20 rezultatų ieškant "virti varsketukai"
Sultinys su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kaulų, 200 g jaučių šonkaulių, 1 šaukštelis pipirų grūdelių, 1 lauro lapelis, ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių), 1 morka, 1 petražolės šaknis, 100 g saliero, 1..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 3 morkos, ropė, kopūstas, 500 g bulvių, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą pasūdyti ir virti. Kai išvirs, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą ropę, kopūstą. Viską virti, o bulves virti atskirai. Išvirusi..
Recepto vertinimas:
ŽuvienėIngridientai: 500g žuvies 1 svogūnas 1 morka 100g ryžių (arba buvlvių) lauro lapelių Maltų juodų pipirų pagal skonį Krapų Gaminimas Į puodą įpilti litrą ar pusantro litro vandens . I puodą sudėti išvalytą žuvį..
Recepto vertinimas:
Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais
Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g kopūsto, 100 g maltos jautienos ir 100 g kiaulienos, 2 l mėsos sultinio, 1 kiaušinis, 2 šaukštai petražolių lapelių, pipirų, mairūno, druskos. Gaminimas: Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mė..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g. pomidorų, 100g. morkų, 100g. salierų, 100g. porų, 30g. sviesto, 1l žuvies sultinio, druskos ir pipirų, 200g. žuvies filė. Sultinys : 2l vandens, ryšelis šakniavaisių, 2 česnakų skilteles, 3 čiobrelių š..
Recepto vertinimas:
Tėčio CHARČIO sriuba Ingridientai 700 gramų jautienos 100 gramų ryžių 2-3 svogūnai 2-3 paprikos 3-5 čili pipiriukai 2-3 pomidorai ar pomidorų pastos 1 nedidelis baklažanas petražolių baziliko česnako juodųjų pipirų Gaminimas: Jautieną supjaustyti mažais gabaliukais,..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
SultinysIngridientai:1 kg jautienos su kaulais, 2 svogūnai, 1—2 morkos, saliero, porų, petražolių, 3 lauro lapeliai, 5—6 pipirai, druskos, 3,5l. vandens.Gaminimas Mėsa nuplaunama, sukapojama į 3—4 dalis, užpilama šaltu vandeniu ir verdama ant stiprios ugnies. Pri..
Recepto vertinimas:
Bulvių traškučiai su tunų pagardais
Bulvių traškučiai su tunų pagardaisIngridientai:12 porcijų: 8 miltingos bulvės, 0,7l. aliejaus (virti), druskos, pipirų, 600 g tunų filė, 2 maži svogūnėliai, 3 porai, 1 žaliosios citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės, 9 šaukštai alyvuogių aliejaus.Gaminimas Bulves nuskusti, nupl..
Recepto vertinimas:
Briuselio kopūstų sriuba su mėsos kukuliais
Briuselio kopūstų sriuba su mėsos kukuliaisIngridientai:300 g briuselio kopūsto; 100 g maltos jautienos; 100 g maltos kiaulienos; 2 l mėsos sultinio; 1 nedidelis svogūnas; 1 kiaušinis; 2 valg. š. petražolių lapelių; Pipirų; Mairūno; Druskos.Gaminimas Kopūsto gūžę virti sultinyje. �..
Recepto vertinimas:
Cukinijų ir morkų uogienėIngridientai:1 kg cukinijų; 500 g morkų; 600 g cukraus; Pagal skonį citrinų rūgšties; 2 pak. vanilinio cukraus.Gaminimas Cukiniją nulupti, išimti sėklas su jas gaubiančiu minkštimu ir supjaustyti 1,5-2 cm kubeliais. Paruoštas cukinijas užpilti cukrumi, parū..
Recepto vertinimas:
Cukinijų uogienė su citrinomis
Cukinijų uogienė su citrinomisIngridientai:1 kg cukinijų; 2 citrinos; 700 g cukraus.Gaminimas Cukinijas supjaustyti gabaliukais, supilti 200 g cukraus ir palaikyti vėsioje vietoje, kol išsiskirs sultys. Cukinijas užvirti ir virti ant silpnos ugnies 4-5 min. Po to puodą nuo ugnies nukelti ir ..
Recepto vertinimas:
Desertinės kriaušėsIngridientai:2 prinokusios didelės kriaušės (apie 400 g); 2 stiklinės paruoštos stiprios kavos; 4 valg. š. cukraus; 1,5 stiklinės grietinėlės; 1 vanilės lazdelė; 2 arb. š. cukraus pudros; 2 arb. š. tarkuoto šokolado.Gaminimas Kavą sumaišyti su cukrumi ir užvir..
Recepto vertinimas:
SALDI VIŠTIENA SU VAISIAISIngridientai:1 višta (apie 1 kg)30 g riebalų200 g obuolių200 g kriaušių200 g agrastų (gali būti iš kompoto, tada nereikia virti)200 g persikų (gali būti iš kompoto, tada nereikia virti)150 g cukrausdruskosGaminimas..
Recepto vertinimas:
DESERTINĖS KRIAUŠĖSIngridientai:2 prinokusios didelės kriaušės (apie 400 g)2 stiklinės stiprios kavos4 šaukštai cukraus1,5 stiklinės grietinėlėsvanilės ankštis2 šaukšteliai cukraus pudros2 šaukšteliai tarkuoto ..
Recepto vertinimas:
Cukinijų uogienė su citrinomis
Cukinijų uogienė su citrinomisIngridientai:1 kg cukinijų, 2 citrinos, 700 g cukraus.GaminimasCukinijas supjaustyti gabaliukais, supilti 200 g cukraus ir palaikyti vėsioje vietoje, kol išsiskirs sultys. Cukinijas užvirti ir virti ant silpnos ugnies 4-5 min. Po to nuo ugn..
Recepto vertinimas:
Cukinijų ir morkų uogienėIngridientai:1 kg cukinijų, 0,5 kg morkų, 0,6 kg cukraus, pagal skonį citrinų rūgšties, 2 pakeliai vanilinio cukraus.GaminimasCukiniją nulupti, išimti sėklas su jas gaubiančiu minkštimu ir supjaustyti 1,5-..
Recepto vertinimas:
Aktinidijų uogienėIngridientai:1 kg aktinidijų, 1 kg cukraus, 100-120 ml vandens, 1 pakelis vanilinio cukraus, 1/2 šaukštelio citrinų rūgšties.GaminimasNe visai sunokusias, bet pradėjusias minkštėti uogas nuplauti, nuskabyti žiedsosčiu..
Recepto vertinimas:
Obuolių sūris IIIIngridientai:1 kg obuolių, 200 - 250 g cukrausGaminimasObuolius su kieta žievele nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis, užberti cukrumi ir palikti kambario temperatūroje 12-24 vai. Kitą dieną sultis nupilti..
Recepto vertinimas:
Sedulų ir obuolių uogienėIngridientai:1 kg sedulų be kauliukų, 500 g obuolių (geriausiai antaninių). Sirupui obuoliams: 1 kg cukraus, 1,25 stiklinės vandens.Sirupui seduloms: 400 g cukraus, 0,5 stiklinės vandens.GaminimasParuoštus obuolius nulupti, i..
Recepto vertinimas: