Plekšnė atlanto padaže
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g plekšnės,
aliejaus.
Padažui:
paprika,
skardinė ananasų,
šaukštas razinų,
50 g pomidorų tyrės,
kečupo,
gvazdikėlis,
druskos,
aliejaus,
aitriosios paprikos.
Gaminimas:
Paruošti padažą: papriką supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Supilti
ananasų sultis, razinas, įmesti gvazdikėlį. 10 minučių troškinti.
Paskui sudėti ananasą ir dar 10 minučių troškinti. Supilti kečupą,
pomidorų tyrę, suberti aitriąją papriką ir 5 minutes pavirti. Žuvį
iškepti aliejuje ir apipilti padažu. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!