5 rezultatų ieškant "zemaitiski blyneliai"
Žemaitiški cepelinai Ingridientai: 1 kg bulvių, 4 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druska, 200 gramų mėsos faršo, aliejaus (virimui) Gaminimas Bulves nuskusti ir išvirti. Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė. Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagard..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški kepsneliaiIngridientai:1/2kg kiaulienos, kadagio uogų, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių, druskos. Įdarui: 100 g rūkytų lašinių, 3 svogūnai, 1/2 stiklinės juodos duonos trupinių, 40 g sviesto kepimui.Gaminimas Kiauliena supjaustoma keturkampiais gabaliukais, išmušama, �..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški rageliaiIngridientai:600g jautienos, prieskonių, druskos, 40 g riebalų kepimui, 1 kiaušinis rageliams pavilgyti ir džiūvėsėlių jiems pavolioti, 30 g sviesto iškeptiems rageliams užpilti. įdarui: 1 stiklinė bulvių košės, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, 40 g sviesto, k..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški veršienos maltiniai
Žemaitiški veršienos maltiniaiIngridientai:400 g veršienos, 100 g kiaulienos, 100 g silkių, 2—3 riekutės pyrago, 1 kiaušinis, prieskonių, druskos, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė grietinės padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Veršiena, kiauliena ir išvalytos silkės ..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški cepelinaiIngridientai:1 kg bulvių, 4 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druskos, 200 g rūkyto kumpio, taukų virimui.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdoma ir gerai išminkoma. Iš tešlos daromi deln..
Recepto vertinimas: