21 rezultatų ieškant "baltos"
Graikinis mėsos suvožtinis Patiekalo šalis: Graikija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 riekelė baltos duonos 1 apelsinas 400 g maltos mėsos 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių 2 valgomieji šaukštai smulkintų petražolių 1 valgomasis šaukštas sojų padažo 2 valgomieji šaukštai margar..
Recepto vertinimas:
Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas
Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 riekės baltos duonos, 1 stiklinė pieno, 400 g šviežių grybų, 100 g lieso kumpio, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir s..
Recepto vertinimas:
Kepti jautienos griežinėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g jautienos, 100 g rūkytos šoninės, 10 svogūnų, 4 baltos duonos riekės, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Kiekvieną gabalą apvynioti šonine, prismeigti ją, uždėti sviesto ir kepti kartu su svogūnais. Balt..
Recepto vertinimas:
Grybų užkanda Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1l virtų grybų, 2 virtos bulvės, 2 virtos morkos, 3 svogūnai, 1 stiklinė aliejaus, Truputis pipirų, Druskos. Gaminimas: Grybus ir 2 svogūnus sumalti ir į juos įdėti pipirus bei druską. Bulves ir morkas smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su g..
Recepto vertinimas:
Česnakinė sriubaIngridientai: 6 baltos duonos riekės, 3 šaukštai alyvų aliejaus, šaukštelis raudonos saldžios paprikos miltelių, 4 skiltelės česnako, 0,5 šaukštelio juodų pipirų, kiaušinis, šaukštas pjaustytų petražolių. Gaminimas: Sutrupinti baltos duonos..
Recepto vertinimas:
Česnakinė sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 baltos duonos riekės 2 šaukštai alyvų aliejaus šaukštelis paprikų miltelių 3 skiltelės česnako 0.5 šaukštelio pipirų kiaušinis šaukštas pjaustytų petražolių. Gaminimas: Sutrupinkite baltos duonos minkštimą. Smulkintą česnak..
Recepto vertinimas:
Česnakinė sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 baltos duonos riekės 2 šaukštai alyvų aliejaus šaukštelis paprikų miltelių 3 skiltelės česnako 0.5 šaukštelio pipirų kiaušinis šaukštas pjaustytų petražolių. Gaminimas: Sutrupinkite baltos duonos minkštimą. Smulkintą česnak..
Recepto vertinimas:
Rabarbarai su varške Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Keletą riekučių baltos duonos, pieno 500g nuvalytų rabarbarų, pasūdyto, 200- 300 g varškės. Gaminimas: Keletą riekučių baltos duonos supjaustyti nedideliais gabalėliais, suvilgyti juos piene ir sudėti į keptuvę. 500g nuvalytų r..
Recepto vertinimas:
Orinis žuvies pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg žuvies filė, 2.50 g pieniškų dešrelių, 3.50 g lašinių, 4.2 riekelės baltos duonos, didelis svogūnas, 5.5 valgomieji šaukštai pieno, 6.1-2 arbatiniai šaukšteliai kapotų kaparių, 7.0,5 stiklinės smulkiai sukapotų petražo..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su kumpiu ir obuoliais
Karšti sumuštiniai su kumpiu ir obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės baltos duonos, 20 g margarino, 200 g rūkytos krūtinėlės (kumpio, bekono), 2 obuoliai, krienų, 1 pomidoras. Gaminimas: Didelės baltos duonos riekės iš abiejų pusių apkepinamos margarine.Ant keptos duon..
Recepto vertinimas:
Sriuba “Pavezaâ€Ingridientai:1,5l mėsos sultinio 5 kiaušiniai baltos duonos sviesto 1/2 stiklinės tarkuoto sūrio svogūnų laiškų druskosGaminimasBaltos duonos riekes iš abiejų pusių aptepti sviestu ir apkepinti, po to perdėti į puodą, užpilti sultiniu,..
Recepto vertinimas:
Traškūs agurkaiIngridientai:1 didelis agurkas, druskos, 50 g tarkuoto fermentinio sūrio, 25 g baltos duonos džiūvėsėlių, maltų juodųjų pipirų, 25 g sviesto, aliejaus.Gaminimas Orkaitę įkaitiname iki 200 °C temperatūros. Nuplautą ir neluptą agurką supjaustome 5 cm ilgio gab..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriuba - KremasIngridientai:0,5 kg dilgėlių, 3 šaukštai sviesto arba alyvų aliejaus, 3 šaukštai miltų, druskos, paskrudintos baltos duonos riekelių. Gaminimas Dilgėlių lapus perrenkame, sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, paverdame 10 min., išgriebiame, nuvarviname ir ..
Recepto vertinimas:
Bulvės su baltosiomis pupelėmis ir pomidorais
Bulvės su baltosiomis pupelėmis ir pomidoraisIngridientai:4 didelės bulvės, 2 svogūnai, 1 aitrioji paprika, skiltelė česnako, 2 pomidorai, šaukštas sviesto su žalumynais, 160 g konservuotų baltųjų pupelių, šaukštelis cukraus, pusė šaukštelio raudonųjų paprikų miltelių, 3 šauk..
Recepto vertinimas:
Elzaso veršienaIngridientai:8 veršienos eskalopai (labai ploni), 6 svogūnai, ryšulėlis petražolių, 0,75 stiklinės balto vyno, 4 baltos duonos riekelės (eskalopo dydžio), šaukštelis krakmolo, 2 šaukštai grietinės, 60 g sviesto, druskos, pipirų.Gaminimas Įkaitintame svieste ..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliai migdolų padažeIngridientai:2 šaukštai smulkinto svogūno, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 stiklinės pomidorų padažo, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės nuluptų migdolų, 1 skiltelė česnako, 3 riekelės baltos duonos, 500 g jautienos ir kiaulienos faršo, 1..
Recepto vertinimas:
Greitoji sriubaIngridientai:2 svogūnai, 2 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 1 citrina, 2 l. vandens, druskos, baltos duonos riekelių, žalumynų.Gaminimas Svieste pakepiname nuluptus ir smulkiai supjaustytus svogūnus, užpilame verdančiu vandeniu, pasūdome ir keletą kartų užviriname. Į pu..
Recepto vertinimas:
Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)
Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)Ingridientai:6 maži kiaušiniai; 110 g cukraus pudros; 150 g miltų; 0,5-1 a.š. kepimo miltelių; 100 g tirpinto sviesto; 30 g kondensuoto pieno; 1 š. vanilės esencijos; 2 š. kakavos miltelių; 3-4 š. vandens arba pieno; Ištirpinti kakavos miltelius vanden..
Recepto vertinimas:
Žuvies kukuliai (Jūratės)Ingridientai:1kg menkės filė, 2 kiaušiniai, baltos duonos, 1 v.š. miltų, svogūnų, morka, 3 stikl. pieno, sviesto, petražolių, druskos.Gaminimas Žuvį sumalti, svogūnus smulkiai supjaustyti, sutarkuoti morką. Išmirkyti baltos duonos riekutes. Išplakti..
Recepto vertinimas:
Česnakinė sriubaIngridientai:5 baltos duonos riekės; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 1 arb. š. maltos paprikos; 3 skiltelės česnako; ½ arb. š. juodųjų pipirų; 1 kiaušinis; 1 valg. š. kapotų petražolių.Gaminimas Sutrupinkite baltos duonos minkštimą. Smulkintą česnaką suberkit..
Recepto vertinimas:
Abrikosų pudingasIngridientai:Dvi po 245g abrikosų skardinės (vaisiai nuvarvinti, palikti 1/3 stiklinės sulčių)1/4 stiklinės rafinuoto cukraus pudros2 stiklinės smulkių šviežių baltos duonos džiūvėsėlių60 g tirpinto sviestoGaminimasOrkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Formą (20..
Recepto vertinimas: