Grybienė

Ingridientai:
1/2 kg voveruškų,
100 g lašiniukų ar taukų,
4 bulvės,
2 svogūnai,
1 skiltelė česnako,
2 morkos,
3 šaukštai grietinės,
maltų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Voveruškos gerai nuplaunamos ir smulkiai supjaustomos. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, paspirginami su susmulkintais svogūnais. Riebalai su svogūnais supilami į indą, sudedamos voveruškos, kubeliais supjaustytos bulvės, stambiai sutarkuotos morkos, susmulkintas česnakas, druska, pipirai. Viskas troškinama, kol suminkštės bulvės. Baigiant troškinti, supilama grietinė ir užvirinama. Valgoma pietums su duona ir šviežiais ar raugintais agurkais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!