20 rezultatų ieškant "troskinys su perlinem"
Šprotų ir bulvių troškinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: apie 100 g ančiuvių arba šprotų aštriame padaže 2 valgomieji šaukštai ančiuvių (šprotų) aštraus padažo 6 virtos bulvės 2 svogūnai 2 kiaušiniai 200 ml pieno Gaminimas: Svogūnus nulupkite ir su..
Recepto vertinimas:
Bulvių, griežčių ir pupelių troškinys
Bulvių, griežčių ir pupelių troškinys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 1 vidutinio didumo griežtis, 1 stiklinė išmirkytų pupelių, 1 svogūnas, sviestas, grietinė, druska. Gaminimas: Į troškinimo puodą sudėkite supjaustytas daržoves, susmulkintą svogūną ir, įpy..
Recepto vertinimas:
Žuvies troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g margarino, 2 svogūnai, 0,5 kg šaldytos žuvies file, 4 – 5 bulvės, 3 pomidorai ar 2 šaukštai pomidorų pastos, šalavijų lapeliai arba maltų kalendrų grūdeliai, druska. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti..
Recepto vertinimas:
Troškinys su kumpiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 bulvės, 50 g margarino, 200 g rūkyto kumpio, 2 svogūnai, 50 g „Šėtos“ sūrio, 3 pomidorai, 2 šaukštai grietinės, 1 stiklinė vandens, druska. Gaminimas: Margariną ištirpinkite, sudėkite gabaliukais supjaustytas bulves..
Recepto vertinimas:
Bulvių troškinys su aviena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 1 morka, 300 g avienos, 0,5 kg šviežių kopūstų, 1 svogūnas, 1 lauro lapas, 1 šaukštelis kmynų, druska. Gaminimas: Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytu..
Recepto vertinimas:
Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė)
Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 vištos šlaunelės arba 15 sparnelių, 15 bulvių, 3 morkos, 2 svogūnai, 100 g sviesto, 100 g grietinės, prieskonių. Gaminimas: Vieštieną apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riek..
Recepto vertinimas:
Daržovių troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Po 1 raudoną, žalią ir geltoną saldų pipirą, 1 cukinija 2 svogūnai 3 česnako skiltelės 400 g baklažanų 6 šaukštai alyvų aliejaus 1 šaukštas druskos ½ šaukštelio šviežių rozmarinų Pluoštelis žalumynų - šviežių čiobr..
Recepto vertinimas:
Bulvių troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750g bulvių 200g rūkytos lašišos 100g grietinės 100g grietinėlės druskos, pipirų, krapų Gaminimas: Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais. Lašišą supjaustyti gabaliukais, sudėti sluoksniais su bulvėmis į riebalais išt..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis
Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, druskos, pipirų, lauro lapas, čiobrelių, 400 g svogūnų, 1 kg bulvių, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą, apibarstyti druska, pipirais ir supjaustytais svogūnais. Tada ..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su pupomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 stiklinės vandens, 400 g pupų, 4 svogūnai, 6 porai, skiltelė česnako, druskos, pipirų, mairūno, 5 pomidorai. Gaminimas: Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą ir užvirinti. Vėliau sudėti pupas, česnaką, porus,..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos troškinys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g kalakutienos, šaukštas taukų, šaukštas sviesto, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, lauro lapas, 4 morkos, svogūnas, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, stiklinė žirnių, 2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas miltų, 0,5..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su daržovėmis
Avienos troškinys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g avienos, 15 g tirpinto sviesto, 100 g bulvių, 20 g morkų, 20 g ropių, 10 g petražolių, 25 g svogūnų, 15 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstyki..
Recepto vertinimas:
Vištienos troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g vištienos, šaukštas taukų, šaukštas sviesto, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, lauro lapas, 4 morkos, svogūnas, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, stiklinė žirnių, 2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas miltų, 0,5 sti..
Recepto vertinimas:
Grybų troškinys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g virtų grybų, 2 svogūnai, 2 šaukštai sviesto, 1 ankštinis pipiras, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas pomidorų padažo, 1 stiklinė grietinės, druskos, pipirų. Gaminimas: Grybus ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti svieste, sudėti pja..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas makaronų troškinys
Pikantiškas makaronų troškinys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g rūkytos dešros 500g norimos rūšies makaronų 200g šaldytų krevečių po 1 geltoną ir raudoną papriką 1svogūnas 1 šaukštas sojos padažo 3 skiltelės česnako 2 kiaušiniai 1 šaukštas miltų 2 šaukštai aliejaus pag..
Recepto vertinimas:
Vegetariškas daržovių troškinys
Vegetariškas daržovių troškinys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g sojos mėsos gabaliukų 500 g morkų 700 g bulvių 300 g rūgščių obuolių 3 stiklinės daržovių sultinio 2 šaukštao kmynų 2 svogūnai 2 šaukštai sojos padažo aliejaus mairūno čiobrelių maltų pipirų petražoli�..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas troškinys „Juliene“
Prancūziškas troškinys „Juliene“ Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g jautienos 200 g bulvių 40-50 lapų rūgštynių 7-9 šparaginių pupelių ankštys 3 kiaušiniai 1 šaukštas žirnelių 1 šaukštas pupelių 2 šaukštai grietinės 0,5 stiklinės vyno..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos gabaliukų troškinys
Kiaulienos gabaliukų troškinysIngridientai: * 200 g kiaulienos * 6 vidutinio dydžio bulvės * 2 plonesnės morkos * 4 žiedinio kopūsto šakelės * 1 raudonasis ankštinis pipiras * druskos pagal skonį * pipirų pagal skonį * aliejaus kepimui Gamini..
Recepto vertinimas:
Triušienos troškinys su daržovėmis
Triušienos troškinys su daržovėmisIngridientai:1/2kg triušienos, 150 g triušio riebalų arba lašiniukų, prieskonių, druskos, 800 g įvairių daržovių (bulvių, morkų, salierų, porų, svogūnų, gelteklių, žaliųjų žirnelių, petražolių).Gaminimas Nuplauta, nusausinta ir sukapot..
Recepto vertinimas:
Perlinių kruopų košėIngridientai:Perlinių krupoų (kiekis pasirenkamas pagal tiek kokio kiekio reikia koses),morka,konservuoti žirneliai,dešrelės,svogūnas.GaminimasPerlinės kruopos apie 2val. mirkomos vandenyje, tuomet verdamos. Keptuveje kepinami svogūnai, morkos ir dešrelės. Baigiant ..
Recepto vertinimas: