8 rezultatų ieškant "bambuko"
Vegetariški greituliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Paruošimo laikas: 20 min. Virimo laikas: 10 min. Įdaras: 2 valgomieji šaukštai aliejaus 3 valgomieji šaukštai smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų 10 japoniškų (shiitake) grybų, pjaustytų 50 g pjaustyto kiniško kopūsto 15 g pjau..
Recepto vertinimas:
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena Ingridientai: 3 l vištienos sultinio 50g baltųjų kiniškų grybų 0,5 šaukšto baltųjų pipirų (pagal skonį galima ir daugiau jei norime aštriau); 0,5 puodelio baltojo acto 1 indelis bambuko ūglių juostelių; 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Kiniška vištienos sriubaIngridientai:25 g džiovintų kiniškų grybų 2 vištienos sultinio kubeliai apie 1 kg paruošto virimui viščiuko 150 g džiovintų daržovių, skirtų sriuboms 50 g ryžių miltų makaronų 350 g bambuko ūglių, nusausintų ir supjaustytų juost..
Recepto vertinimas:
Kiniški virtiniaiIngridientai:Tešlai: 150 g miltų, 50 ml verdančio vandens, 25 ml šalto vandens, pusė šaukšto aliejaus. Įdarui: 75 g kiaulienos faršo, 3 šaukštai smulkintų konservuotų bambuko daigų, 1 šaukštelis sauso vyno, 1 šaukštelis rudo cukraus, pusė šaukšto sojų padažo..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su bambukų ūgliais
Vištienos sriuba su bambukų ūgliaisIngridientai:30g džiovintų tongu grybų, 150g apvirtos vištienos be odelės, 60g bambukų ūglių, 1 šaukštas sojos padažo, 1 šaukštas ryžių vyno arba sauso chereso, 1-1,4 litro vištienos sultinio, druskos, pipirų, šviežios kalendros.Gaminimas Gry..
Recepto vertinimas:
Aštri sriuba su kiaulienaIngridientai:200 g. kiaulienos, truputis aliejaus, 1 didelis svogūnas, keletas blanširuotų pomidorų, bambuko ūglių, vištienos sultinio, truputis acto, čili aliejaus arba čili pipirų, krakmolo, juodų kiniškų grybų. Gaminimas Kiaulieną supjaustyti šiaudeliais..
Recepto vertinimas:
KINIŠKI VIRTINIAIIngridientai:Tešlai: 150 g miltų, 50 ml verdančio vandens, 25 ml šalto vandens, pusė šaukšto aliejaus.Įdarui: 75 g kiaulienos faršo, 3 šaukštai smulkintų konservuotų bambuko daigų,1 šaukštelis sauso..
Recepto vertinimas: