Žvejų sriuba
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
300 g žuvies sultinio, 
30 g šviežio sterko, 
150 g bulvių, 
20 g svogūnų, 
5 g sviesto, 
pipirų, druskos, 
lauro lapelių, 
žalumynų. 
Į išvirtą žuvies sultinį dėkite nepjaustytas bulves, sveikas svogūnų galveles, paruoštos žuvies gabalėlius ir virkite ant mažos ugnies 25 – 30 minučių, retkarčiais nugraibykite putas. Baigdami virti įdėkite pipirų, lauro lapelių, druskos. Bulves galite pjaustyti skiltelėmis, o svogūnus – smulkiai supjaustytus. Patiekdami valgyti įdėkite sviesto, pabarstykite žalumynais
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!
 Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/receptas/zveju-sriuba
    Nuoroda į receptą: 
        https://www.geri-receptai.lt/receptas/zveju-sriuba