9 rezultatų ieškant "isimtos"
Ryžiai užkepti arbūze Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Nedidelis arbūzas, 1 stiklinė ryžių, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštelis cinamono, 2 šaukštai cukraus, 1 stiklinė razinų, 5 kiaušiniai. Gaminimas: Paimkite nedidelį arbūzą, nulupkite viršų, išimkite vis..
Recepto vertinimas:
Daržovių mišrainė 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2—3 kaliaropės, 1 žiedinis kopūstas, 1—2 pomidorai, 1 agurkas, salotų lapelių, 200 g grietinės, pipirų, druskos, garstyčių Gaminimas: Nuluptos ir nuplautos kaliaropės išverdamos kiek. pasūdytame vandenyje. Išimtos iš vand..
Recepto vertinimas:
Naminės dešrelės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 800 g kiaulienos, 2 svogūnai, česnako, pipirų, druskos, truputis sultinio, žarnų, stiklinė kmynų padažo. Gaminimas: Mėsa sumalama mėsmale, pridedama prieskonių, susmulkinto česnako, supjaustytų svogūnų, druskos ir truputį sultinio ..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.3 svogūnai, 4.2 morkos,5.2 stiklinės vandens, 6.1 šaukštas aliejaus, 7.0,5 stiklinės acto, pipirų, gvazdikėlių, lauro lapų, cukraus. Gaminimas: Silkės nulupamos, kaulai išimami, sudedamos į pailgą indą..
Recepto vertinimas:
Silkė grietinės padažeIngridientai:2 silkės, 1 obuolys, 2/3 stiklinės grietinės, petražolių šakelių, kiaušinio ar obuolio puošti.Gaminimas Silkės išmirkomos, išvalomos, išplaunamos, nulupamos, išimami kaulai ir palaikomos 2—3 val. marinate. Išimtos iš marinato supjaustom..
Recepto vertinimas:
Naminės dešrelėsIngridientai:800 g kiaulienos, 2 svogūnai, česnako, pipirų, druskos ir truputis sultinio, žarnų, 1 stiklinė kmynų padažo.Gaminimas Mėsa sumalama mėsmale, pridedama prieskonių, susmulkinto česnako, supjaustytų svogūnų, druskos ir truputį sultinio ar vandens (..
Recepto vertinimas:
Troškintos veršelio kepenysIngridientai:700g. veršelio kepenų, 150 g lašinukų (nebūtinai), 40 g riebalų, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, 1/2 stiklinės vyno (nebūtinai).Gaminimas Kepenys 1—2 val. pamirkomos piene ..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiška virta įdaryta višta
Aukštaitiška virta įdaryta vištaIngridientai:1 kg vištienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė riešutų arba baltojo padažo (žiūrėti "Padažai"). Įdarui: vištos kepenėlės, skilvis, širdis, sparneliai ir truputis išimtos iš vidaus mėsos, 1 kiauši..
Recepto vertinimas:
Šventinės spurgosIngridientai:1kg miltų, 2 stiklinės pieno, 100g mielių, 8 tryniai, 200g sviesto, 1 šaukštas spirito, vanilinio cukraus, 5g druskos, 1 stiklinė tirštos vyšnių arba braškių uogienės, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų virti.Gaminimas Tešla ruo�..
Recepto vertinimas: