20 rezultatų ieškant "zaliu 2bkopustu 2bmisraine 2bziemai"
Paprikos salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g žalių pipirų ankščių, 100 g pomidorų, 10 g svogūno, susmulkinti petražolių lapelių 2-3 šaukštai, 2 šaukštai aliejaus ir vandens. Gaminimas: 200 g žalių pipirų ankščių (tinka ir geltonos) nuplauname, pašaliname sėklas ir su..
Recepto vertinimas:
Žalių aguruočių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g aguruočių, 100 g šviežių pomidorų, 2 šaukštai susmulkintų krapų, arbatinis šaukštelis aliejaus. Gaminimas: Aguruočius sutarkuokite stambia tarka, sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus, įpilkite aliejaus, užberkite ..
Recepto vertinimas:
Trumpai virta daržovių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 smulkiai supjaustyti, aliejuje pakepinti svogūnaismulkiai supjaustytas kopūstas2 šiaudeliais sutarkuotos morkoskonservuotų žalių žirnelių arba kukurūzų,2 skiltelės smulkiai supjaustytų česnakųžalių arba džiovintų pri..
Recepto vertinimas:
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g. šviežių ar savo sultyse virtų grybų, 250 g. virtos ar keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio, (1 svogūnas). Gaminimas: Formą pa..
Recepto vertinimas:
Sriuba su bulvių omletu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1,5 l nuoviro, 1 morka, 1 salieras, 1 poras, 1 svogūnas, 1 šaukštas žalių žirnelių, 20 g sviesto, 0,5 sultinio kubelio. Omletui: 40 g sviesto, 2 kiaušiniai, 2 bulvės, 30 g manų kruopų, 20 g miltų, 1 šaukštas pieno arba grietinėl..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..
Recepto vertinimas:
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 145 g žuvies, 150 g bulvių, 5 g džiuvėsėlių, 15 g sviesto, 150 g padažo, pipirų, žalumynų, druskos Gaminimas: Išdarinėtos žuvies gabalėlius dėkite ant sviestu pateptos keptuvės, apdėkite žaliu bulvių g..
Recepto vertinimas:
Grybų, mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 100 g keptos arba virtos mėsos, 100 g bekoninės kiaulienos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultinio, maltų d�..
Recepto vertinimas:
Grybų ir kiaušinių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g džiovintų grybų, 70 g riebios bekoninės kiaulienos, 2 svogūnai, 6 kiaušiniai, 3 šaukštai pieno, druskos, pipirų, aštraus padažo. Gaminimas: Kapotus grybus, kiaulieną, svogūnus ištroškinti ir ataušinti. Į troškinį..
Recepto vertinimas:
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g savo sultyse virtų arba sūdytų grybų, 250 g virtos arba keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba grietinėlės, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 1 svogūnas. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 troškintą kopūsta, 2 stiklinės savo sultyse virtų grybų, 2 rauginti agurkai, 1 šaukštas riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas arba poras. Gaminimas: Į ri..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelio ilgo agurko;1-2 didelių žalių ankštinių pipirų;50-100 g (pagal skonį) žalių alyvuogių;1 šaukšto šviežios smulkintos kalendos (galite pakeisti petražolėmis);2 šaukštų smulkintos šviežios mėtos lap..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai:1 litras mėsos sultinio arba vandens, 500 g dilgėlių, 150 g rūgštynių, 1 morka, 1 petražolės šaknis, 2 svogūnai, žalių svogūnų laiškų, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai sviesto, 50 g grietinės, žalumynų, 2 kiaušiniai, laurų lapų, pipirų ži..
Recepto vertinimas:
Morkų ir ryžių sriubaIngridientai:750 g šviežių morkų, 25 g sviesto, 600 ml vištienos sultinio, 1 arbatinis šaukštelis cukraus, druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, 150 ml pieno, 75 g virtų ryžių, 4 kambario temperatūros kiaušiniai, žalių svogūnų laiškų, 150 ml grie..
Recepto vertinimas:
Kepti, įdaryti kiaušiniai su lukštu
Kepti, įdaryti kiaušiniai su lukštuIngridientai:9 kiaušiniai, 2 šaukštai susmulkintų graikinių riešutų, 1 šaukštas sviesto, žalių svogūnų laiškų, maltų pipirų, druskos.Gaminimas 8 kiaušinius išverdame kietai, atvėsiname, peiliu dantytais kraštais perpjauname išilgai per pus..
Recepto vertinimas:
Kapotos silkės užkandisIngridientai:2 silkių filė, 1 virtas kiaušinis, 1-2 nedideli agurkai, 1 svogūnas, 4-5 žalių salotų lapeliai, žalių petražolių lapelių.Gaminimas Silkių filė be odos sumalame mėsmale arba labai smulkiai supjaustome, drėgnomis rankomis suformuojame rutulį, kur..
Recepto vertinimas:
Krevečių, ananasų ir cukinijų salotos
Krevečių, ananasų ir cukinijų salotosIngridientai:0,5 kg šaldytų krevečių, 1 indelis konservuotų ananasų, 1 nedidelė cukinija, 50 g. kokoso drožlių, 50 g. smulkiai supjaustytų žalių svogūnų laiškų. Padažui: 1 indelis natūralaus jogurto, 2 šaukštai medaus, 0,5 arbatinio šauk..
Recepto vertinimas:
Sriuba su krevetėmisIngridientai:0,5 kg. šaldytų krevečių, 1 šaukštas konservuotų žalių žirnelių, 2 šaukštai virtų pievagrybių arba kreivabudžių, 1 morka, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 1 kiaušinis, druskos 2 šaukštai pieno, žalių svogūnų laiškų.Gaminimas Krevetes nup..
Recepto vertinimas:
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..
Recepto vertinimas:
ŽALIŲ POMIDORŲ TYRĖIngridientai:600 g pomidorų, 200 g morkų, 100 g svogūnų, 50 g aliejaus, 50 g petražolių šaknų, 15 g druskos, 10 g cukraus, 1000 g pomidorų padažo.GaminimasPomidorus kepame orkaitėje, po to nulupame ir sumalame mėsmale. Suberiame cukrų, druską, supilame pomidorų ..
Recepto vertinimas: