20 rezultatų ieškant "ypac"
Salotos su jūros gėrybėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: ½ pakelio šaldytų jūros gėrybių (krevečių, aštuonkojų, mažųjų kalmarų, midijų) rinkinio, 15 konservuotų žaliųjų alyvuogių, ¼ raudonosios saldžios paprikos, ¼ geltonosios saldžios paprikos, ½ ci..
Recepto vertinimas:
Grietininiai sausainiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g margarino, 1 stiklinė rūgščios grietinės, 500 g miltų, 1 citrinos sultys ir žievelė, 0,5 kiaušinio paviršiui aptepti, 100 g kristalinio cukraus paviršiui apibarstyti. Gaminimas: Viską, išskyrus paviršiui apibarstyti skirtus..
Recepto vertinimas:
Morkų salotos su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 smulkiai tarkuotos morkos, 1 morka, 1 obuolys (rūgštus), Kelios skiltelės česnako, 2 šaukštai grietinės, Virtas kiaušinis, Žalumynai. Gaminimas: Tarkuotas morkas, tarkuotą obuolį ir smulkintą česnaką sumaišyti ir užpilti ..
Recepto vertinimas:
Ananaso bavarijos kremas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 su kaupu šaukštelis želatinos0,5 stiklinės ananaso sulčių, padalinti į dvi dalis3 kiaušiniai, atskirti trynius nuo baltymo4 šaukštai cukraus0,5 stiklinės plaktos grietinėlės Gaminimas: Išmirkyti ir ištirpinti želatiną 1/4 s..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su glazūruotais baklažanais
Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
MARINUOTOS CUKINIJOS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 litrai vandens, 5 šaukštai ( be kaupo) druskos, 1 stiklinė acto, 5 šaukštai cukraus Gaminimas: Cukinijas nulupam, perpjaunam per pusę, išimam minkštimą ir supjaustom norimais gabaliukais. Į indelius dedam lauro lapų, pipirų, krap�..
Recepto vertinimas:
Morkų kavaIngridientai:l/2kg morkų, 200 g grietinėlės, 60 g cukraus, 1l vandens.Gaminimas Morkos nuskutamos, stambiai sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje, kol paruduos. Į verdantį vandenį suberiamos paskrudintos morkos, 5—10 min pavirinamos ir dar 10—15 min paliekamos an..
Recepto vertinimas:
TroškėIngridientai:8—10 bulvių, 1 stiklinė grietinės, 1 stiklinė pasukų, svogūnų laiškų, krapų, petražolių lapelių, mairūnų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje ir nusunkiamos, į dubenėlį supilamos pasukos, grietinė, pasūdoma, įd..
Recepto vertinimas:
Pikantiški jautienos suktinukai
Pikantiški jautienos suktinukaiIngridientai:12 griežinėlių plonai supjaustytos šviežios jautienos filė (maždaug 400g.), 250g. rikotos sūrio, 3 šaukštai grietinėlės, 8 lašai Vorčesterio padažo, 6 šaukštai alyvų aliejaus, citrina, 50g. parmezano sūrio, šviežiai maltų juodųjų p..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas Ingridientai: Kalakutas (apie 7 kilogramus), 0,5 - 1 kilogramą slyvų, stiklinė grietinės, 3-4 morkos, šaukštas druskos, muskato riešutas, šaukštelis malto imbiero, pusė šaukšto kmynų Gaminimas Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nu..
Recepto vertinimas:
Bananai su romuIngridientai:4 bananai, 2 šaukštai sviesto, 4 šaukštai romo arba brendžio, 4 šaukštai grietinėlės, 2 šaukštai rudojo cukraus.Gaminimas Bananus nulupame, supjaustome įstrižai į 4 dalis. Keptuvėje įkaitintame svieste bananus 2 minutes kepame, apverčiame ir užpilame ro..
Recepto vertinimas:
Ananaso bavarijos kremasIngridientai:1 su kaupu šaukštelis želatinos, 0,5 stiklinės ananaso sulčių, padalinti į dvi dalis, 3 kiaušiniai, atskirti trynius nuo baltymo, 4 šaukštai cukraus, 0,5 stiklinės plaktos grietinėlės.Gaminimas Išmirkyti ir ištirpinti želatiną 1/4 stkl. anana..
Recepto vertinimas:
Šviežios bulvės su česnakais (Papitas al ajo)
Šviežios bulvės su česnakais (Papitas al ajo)Ingridientai:1 kg mažų šviežių bulvių; 6-8 česnako skiltelės; 3 valg. š. aliejaus; 75 g sviesto; Druska ir pipirai; Keletas lašų Tabasco padažo; Pagal skonį 1 valg. š. citrinos sulčių.Gaminimas Bulves gerai nuplaukite. Neskustas sudė..
Recepto vertinimas:
Migdolų - apelsinų keksasIngridientai:4 kiaušiniai; 190 g cukraus; 2 pak. vanilinio cukraus; 1 citrina (arba 4 valg. š. citrinos sulčių ir citrinų esencijos); sviesto arba margarino formai ištepti; 75 g maltų migdolų; 100 g maltų džiūvėsėlių; žiupsnelis cinamono; 4 apelsinai; 250 ml..
Recepto vertinimas:
Kastinys su varškeIngridientai:300 g varškės; 100 g sviesto; 400 ml grietinės; 200 ml rūgpienio; Kmynų; Druskos.Gaminimas Sviestą gerai išsukite, varškę pertrinkite per sietelį arba kelis sykius permalkite. Į išsuktą sviestą nuolat maišydami po truputį krėskite varškę, grietinę..
Recepto vertinimas:
Marinuotos cukinijos (Ramunės)
Marinuotos cukinijos (Ramunės)Ingridientai:Marinatas : 3 litrai vandens, 5 šaukštai (be kaupo) druskos, 1 stiklinė acto, 5 šaukštai cukraus. Gaminimas Cukinijas nulupam, perpjaunam per pusę, išimam munkštimą ir supjaustom norimais gabaliukais. Į indelius dedam lauro lapų, pipirų, krap..
Recepto vertinimas:
Gervuogių uogienė su žemuogėmis (Ramunės)
Gervuogių uogienė su žemuogėmis (Ramunės)Ingridientai:1 kg. gervuogių, 700 g. žemuogių, 2 stiklinės vandens, 1,3 kg. cukraus, 2 citrinų nutarkuotos žievelės.Gaminimas Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į jį suberiame perrinktas ir nuplautas uogas. Verdame, kol gervuogės ims b..
Recepto vertinimas:
KALDERADASIngridientai:6 asmenims800 g vištos krūtinėlės8 svogūnai3 didelės žalios paprikos6 pomidorai1 šaukštelis šafrano4 skiltelės česnako200 ml baltojo vyno1 šaukštelis kmynų2 lauro lapeliaidruskos, pipirųGaminimasNu..
Recepto vertinimas:
KakavaIngridientai:Šauštelis kakavos milteliųcukraus (pagal skoni)mažas žiupsnelis cinamonoapie o,5 l pienoGaminimasKakava, cukrų ir cinamona užpilti užvirintu pienu. Piene galimai štirpdyti šokolado gabalelių.... Skanaus... Ypač tinka šaltais vakarais :)..
Recepto vertinimas: