20 rezultatų ieškant "anksto"
Greita kiaušinienė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: pienas, kiausiniai (pagal alki), druska, sviestas. Gaminimas: Sviesta i keptuvę įdėti ir sutirpinti, iš anksto paruošti ką dėsime i keptuve: kiausini įdėti į puodelį ir aišku sudaužyti. kai sviestas ištirps keptuvėje įd..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tai tikrai šventinė sriuba, kurią galima išvirti iš anksto. Atėjus svečiams ją tereikia pašildyti ir įdėti vėžių uodegėlių. 1 poras 1 cukinija 1 kg pomidorų 300 ml balto vyno 300 g gabalėliais supjausty..
Recepto vertinimas:
Pupelių sriubaIngridientai: 1 vištos nugarėlės 2 l vandens 1/2 stiklinės pupelių 1 nedidelės morkos 5-6 šampinjonų 1 svogūno 1 bulvės lauro lapelių pipirų druskos pagal skonį alyvų aliejaus kepimui petražolių lapelių Gaminimas: Pupeles iš anksto numirkome. V..
Recepto vertinimas:
Karštos burokėlių salotosIngridientai: svogūno virtų burokėlių silkės džiovintų grybų prieskonių Gaminimas: Džiovintus grybus reikia apvirti ir susmulkinti. Svogūną pakepinti šlakelyje aliejaus, į keptuvę dėti grybus, truputį patroškinti, tada burokėlius (p..
Recepto vertinimas:
Grybų rasalas su karštomis bulvėmis
Grybų rasalas su karštomis bulvėmisIngridientai: 1 didelės saujos džiovintų grybų 2 valgomieji šaukštai perlinių ar miežinių kruopų 1 svogūnas krapai juodieji pipirai druska 1 rūgštus obuolys arba citrina bulvių Geriausia šiam patiekalui pasirengti iš anksto - Kūči..
Recepto vertinimas:
Marcipaniniai trapus sausainiai
Marcipaniniai trapus sausainiai Ingridientai: 300 g miltų 80 g žalios marcipanines masės (rimi ir maximose yra) 50 g cukraus 1 žiuspnelis druskos 200 g atsaldyto sviesto miltai tešlai iškočioti cukrus pabarstymui sviestas kepimo skardai ištepti. Miltus išsijoti, ant vir..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
Sūrio padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tiršto kiaušinių padažo, 2 kiaušiniai, 50 g. džiovinto sūrio, truputis maltų raudonųjų pipirų. Gaminimas: Tarkuotą sūrį išplakti su kiaušiniais ir sumaišyti su praaušintu kiaušinių padažu. Jei padažas patiekiamas kaip garny..
Recepto vertinimas:
Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais
Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 puodeliai gryno (plain) neriebaus (low- fat) jogurto; 3 valg.š. medaus (arba pagal skonį); 1 mažas apelsinas, “zested” (nutarkuota vien geltonoji žievelės dalis, neliečiant švies..
Recepto vertinimas:
Makaronai su varškės įdaru ir špinatais
Makaronai su varškės įdaru ir špinataisIngridientai:600 g šaldytų špinatų 125 g vamzdelio formos makaronų 2 šaukštai aliejaus 1 svogūnas tarkuoto muskato 120 g sviesto 100 g miltų 850 ml pienas 250 g grietinėlės 120 g tarkuoto parmezano 250 g varškės dr..
Recepto vertinimas:
Įdaryti makaronai „Rosanella“
Įdaryti makaronai „Rosanella“ Ingridientai: 250 gramų vamzdelio formos makaronų, 2 džiovintos duonos, 125 gramai jautienos faršo, 125 gramai kiaulienos faršo, 1 šaukštas jautienos sultinio koncentrato, šviežių bazilikų, šviežių raudonėlių, šviežių čiobrelių..
Recepto vertinimas:
Kepti makaronaiIngridientai:125 g makaronų 100 g tarkuoto fermentinio sūrio 2 kiaušiniai 150 g grietinėlės tarkuoto muskato 1 šaukštas sviesto druskos pipirųGaminimasMakaronus išvirkite pagal instrukciją ant pakelio, perplaukite šaltu tekančiu vandeniu ir pa..
Recepto vertinimas:
Klasikinė lazanijaIngridientai:250 g lazanjios lakštų 80 g sviesto 300 g faršo 100 g salierų 2 morkos 1 svogūnas 5 skiltelės česnako 150 ml raudonos vyno 70 g pomidorų tyrės 2 šaukšteliai miltai 400 ml mėsos sultinio 250 g grietinėlės 70 g tarkuoto parmezano ta..
Recepto vertinimas:
Vyšnių keksasIngridientai:140 g maltų migdolų, 260 g miltinio cukraus, 3 šaukštai miltų, 8 kiaušinių baltymai, 150 g tirpinto sviesto, 18-24 vyšnios arba trešnės Gaminimas 1. Kekso formą patepame sviestu ir pabarstome miltais. 2. Dideliame dubenyje sumaišome migdolus, 250 g miltinio c..
Recepto vertinimas:
Morkų kavaIngridientai:l/2kg morkų, 200 g grietinėlės, 60 g cukraus, 1l vandens.Gaminimas Morkos nuskutamos, stambiai sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje, kol paruduos. Į verdantį vandenį suberiamos paskrudintos morkos, 5—10 min pavirinamos ir dar 10—15 min paliekamos an..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiais
Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiaisIngridientai:500g. šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos, 300-350g. maltos mėsos, 1 svogūnas, 100g. pievagrybių, 3 šaukštai džiūvėsėlių, 1 trynys, susmulkinti žalumynai, 1/2 šaukšto maltos mėsos prieskonių.Gaminimas Tešlą atšild..
Recepto vertinimas:
Paukštienos paštetasIngridientai:10 porcijų: 200g baltos duonos, 1/8 l grietinėlės, 1kg viščiuko krūtinėlių, 500g lašinukų, 1 ryšelis petražolių, 1/2 ryšelio marūnų, 150g pievagrybių, 1 didelis svogūnas (smulkiai pjaustytas), 60g sviesto, 2 kiašiniai, 20ml ..
Recepto vertinimas:
Biskvitinė tešlaIngridientai:6 kiaušiniai; 200 g cukraus; 1 citrinos tarkuota žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių.Gaminimas 1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Bal..
Recepto vertinimas:
Biskvitinė tešla su vandeniuIngridientai:6 kiaušiniai; 300 g cukraus; 1 citrinos tarkuota žievelė arba 1 pak. vanilinio cukraus; 300 g miltų; 2 arb. š. kepimo miltelių.Gaminimas 1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti iki purios masės. Plakant po vieną �..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai bučkiaiIngridientai:4 kiaušinių baltymai1 žiupsnelis druskos200g cukraus2 valg. šaukštai kakavos100g tarkuoto švelniai kartaus šokoladoGaminimasKiaušinių baltymus su druska plakti, kol pasidarys labai tirštos putos, po to pamažu supilti cukrų. Po cukraus supilti kakavą ir..
Recepto vertinimas: