Trapūs žagarėliai

Ingridientai:
6 tryniai,
kiaušinis,
2 indeliai grietinės,
pusė stiklinės miltinio cukraus,
pusė pakelio vanilinio cukraus,
riebalų virimui,
miltų.
Gaminimas
Tryniai ir kiaušinis išmaišomi su grietine ir į juos miltų beriama tiek, kad galima būtų lengvai kočioti tešlą. Ji labai gerai išminkoma, išmušama. Tešla gerai išminkyta, jei tempiant abiem rankom ji trūkinėja pūslelėmis. Po to valandai padedama į šaldytuvą, išėmus kuo ploniau kočiojama, pjaustoma 4cm. ilgio ir 1,5cm pločio juostelėmis. Jos per vidurį įpjaunamos ir pro pjūvį vienas juostelės galas prakišamas.

Žagarėliai dedami į įkaitintus riebalus ir verdami, kol pagelsta. Paskui išgriebiami ant tinklelio, kad nuvarvėtų reibalai ir pabarstomi miltinio ir vanilinio cukraus mišiniu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!