8 rezultatų ieškant "zuvys"
Upėtakiai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 nedidelių upėtakių 4 šaukštelių citrinos sulčių 2 šaukšteliai sviesto citrina druskos, pipirų 3 šaukštai miltų aliejaus petražolių Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos..
Recepto vertinimas:
Menkė su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4-6 asm. (visos baltos žuvys) 800 g menkės filė 2 svogūnai 30 g sviesto 200 ml baltojo sauso vyno 200 g grietinės druskos, pipirų Gaminimas: Kvadratais supjaustyti filė (apie 5 cm). Iš abiejų pusių pabarstyti druska, pipirais. Smulkiai su..
Recepto vertinimas:
Žuvis, prismaigstyta grybų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg šviežio sterko, ešerio arba plekšnės, 2.1 stiklinė virtų grybų, 3.2 šaukštai margarino arba sviesto, druskos, citrinos sulčių arba acto, vandens, žuvų sultinio, 4.3 šaukštai grietinės, maltų džiūvėsėlių. Ga..
Recepto vertinimas:
Žuvis su česnakais ir imbieru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 gyvos žuvys, druskos, po saują laiškinio česnako ir džiovinto imbiero, 2.3 šaukštus sojų padažo 3.3 šaukštai aliejaus, 4.3 šaukštai susmulkinto muskato riešuto, 5.0.5 citrinos sultys. Gaminimas: Žuvis nuvalyti, i..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su šaldytomis silkėmis arba stintomis
Bulvių sriuba su šaldytomis silkėmis arba stintomisIngridientai:300 g šaldytų ar šviežių silkių, 3—4 bulvės, svogūnas, 0,5l pieno, petražolių lapelių, 30 g sviesto.Gaminimas Į verdantį pasūdytą vandenį sudedamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, svogūnai ir 10â€�..
Recepto vertinimas:
Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvys
Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvysIngridientai:1 kg žuvies (sterkų), 50 g alyvuogių aliejaus, 5 g česnakų, druskos, pipirų, 0,5 l vandens, pusantros citrinos, smulkintų petražolių.Gaminimas Paruoštas žuvis supjaustykite 2 cm storio gabaliukais. Puode su auselėmis pašildykite alyvuo..
Recepto vertinimas:
Portugališka žuvienė (Caldeirada a Pescador)
Portugališka žuvienė (Caldeirada a Pescador)Ingridientai:1 kg įvairių žuvų, 36 kiaukutiniai moliuskai, 100 g alyvuogių aliejaus, 1 arbatinis šaukštelis saldžiųjų ankštinių pipirų, 1,5 l vandens, 120 g svogūnų, 10 g česnakų, druskos, pipirų, smulkintų petražolių, 6 orkaitėje..
Recepto vertinimas:
Ungurys prieskoninių žolelių padaže
Ungurys prieskoninių žolelių padažeIngridientai:4 unguriai (po350g), 1/2 l baltojo vyno, druskos, 1 šaukštelis grūstų pipirų, 100g sviesto.Susmulkintų prieskoninių žolelių:4 šaukštai rūgštynių, 2 šaukš..
Recepto vertinimas: