20 rezultatų ieškant "zieveles"
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas 1 šaukštas sviesto 1 kg bulvių druskos 1 kg spanguolių 1 kg cukraus dviejų apelsinų žievelės Gaminimas: Paruošto kalakuto išorę ir vidų įtrinti druska ir palikti 2 ..
Recepto vertinimas:
Laimo-citrinų ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (2 litrai - 16 porcijų) 4 puodeliai pieno 1,5 puodelio cukraus 1 puodelis grietinėlės 1 šaukštelis susmulkintos citrinos žievelės 0,3 puodelio citrinų sulčių 1 šaukštelis susmulkintos laimo žievelės 3 šaukštai laimo sulčių Gamin..
Recepto vertinimas:
Geriamasis citrininis šerbetas
Geriamasis citrininis šerbetas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 citrinos 1 stiklinė cukraus 1 l vandens Gaminimas: Nulupti citrinos žieveles. Užvirti 2 stiklines vandens ir jame pavirinti citrinos žieveles apie 3 min. Iš citrinų išspausti sultis ir likusi tirštimą užpilti stikline karš..
Recepto vertinimas:
Manų kruopų apkepas su slyvomis
Manų kruopų apkepas su slyvomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l pieno250 gr. manų kruopų3 v.š. cukraus2 v.š. sviesto3 kiaušiniai1 v.š. razinų500 gr. slyvų 1 v.š. krakmolodruskoscitrinos žievelės Gaminimas: Pieną užvirinti, sudėti sviestą, įberti cukraus, tarkuotos citrinos ži..
Recepto vertinimas:
Margos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g fermentinio sūrio, 100 g pievagrybių, 2 saldieji pipirai, 2 obuoliai, apelsinas arba 2 mandarinai. Užpilui: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 250 g jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, ant peilio galo tark..
Recepto vertinimas:
Bandelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 stiklinės pieno, 2.20 g praskiestų mielių, 3.2 kg miltų, 4.10 trynių, stiklinė cukraus, stilinė sutirpdyto sviesto, druskos, citrinos žievelės. Gaminimas: Pienas pašildomas, sumaišomas su mielėmis, miltais. Viskas išminkoma ir pastatoma..
Recepto vertinimas:
Aguonų ir varškės tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 200 g miltų, 130 g sviesto, 75 g cukraus pudros, kiaušinis, šaukštas grietinės. Aguonų įdarui: 200 g aguonų, 200 g cukraus, 3 kiaušinių tryniai, 50 g tarkuotų apelsinų žievelių, 50 g smulkintų graikinių riešutų...
Recepto vertinimas:
Mini tortas su kiviais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g miltų 80 g miltinio cukraus 1 kiaušinis 2 šaukštai pieno ar grietinėlės 113 g sviesto 1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės druskos Vanilinis kremas 1 stiklinė pieno 1 šaukštelis vanilini..
Recepto vertinimas:
Trijų spalvų tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g sviesto 1 pakelis vanilinio cukraus 75 g cukraus 4 kiaušiniai 0,5 stiklinės pieno 1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės 150 g miltų 1 šaukštas kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 2 šaukštai kak..
Recepto vertinimas:
Limoncello Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Degtinė 1 lCukrus 350 gCitrinų žievelės Gaminimas: Į degtinę ..
Recepto vertinimas:
Apelsininis tortas su glajumiIngridientai:Tešlai: 2 apelsinai, 250g. cukraus pudros, 250g. migdolų, 9 kiaušiniai, 2 šaukšteliai krakmolo. Kremui: 250g. cukraus, 250g. migdolų, citrinų sulčių, 2-3 apelsinų žievelės. Glajui: baltymas, 250g. cukraus pudros, arako aliejaus.Gaminimas Ap..
Recepto vertinimas:
Krevetės, marinuotos su laimų sultimis
Krevetės, marinuotos su laimų sultimisIngridientai:16 neluptų ir nevirtų tigrinių krevečių, 2 laimai, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 skiltelės česnako.Gaminimas Laimus nulupame, išspaudžiame sultis ir sutarkuojame žieveles. Česnako skilteles sugrūdame. Į didelį nemetalinį dube..
Recepto vertinimas:
Kakavinis tortasIngridientai:Tešlai: 2 stiklinės miltų 1 stiklinė cukraus pudros 2 šaukštai grietinės 3 šaukštai su kaupu kakavos 2 kiaušiniai 200g sviesto ar margarino 1 šaukštelis sodos ar kepimo miltelių 1 citrina arba ant galo peilio citrinos rūgšties citrinos ar mandarin..
Recepto vertinimas:
Bandelės su citrinų žievelėmis
Bandelės su citrinų žievelėmisIngridientai:2 citrinos, 50 g sviesto, stiklinė pieno, 40 g mielių, 0,5 šaukštelio druskos, stiklinė cukraus, 4 stiklinės kvietinių miltų, šaukštas cukraus pudros.Gaminimas Citrinas nuplikyti, nusausinti ir specialiu įrankiu nuskusti žieveles. Jas suber..
Recepto vertinimas:
Trapios tešlos pyragas su kriaušėmis
Trapios tešlos pyragas su kriaušėmisIngridientai:Tešlai: 200 g miltų, 1,5 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės, 1/4 šaukštelio malto muskato, žiupsnelis druskos, 75 g cukraus, kiaušinis, 125 g sviesto. Įdarui: 100 g kapotų migdolų, 4 kriaušės, 100 g cukraus, 4 šaukštai miltų,..
Recepto vertinimas:
Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragas
Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragasIngridientai:900 g. rikotos (ricotta) sūrio, 2/3 stiklinės cukraus, 1/3 stiklinės miltų, 6 kiaušiniai, 1/4 arbat. š. malto cinamono, 2 arbat. š. šviežiai nutarkuotos apelsino žievelės, 2 arbat. š. vanilės ekstrakto, 1/8 arbat. š. druskos.Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Imperatoriaus pyragas (Torta imperial)
Imperatoriaus pyragas (Torta imperial)Ingridientai:1 valg. š. sviesto arba aliejaus (formai ištepti); ½-1 valg. š. miltų (formai pabarstyti); 260 g migdolų; ½ valinės ankšties; 6 kiaušiniai; Ant peilio galo druskos; 125 g cukraus; 1 arb. š. malto cinamono; 1 arb. š tarkuotos apelsino..
Recepto vertinimas:
Ryžių pudingas (Arroz con leche)
Ryžių pudingas (Arroz con leche)Ingridientai:150 g baltų ilgagrūdžių ryžių; 50 g razinų; Pagal skonį 4 valg. š. vaisių sulčių (geriausia apelsinų); Cinamono lazdelė; Ant peilio galo druskos; Po 1 gabaliuką žaliosios citrinos ir apelsino žievelės; 500 ml pieno; 200 g cukraus; 1 ar..
Recepto vertinimas:
Šveicariškas citrinų tortasIngridientai:250 g miltų; 200 g sviesto; 4 valg. š. cukraus pudros; 1 kiaušinis; ¼ tarkuotos citrinos žievelės; 4 citrinos; 150 g cukraus; 200 g nuluptų maltų migdolų; 3 valg. š. kapotų migdolų; 3 tryniai; Riebalų formai ištepti.Gaminimas Iš miltų, 15..
Recepto vertinimas:
Kalėdinės žvaigždės su abrikosų uogiene
Kalėdinės žvaigždės su abrikosų uogieneIngridientai:Apie 30 sausainių: 350 g miltų; 125 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Trintos citrinos žievelės; Trintos apelsino žievelės; 4 tryniai; Žiupsnelis druskos; 125 g maltų migdolų; 3 lašai karčiųjų migdolų aliejaus; 1 valg. š. r..
Recepto vertinimas: