame, sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, paverdame 10 min., išgriebiame, nuvarviname ir ..
Recepto vertinimas:
Rūgštynių sriuba su grietineIngridientai:1 litras vandens arba mėsos sultinio, 2-3 saujos rūgštynių, 2 kiaušinių tryniai, 1 svogūnas, 200 g grietinės, druskos, cukraus. Gaminimas Rūgštynes perrenkame, nuplauname, nulaužome kotelius, smulkiai supjaustome ir dedame į verdantį van..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų apkepasIngridientai:4—5 žalios bulvės, 5—6 džiovinti grybai, 2 svogūnai, 3 kiaušiniai, 100 g margarino, 4 šaukštai grietinės, žiupsnelis maltų kalendros grūdelių, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verda..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su kmynaisIngridientai:400g burokėlių, 100g grietinės, 1 šaukštelis kmynų, cukraus, druskos.Gaminimas Burokėliai išverdami, nulupami, didesni perpjaunami pusiau arba į 4 dalis, sudedami į indą, užpilami sūrymu (40g. druskos 1 litre vandens), paslegiami ir parauginam..
Recepto vertinimas:
Spanguolių giraIngridientai:l,5 kg spanguolių, 800 g cukraus, 40 g mielių, 10 l. vandens.Gaminimas Spanguolės perrenkamos, nuplikomos verdančiu vandeniu, sudedamos į puodą ir pavirinamos 10 min. Paskui perkošiama, uogos sutrinamos, keliskart perplaunamos nuoviru, vėl perkošiama, suberia..
Recepto vertinimas:
Kmynų padažasIngridientai:20 g sviesto, 20 g miltų, 1 stiklinė sultinio, 1 stiklinė grietinės, prieskonių (pipirų, muskato), 30 g kmynų, cukraus, druskos.Gaminimas Kmynai užplikomi verdančiu sultiniu, 10 min pakaitinami ir perkošiami. Miltai pakepinami svieste, praskiedžiami kmyn..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų apkepas.Ingridientai:7—8 bulvės, 5—6 džiovinti grybai, 2 svogūnai, 3 kiaušiniai, 100 g sviesto, 4 šaukštai grietinės, žiupsnelis maltų pipirų, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2â�..
Recepto vertinimas:
BULVĖS SU GRYBAISIngridientai:1 kg bulvių,50 g džiovintų grybų,1 svogūnas,1 kiaušinis,0,5 stiklinės grietinės,1 šaukštas sviesto,1 šaukštas miltų,petražolių lapelių,druskos, pipirų.GaminimasBulves apskusti ir i..
Recepto vertinimas: