9 rezultatų ieškant "zagareliai su kefyru"
Mieliniai žagarėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g miltų, 30 g cukraus, 2 tryniai, 0,5 stiklinės pieno, 20 g mielių, 50 g riebalų, truputis druskos, citrinos žievelė, 50 g miltinio cukraus (apibarstymui), 700 g riebalų (virimui). Gaminimas: Iš kiaušinių, cukraus, trupučio milt�..
Recepto vertinimas:
Trapūs žagarėliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125g minkšto sviesto 100g cukraus žiupsnelis druskos 2kiaušiniai 1šaukštelis tarkuotos citrinos žeivelės 1 šaukštas romo 500g miltų 1 šaukštas kepimo miltelių 500g keptaukių miltinio cukraus Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Naminiai žagarėliai Ingridientai: Tešlai 250 gramų miltų, 50 gramų sviesto, 3 kiaušinių tryniai, 100 mililitrai grietinės, šaukštelis degtinės, šaukstelis cukraus, žiupsnelis druskos Virimui 500 gramų riebalų (aliejaus) ir šaukštas degtinės Puošimui cukraus pudra Ga..
Recepto vertinimas:
Pasnikiniai žagarėliaiIngridientai: 2 šaukštai aliejaus 6 šaukštai vandens 1 šaukštas degtinės ar romo 2 šaukštai cukraus miltų tiek kie reiki, kad išminkyti tešlą aliejaus virimui Gaminimas: Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, iškočioti ir daryti žagarėlius...
Recepto vertinimas:
ŽagarėliaiIngridientai:1/2kg miltu, 100g sviesto, 6 tryniai, 2 kiaušiniai, 30g cukraus, 1 stiklinė grietinės, 25g spirito, vanilinio cukraus, riebalų virimui.Gaminimas Viskas, kas nurodyta recepte, suminkoma ir tešla ant lentos mušama kočėlu, vis lankstant į vidų, kol joje atsira..
Recepto vertinimas:
Lietiniai žagarėliaiIngridientai:6 tryniai, 50g cukraus, 100g miltų, 25g degtinės, vanilinio cukraus, 100g miltinio cukraus apibarstymui ir riebalų virimui.Gaminimas Tryniai ištrinami su cukrumi, suberiami miltai, supilama degtinė ir gerai išplakama. Tešla tirštoka. Į įkaitintus rie..
Recepto vertinimas:
Paprasti žagarėliaiIngridientai:Stiklinė miltų, šaukštas sviesto, šaukštas acto arba spirito, grietinės. riebalų kepimui, cukraus pudros.Gaminimas Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto arba spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams). Tešlą įdėti į puodą..
Recepto vertinimas:
Trapūs žagarėliaiIngridientai:6 tryniai, kiaušinis, 2 indeliai grietinės, pusė stiklinės miltinio cukraus, pusė pakelio vanilinio cukraus, riebalų virimui, miltų.Gaminimas Tryniai ir kiaušinis išmaišomi su grietine ir į juos miltų beriama tiek, kad galima būtų lengvai kočioti teš..
Recepto vertinimas:
Mano žagarėliai (Onutės)Ingridientai:2 kiaušiniai, 1 šaukštas cukraus, 2 šaukštai miltų, aliejus.Gaminimas Kiaušinius, cukrų, miltus sudedi į indą, gerai išmaišai, išminkai. Turi gautis minkšta tešla. Kočioji gana plonus lakštus(blynus), kad neliptų - pabarstyti miltais. Pjaust..
Recepto vertinimas: