20 rezultatų ieškant "keptas paniruotas suris"
Keptas ananasas Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šviežias ananasas arba 1 skardinė (820 g) ananasų griežinėlių 250 ml pieno 150 ml manų 1 kiaušinis 3 valgomieji šaukštai cukraus 100 ml aliejaus Gaminimas: Šviežią ananasą nulupkite, supjaustykite griežin�..
Recepto vertinimas:
Keptas varškės desertas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g varškės 100 g cukraus 50 g sviesto 4 kiaušinių 1 arbatinio šaukštelio sutarkuotos citrinos žievelės sviesto kepimo formelėms patepti Papuošimui: 200 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, sirupe kons..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis su cukinija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 karpių filė be kaulų 6 šaukštai aliejaus 120 ml sauso baltojo vyno 1,5 stiklinės kubeliais pjaustytos cukinijos 1 šaukštelis raudonėlio Druskos Pipirų Padažui: 0,5 stiklinės majonezo Nedidelis smulkintas svogūnas Šaukštelis s..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su džiovintomis slyvomis
Keptas kalakutas su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas (4-5 kg) Šaukštas druskos 0,5 šaukštelio pipirų 0,5 kg džiovintų slyvų be kauliukų stiklinė vandens 4 stiklinės pjaustytų obuolių stiklinė džiūvėsėlių 2 šaukšteliai citrinų sulčių šauk..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas 1 šaukštas sviesto 1 kg bulvių druskos 1 kg spanguolių 1 kg cukraus dviejų apelsinų žievelės Gaminimas: Paruošto kalakuto išorę ir vidų įtrinti druska ir palikti 2 ..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Marinatas: 5 l vandens 200 g druskos 50 g cukraus 15 g citrinos rūgšties juodųjų pipirų česnakų prieskoninių žolelių (pagal skonį) įpjaustyti 2 citrinas Gaminimas: Kalakutą pamerkti į marinatą, kad apsemtų, ..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 5 g miltų, 15 g saulėgrąžų aliejaus, 15 g sviesto, 150 g daržovių, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Žuvį išvalykite, supjaustykite gabalais, apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintame, mažame riebalų kiekyje. �..
Recepto vertinimas:
Natūralus keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g viščiuko, 5 g vištinių taukų, 5 g sviesto, 40 g mėsos sulčių, 100 g priedo, druskos. Gaminimas: Nuvalytą viščiuką pasūdykite ir apkepkite įkaitintuose riebaluose iki gražios spalvos. Paskui statykite į orkaitę ir b..
Recepto vertinimas:
Keptas triušis su priedu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1350 g triušio, 30 g lašiniukų, 3 grietinės, 7 g sviesto, 5 g taukų, 5 g prieskoninių daržovių, 150g priedo, druskos Gaminimas: Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėki..
Recepto vertinimas:
Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)
Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 180 g viščiuko, 4 g miltų, 0,1 kiaušinio, 20 g pyrago, 12 g riebalų, 7 g sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyj..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 viščiukai, citrinos sulčių, druskos, petražolių lapelių, 3 šaukštai sviesto, stiklinė grietinės, šaukštas aštraus padažo, 0,5 stiklinės sultinio. Gaminimas: Viščiukus įtrinti sultimis ir druska, į pilvą įdėti pet..
Recepto vertinimas:
Keptas grybų vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė avižinių dribsnių, 3 virtos bulvės, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, 2 šaukštai ištirpinto sviesto, sultinio arba pieno. Gaminimas: Grybus smul..
Recepto vertinimas:
Marinuota stintaIngridientai: 1 kg stintos 0,5 stiklinės miltų 5-6 šaukštai aliejaus 2 stiklinįs vandens 1 stiklinė acto 50 g petražolių 2 šaukštai cukraus laurų lapelis morkų svogūnų pipirų druskos Paruošimo būdas: Nuvalytas žuveles nusausinti, pasūdyti, pav..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su dešrelėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušiniai, 45 g dešrelių, 60 g pieno, 10 g sviesto, žalumynų, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išplakite su pienu ir pasūdykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite kiaušinius. Kepkite maišydami kol pasidaro košel�..
Recepto vertinimas:
Keptas kumpis su garstyčiomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 85 g virto kumpio, 10 g kiaulės taukų, 100 g pomidorų arba svogūnų, 15 g paruoštų stalo garstyčių, 150 g priedo. Gaminimas: Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo gars..
Recepto vertinimas:
Kotletai su sūriuIngridientai: 700 g jautienos faršo 0,5 stiklinės avižinių dribsnių 1 kiaušinio 1 svogūno 100-150 g varškės sūrio, gali būti keptas ar rūkytas prieskonių, druskos pagal skonį džiuvesėlių trupinių apvoliojimui aliejaus kepimui Gaminimas: Avižinius..
Recepto vertinimas:
Karpis keptas folijojeIngridientai : 1 vidutinis karpis (~1 kg) žuvies prieskonių druskos pipirų česnako 2 šaukštų aliejaus 20 g sviesto Gaminimas: Karpį išvalome, nupjauname galvą. Ištriname prieskoniais, česnakais , pabarstome pipirais, drudska. Paliekame valandai marin..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas Ingridientai: Kalakutas (apie 7 kilogramus), 0,5 - 1 kilogramą slyvų, stiklinė grietinės, 3-4 morkos, šaukštas druskos, muskato riešutas, šaukštelis malto imbiero, pusė šaukšto kmynų Gaminimas Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nu..
Recepto vertinimas:
Keptas viščiukas su riešutais ir avižiniais dribsniais
Keptas viščiukas su riešutais ir avižiniais dribsniaisIngridientai:600 g viščiuko broilerio (pusė viščiuko), 3-4 šaukštai susmulkintų lazdyno riešutų, 4 šaukštai avižinių dribsnių, 1 šaukštas garstyčių, 3 šaukštai majonezo, 3 skiltelės česnako, druskos, pipirų, aliejaus a..
Recepto vertinimas: