20 rezultatų ieškant "tirsta darzoviu sriuba"
Blynai su burokėliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: vid. brokolio gūžė1 kiaušinis1 stikl. kefyro1 stikl. miltųdruskosvandens Gaminimas: Brokolius apvirti vandenyje (pasūdytame). išėmus nuvarvinti ir sutrinti plaktuvu/šakute, suberti miltus, supilti kefyrą, išmaišyti, įmušti kiauši..
Recepto vertinimas:
Tiršta ryžių košė su pienu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, uogienė, vaisių sirupas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu...
Recepto vertinimas:
Tortas "Kalėdinė eglutė" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Paplotėliams reikia: 500 g “Malsenos” miltų, 300 g cukraus, 300 g sviesto, 10 kiaušinių, pakelio van. cukraus, 2 st. tirštos uogienės. Pieno glajui: 200 g cukraus, 200 ml pieno, pakelio van. cukraus. Gaminimas: Išs..
Recepto vertinimas:
Virtas baltymų glajus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g miltinio cukraus, 3 baltymai, 1,/ stiklinės vandens, 0,5 citrinos sultys, 0,5 šaukšto acto. Gaminimas: Vandenį ir cukrų supilkite į maža puodelį ir uždengę pavirkite kol pasidarys tirštas sirupas. Tada supilkite vieną šaukšt..
Recepto vertinimas:
Ankštinių daržovių apkepas su varške
Ankštinių daržovių apkepas su varške Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g ankštinių daržovių, 50 g pieno, 25 g manų, 5 g sviesto, 5 g džiūvėsėlių, 50 g varškės, 10 g cukraus, 35 g grietinės, druskos. Gaminimas: Ankštines daržoves išvirkite ir sumalkite. Piene išvirkite tiršt..
Recepto vertinimas:
Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas
Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, vandens, druskos, 500 g šviežių grybų, 1 poras, 2 šaukštai margarino, druskos, 5 pomidorai, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 2 kiaušinio tryniai..
Recepto vertinimas:
Grybų apkepas su grietinės padažu
Grybų apkepas su grietinės padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto arba aliejaus, druskos. Padažui: 3 šaukštai miltų, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius g..
Recepto vertinimas:
Falafeliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 puodelis lęšių miltų; 1 puodelis avinžirnių miltų; 1/3 puodelio supjaustytų petražolių; pagal skonį druskos, pipirų ir kitų prieskonių Gaminimas: Viską sudėti į dubenį. Gerai išmaišius, lėtai pilti vandenį ir toliau maišyti, kol g..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 500 g jautienos nugarinės 1 šaukštas jautienos taukų 1 šaukštas sutrinto mairūno 2-3 skiltelės česnako, ištrintos su druska pipir..
Recepto vertinimas:
Tiršta grybų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių arba 70 - 100 g. savo sultyse virtų baravykų ar kt. grybų, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno arba poro, 0,5 morkos, 0,5 petražolės ar gabalėlis saliero, 1 litras vandens, 1 šaukštas grietinės arba ..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas sūris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežios brinzos arba varškės, 100 g sviesto, 1 marinuotas agurkas, 1 arbatinis šaukštelis sutarkuoto svogūno, garstyčių, raudonųjų pipirų, kmynų, druskos. Gaminimas: Į pertrintą varškę sudedami prieskoniai, smulkiai sukapot..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis (kugelis) Ingridientai: 6-8 didelės bulvės 1 arbatinis šaukštelis druskos, 0,5-1 svogūno galva, 1 kiaušinis, 1 stiklinė peno 1-2 šaukštai aliejaus Padažui 50 gramų sviesto, 250 gramų grietinės Gaminimas Įkaitinti orkaitę iki 225° C. Nuluptas bu..
Recepto vertinimas:
Lietuviška kiaušinienėIngridientai: 7 kaiušinių 2 stiklinių pieno Miltų tiek, kad masė būtų tiršta Lašinių Išplakti kiaušinius su 2 stiklinėm pieno, pridėti miltų tiek, kad masė būtų tiršta kaip grietinė. Pridėti pailgų supjaustytų lašinių griežinėlių. Išma..
Recepto vertinimas:
Bananinis jogurtas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 bananai 500ml kefyro 2 šaukštai cukraus Gaminimas: Sudedame į kombainą bananus, cukrų, kefyrą. Plakame tol, kol masė pasidarys tiršta ir be banano gabaliukų. Svarbu: jei dėsite pieną, masė bus per saldi ir ne tokia tiršta. ..
Recepto vertinimas:
Armėniška sriubaIngridientai: 500-700g jautienos antrekoto arba avienos 1 baklažano 2 saldžių paprikų 1 didelių morkų 2-3 bulvės 2 galvos svogūnų 2 aitriosios paprikos (čili) 0,5l pomidorų pastos baziliko pipirų lauro lapų druskos 2,5 l vandens alyvų aliejaus Paruo..
Recepto vertinimas:
Graikinių riešutų ir česnako padažas
Graikinių riešutų ir česnako padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 105g graikinių riešutų puselių 4 nuluptos česnako skiltelės 2 stiklinės alyvų aliejaus 1/3 stiklinės baltojo vyno acto, druskos Gaminimas: Riešutus paberkite ant orkaitės padėklo ir 180 laipsnių temperatūroje..
Recepto vertinimas:
Kalėdinis tortas su likeriuIngridientai:200 g džiovintų kriaušių, 450 g razinų, 140 g džiovintų spanguolių, 50 g citrusinių vaisių cukatų, 200 ml apelsinų likerio, 100 g išgliaudytų lazdynų riešutų, 200 g sviesto, 175 g rudojo cukraus, 4 kiaušiniai, 250 g miltų, 50 g imbie..
Recepto vertinimas:
Kario padažasIngridientai:alyvuogių aliejus, sviestas, 2-3 obuoliai, vienas didelis svogūnas, 1-2 skiltelės česnako, 1 šaukštelis kario, 1 stiklinė balto vyno, 0,5 šaukštelio krakmolo, prieskoniai sriubai, cukrus, ananasų sultys, tiršta grietinė.Gaminimas Alyvų aliejuje ir ..
Recepto vertinimas:
TIRŠTA ŽUVIENĖIngridientai:2 lynų galvos, 3 bulvės, 2 morkos, 1 svogūnas, 3 šaukštai konservuotų kukurūzų, 1 aitrioji maža paprika, 1 saldžioji raudona paprika, 1 šaukštas manų kruopų, mėgstamų prieskonių, laurų lapų.GaminimasLynų galvas išvirti 0,5 l vandens apie 20 min. Po ..
Recepto vertinimas:
Morenginis kavos pyragasIngridientai:morenginiam pagrindui reikės:4 kiaušinių baltymai250 g cukraus pudros1 valg šaukštas citrinos culčių1 valg šaukštas kakavoskavos kremui reikės:100 g saldžios grietinėlės sviesto100 g cukraus pudrospusė puodelio stiprios espreso kavosšokoladinis kre..
Recepto vertinimas: