20 rezultatų ieškant "kaulu"
Jūros lydekos užpiltinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 karšto rūkymo jūros lydekos 1 virta morka 0.5 indelio konservuotų kukurūzų petražolių 0.5 l vandens 1 kubelis daržovių sultinio 1 pokelis greitai paruošiamos “Otker” želatinos 1 valg. šaukštas citrinos sulčių Ga..
Recepto vertinimas:
Sultinys su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kaulų, 200 g jaučių šonkaulių, 1 šaukštelis pipirų grūdelių, 1 lauro lapelis, ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių), 1 morka, 1 petražolės šaknis, 100 g saliero, 1..
Recepto vertinimas:
Žuvienė “Marselietė” su šafranu
Žuvienė “Marselietė” su šafranu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikėsVienas (125 mg) pakelis šafrano plaušelių;0,5 kg lašišos ir sterko;0,5 saliero;100 g porų;100 g pomidorų;100 g svogūnų;50 g morkų;20 g pankolio;20 g pomidorų pastos;druskos, baltųjų pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba – guliašas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 l vandens (ir konservuoto sultinio kubelis) arba kaulų sultinio, 4 – 5 bulvės, 80 g lašinių, 3 šaukštai miltų, 1 svogūnas, 2 česnako skiltelės, druska, kmynai, pipirai, 200 g rūkytos naminės dešros arba jautienos kon..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su višta Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Nedidelė višta, 1,5 stiklinės ryžių, sviestas, 4 stiklinės buljono, pomidorų tyrė, švieži pomidorai, lydytas sūris Gaminimas: Paimkite mažą vištą, patroškinkite. 1,5stiklinės ryžių išplaukite, nusausinę patroškinkite su 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Įdaryta vištos krūtinėlė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 50 g rūkytų lašinukų, vištos kepenys, 100 g prieskoninių daržovių, 2 šaukštai vyno, pipirų, druskos. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 arbatinis šaukštelis miltų, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grybų nuoviro, ..
Recepto vertinimas:
Viščiukas drebučiuose (vengrų virtuvė)
Viščiukas drebučiuose (vengrų virtuvė) Patiekalo šalis: Vengrija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 viščiukas, 1 stiklinė vyno, 1 svogūnas, 1 citrina, 2 kiaušinio baltymai, 15 g želatinos, pipirų, acto, druskos, lauro lapelių. Gaminimas: Viščiuką nuvalykite, supjaustykite, dėkite ..
Recepto vertinimas:
Virta višta su majonezu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo Gaminimas: Nuvalykite vištą, ištrinkite druska ir dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 100 g prieskoninių daržovių, 200 g veršienos, 1 stiklinė pieno, 50 pyrago, 1 kiaušinis, truputis pipirų, druskos, marinuotų agrastų. Gaminimas: Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami ..
Recepto vertinimas:
Virta paukštiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viena nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo. Gaminimas: Nuvalyta vištą ištrinkite druska, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ug..
Recepto vertinimas:
Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena
Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakuotė ryžių 4 vištienos krūtinėlės ne odos ir kaulų ½ puodelis sojos padažo 1 citrina (sultys ir žievelė) 1 valgomasis šaukštas pilnai susmulkinto imbiero 2 valgomieji šaukštai plius 1 valg..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..
Recepto vertinimas:
Šiupininė su mėsa ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g jautienos kaulų, 1,25 l vandens, 100 g jautienos, 1 salieras, 1 petražolė, 1 morka, 50 g lieso kumpio, 50 g pieniškų dešrelių, 200 g šviežių baravykų, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 1 nedidelis raugintas agurkas, 2 ..
Recepto vertinimas:
Ryžių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,2 kg vištienos 0,5 kg jautienos kaulų 2 morkos petražolė pusė saliero pusė stiklinės ryžių druskos krapų kvapiųjų pipirų lauro lapelių 2 l vandens Gaminimas: Iš paruoštos sukapotos vištienos, susmulkintų jautienos kaulų ir prieskon..
Recepto vertinimas:
Žuvų pyragasIngridientai: 500 g menkės arba bet kokios baltos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g lašišos arba bet kokios raudonos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos, 500 g svogūnų, 30 g sviesto, trupučio krapų ir petražolių (viso – ..
Recepto vertinimas:
Vištiena, troškinta su grybais
Vištiena, troškinta su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 2 šaukštai sviesto arba vištos taukų, 150 g nedidelių grybų (nepjaustytų), 10 mažų svogūnėlių, 1 petražolė, gabalėlis saliero, 1 poras, 1 stiklinė šviesaus naminio vyno, 0,5 stiklinės vištienos sultinio, 2 ..
Recepto vertinimas:
Grybų ir ryžių sriubaIngridientai:500 g jautienos kaulų 250 g šviežių pievagrybių 20 g sviesto 50 g ryžių 125 g virtų šparagų 10 g šviežių peletrūnų druskosGaminimasMėsą sudėkite į puodą, įpilkite 1,5 litro šalto sūdyto vandens, užvirinkite ir virki..
Recepto vertinimas:
Kopūstienė su pupelėmisIngridientai:500g. kiaulienos kaulų, 400g. raugintų kopūstų, 1/2 stiklinės pupelių, morka, svogūnas, 2 šaukštai pomidorų padažo, 2 šaukšteliai miltų, 2 šaukštai taukų, šaukštas grietinės, pipirų, druskos, 3 lauro lapai.Gaminimas Pupeles 5-8val. užmerk..
Recepto vertinimas:
Kiaulių kojelių salotosIngridientai:1,5kg. kiaulių kojelių, 200g. bulvių, 150g. morkų, 100g. petražolių šaknų, 0,5 stiklinės aliejaus, 50g. acto, 40 g. konservuotų žalių žirnelių, 30g. saliero gumbo, 1 raugintas agurkas, 6 skiltelės česnako, maltų pipirų, druskos, žalumynų.Gami..
Recepto vertinimas:
Chašlama Ingridientai: avienos arba jautienos - geriau su kaulu, bus skaniau, šviežių pomidorų, didesnė svogūno galva, prieskoniai - juodieji, raudonieji pipirai, lauro lapai, druskos Gaminimas Mėsą supjaustyti gabalais, svogūną perpjauti. Į katilo, dugną dėti pomidorus ant vir..
Recepto vertinimas: