2 rezultatų ieškant "voveruskos sausa"
Voveruškos su lašiniukaisIngridientai:1/2 kg voveruškų, 100 g rūkytų lašiniukų, 1 svogūnas, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Voveruškas nuplaunamos, nupjovus kotelius, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 5—10 min. Paskui supilamos į kiaurasamtį ir nuvarvina..
Recepto vertinimas:
GrybienėIngridientai:1/2 kg voveruškų, 100 g lašiniukų ar taukų, 4 bulvės, 2 svogūnai, 1 skiltelė česnako, 2 morkos, 3 šaukštai grietinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Voveruškos gerai nuplaunamos ir smulkiai supjaustomos. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, paspirginami su..
Recepto vertinimas: