Sriuba su krevetėmis
Ingridientai:0,5 kg. šaldytų krevečių,
1 šaukštas konservuotų žalių žirnelių,
2 šaukštai virtų pievagrybių arba kreivabudžių,
1 morka, 1 svogūnas,
1 šaukštas sviesto,
1 kiaušinis, druskos
2 šaukštai pieno,
žalių svogūnų laiškų.
Gaminimas
Krevetes nuplauname šaltu vandeniu, apverdame ir išgliaudome. Sultinį, kuriame virė krevetės, perkošiame, sudedame konservuotus žirnelius, išvirtus grybus, nuluptą supjaustytą svogūną, morką ir verdame ant silpnos ugnies, kol išverda daržovės. Į išvirtą sriubą sudedame paruoštas krevetes, pagardiname kiaušinio ir pieno mišiniu. Kiaušinio ir pieno mišiniui kiaušinį suplakame su pienu, įdedame sviesto ir viską gerai išmaišome. Tiekdami sriubą į stalą, įberiame susmulkintų svogūnų laiškų.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!