Menkės troškinys su šparagais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.500 g menkės,
2.500 g šparagų,
3.200 g pievagrybių,
4.100 g žaliųjų žirnelių,
5.svogūnas,
6.2 šaukštai krapų,
7.2 šaukštai citrinos sulčių,
8.šaukštelis tarkuotos citrinos žievės,
9.stiklinė daržovių nuoviro,
10.3 šaukštai aliejaus,
11.sviesto,
12.3 šaukštai grietinės,
14.šaukštelis garstučių,
15.druskos,
pipirų.
Gaminimas:

Žuvį supjaustyti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti 20 minučių
pastovėti. Šparagus supjaustyti ir 15 minučių troškinti daržovių
nuovire. Svogūną pakepinti aliejuje, sudėti supjaustytus pievagrybius
ir troškinti 15 minučių. Žuvį apibarstyti miltais, druska, pipirais
ir kepti aliejuje. Sudėti šparagus, žirnelius, svogūnus su
pievagrybiais, supilti daržovių nuovirą, citrinos sultis, citrinos
žieveles, pipirų, druskos. Troškinti 5 minutes. Tada įmesti sviesto
ir užvirinti. Grietinę sumaišyti su garstyčiomis, krapais ir supilti
į troškinį. Patiekti su bulvių koše. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!