20 rezultatų ieškant "grustu"
Muštiniai su obuolių padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 asmenims 4 po 150 g kiaulienos nugarinės muštiniai 1 pakelis (28 g) graikiškų maltos mėsos prieskonių “Santa Maria” 4 valg. š. aliejaus 6 valg. š. natūralių obuolių sulčių arba tarkuotų obuolių 125 ml mėso..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g varškės 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės cukraus druskos garstyčių arba tarkuotų krienų 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės anyžių arba cinamono g..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas jautienos liežuvis
Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautienos išpjova Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 žmonėms 1.Jautienos išpjova ~1,5kg Marinatui: 2.200g sojų padažo 3.200g kečupo 4.200g apelsinų sulčių 5.1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas) 6.1 smulkintas česnakas, grūstų juodųjų pipirų nebūtina: TABASCO padaž..
Recepto vertinimas:
Migdolinė boba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.15 kiaušinių, 2.1,5 stiklinės cukraus, stiklinė grūstų saldžiųjų migdolų, 3.15 karčiųjų migdolų, krakmolo. Gaminimas: Trynius ištriname su cukrumi, įmaišome migdolų, krakmolo ir iki putų suplaktų baltymų. Tešlą sudedame į ..
Recepto vertinimas:
Šokolado pyragaičiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 tryniai, 2.1400 g cukraus, 3.50 g grūstų migdolų, 4.4 šaukštai trinto šokolado, 5.50 g miltų, 6.1 baltymas Gaminimas: Trynius ištriname su cukrumi, įmaišome migdolų, šokolado, miltų ir vieną išplaktą baltymą. Tada pridarome..
Recepto vertinimas:
Trynių pyragaičiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.200 g grūstų migdolų, 2.200 g miltų, 3.100 g cukraus, citrinos žievelės, 4.7 tryniai. Gaminimas: Migdolus sumaišome su miltais, cukrumi, tarkuota citrinos žievele ir tryniais. Gerai viską išplakę, padarome visokių pyragaičių, ap..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių Sausam marinatui: 2.0,5 šaukštelio pipirų, 3.2-3 lauro lapeliai, 4.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krien..
Recepto vertinimas:
Upėtakis, keptas su česnaku Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg žuvies,2.3 skiltelės česnako, maltų pipirų, 3.20 g sviesto, petražolių lapelių, 4.1 svogūnas, druskos. Gaminimas: Nupjovę upėtakiams galvas ir uodegas, išpjaukite file. Ištrinkite jas grūstu česnaku, pasūdykite ir a..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas obuolių punšas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l stiprios arbatos, 100 g rudojo gabalinio cukraus, 500 g apyrugščių obuolių, 1/2 ananaso, 1/2 laimo, 1/2 cinamono lazdelės, 2 gvazdikėliai, 3 kalendros sėklos 3 pimento sėklos, 1/8 l kalvadoso, 1/4 l grietinėlės, rudojo gab..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su svogūnų laiškais ir mangais
Ryžiai su svogūnų laiškais ir mangais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2,5 stiklinės daržovių sultinio 1 stiklinė apvalių ryžių 3 valg. šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų 0,5 stiklinės mango, supjaustyto kubeliais 1 valg. šaukštas ryžių acto druskos, grūstų juodųjų ..
Recepto vertinimas:
Porų ir bulvių kroketai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g bulvių 400 g porų (baltųjų dalių, plonai supjaustytų griežinėliais) 3 dideli kiaušiniai 0,5 stiklinės džiūvėsėlių 0,5 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio druskos, grūstų juodųjų pipirų aliejaus virimui Ga..
Recepto vertinimas:
Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu
Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150g pomidorų, 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų. 40g raudonojo svogūno, 50g aliejinio aviečių užpilo, 5g bazilikų lapelių Gaminimas: 15..
Recepto vertinimas:
Obuolių sunkoje troškinta triušiena
Obuolių sunkoje troškinta triušiena Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g triušienos, 20g naminio sviesto, 2,5g druskos, 0,5g grūstų juodųjų pipirų, 1 lairo lapų, 3g petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 3 kvapniųjų pipirų, 3g česnako Gaminimas: 250g..
Recepto vertinimas:
Duonos sriubaIngridientai:1,5 l sultinio 150 – 200 g sužiedėjusios kvietinės duonos 60 g sūrio 3 kiaušiniai muskato riešuto pipirų druskosGaminimasDuona sutarkuoti, trupinius sumaišyti su sutarkuotu sūriu, išplaktais kiaušiniais. Įberti grūstų muskat..
Recepto vertinimas:
Apelsininiai vyniotinukaiIngridientai:4 kiaušiniai, 40 g maltų apelsinų žievelių, 50 g apelsinų cukatų, 150 g persikų uogienės, 2 šaukštai grūstų migdolų, 70 g miltų, šaukštai cukraus.Gaminimas 1. Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių ir išplakame su 3 šaukštais šalto van..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvisIngridientai:800g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: 1/2 šaukštelio pipirų, 2—3 lauro lapeliai, 3—4 skiltelės česnako, 1 šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, 1 stiklinė krienų padažo (ži�..
Recepto vertinimas:
Suvalkietiški muštiniaiIngridientai:600g jautienos, druskos, prieskonių, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių pavoliojimui, 1/2 citrinos, sviesto ar taukų kepimui ir užpylimui. Įdarui: 100 g kepenų, 2 svogūnai, 20 g sviesto svogūnams pakepinti, prieskonių (pipirų, kmynų), druskos.Gam..
Recepto vertinimas:
Veršienos suktinukaiIngridientai:800 g veršienos išpjovos, 10 grūstų česnako skiltelių, 4 šaukštai citrinų sulčių, 120 g lašinių, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Veršieną supjaustome į 8 didelius gabalus. Kiekvieną išm..
Recepto vertinimas:
Portugališkas jautienos bifšteksas
Portugališkas jautienos bifšteksasIngridientai:750 g jautienos (6 bifšteksai), 30 g sviesto, 30 g alyvuogių aliejaus, 50 g portveino, 10 g grūstų česnakų, druskos, pipirų, lauro lapų.Gaminimas 10 min učių prieš pradedant kepti, mėsos gabaliukus pabarstykite druska ir pipirais. Sviest�..
Recepto vertinimas: