Obuolių sūris III
Ingridientai:1 kg obuolių,
200 - 250 g cukraus
Gaminimas
Obuolius su kieta žievele nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis, užberti cukrumi ir palikti kambario temperatūroje 12-24 vai. Kitą dieną sultis nupilti ir virti, kol liks pusė jų kiekio. Penktadalį obuolių palikti, likusius sudėti į verdančias sultis ir virti ant silpnos ugnies kartkartėmis pamaišant, o suminkštėjusius - virti nuolat maišant. Kai mentele perbraukus per masę ji greitai nesusilieja, tuomet suberti likusius obuolius ir dar pavirti 2-3 min.
Karštą masę sukrėsti į sūrmaišius. Toliau daryti, kaip aprašyta I arba II recepte
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!