20 rezultatų ieškant "vienodo"

Kokosiniai triufeliai

Kokosiniai triufeliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g sviesto(minkšto margarino), 100g miltinio cukraus, 100g tarkuoto baltojo(juodo šokolado), apie 150-200g kokosu drožlių.(Vietoj kokoso drožlių tiks ir malti lazdynų riešutai{geriau be luobelės}ar migdolai.) Gaminimas: Minksta svi..

Recepto vertinimas: 1

Pica su daržovėmis

Pica su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakelis „Malsenos“ miltinio mišinio picai. Picos įdarui reikės: 1 stiklinės tarkuoto „Mozarelos“ sūrio, 100 g mažų kukurūzo burbuolių, 50 g mažų pjaustytų pievagrybių, 50 g smulkiai suplėšytų špinatų lapų, 2 š..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių ir svogūnų salotos II

Burokėlių ir svogūnų salotos II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 dideli svogūnai, 2 virti ir parauginti burokėliai, ½ stiklinės burokėlių sulčių, Druska, Pipirai, Cukrus. Gaminimas: Svogūnus ir burokėlius supjaustyti vienodo storio griežinėliais ir sudėti į dubenėlį, užpilti..

Recepto vertinimas: 0

Šafraninės bulvės

Šafraninės bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg mažų vienodo dydžio bulvių 2 stiklinės stipraus sultinio 1 šaukštas sviesto druskos 1/4 šaukštelio šafrano Gaminimas: Užvirinti sultinį su druska ir šafranu. Nuluptas bulves nuplauti, sudėti į puodą, supilti sultinį ir 20-25..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai su grybais

Mėsos kukuliai su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: (4 asmenų šeimai) 8 vienodo dydžio pievagrybių, 0,5 kg kiaulienos ir jautienos faršo, 0,5 šalto rūkymo kumpio su lašinukais, prieskonių, aliejaus kepimui, česnako, svogūno, medinių smeigtukų, garnyrui – mėgstamų daržovių..

Recepto vertinimas: 0

Kepti filė griežinėliai

Kepti filė griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jautienos filė, 100 g rūkytos šoninės, 10—15 nedidelių svogūnų, 4—5 baltos duonos riekės, sviesto, druskos, pipirų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4—6 storus griežinėlius. K..

Recepto vertinimas: 0

Močiutės meduolis

Močiutės meduolis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.250 g medaus, 2.1 stiklinė cukraus, 3.25 g margarino, 4.3 kiaušiniai, 5.0,5 kg miltų, 6.1 pakelis vanilinio cukraus, riešutų. Kremui: 7.0,5 kg sviesto, 8.0,5 l be cukraus išvirtos obuolių košės, 9.2 kiaušinio baltymai, 10.1 pakelis vani..

Recepto vertinimas: 0

Piene virtas karpis

Piene virtas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg karpio, 2.2-3 morkos, 3.1-2 svogūnai, 4.1 l pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų saliero lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai Gaminimas: Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Mozaika"

Tortas "Mozaika" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pakelis forminių sausainių 75 g sviesto 4 šaukštai citrinos sulčių 1 šaukštas miltinio cukraus 400 g riebios varškės 400 g grietinėlės 4 šaukštai želatinos 3 pakeliai želė (geltonos, oran�..

Recepto vertinimas: 0

Braškių uogienė

Braškių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Braškės - 1 kilogramas, Cukrus - Cukrus1 kilogramas,  Vanduo - vandens 1 stiklinė Gaminimas: Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dė..

Recepto vertinimas: 2

Rauginti pomidorai

Rauginti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  10kg pomidorų, 2vnt česnakų, 10vnt krapų, 10vnt serbantų lapų, 10vnt vyšnių lapų, 10L vandens, 10vnt krienų lapų, 700g druskos   Gaminimas: Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raud..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai

Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2kg nedidelių agurkų, 150g svogūnų, 75g krienų, 3g garstyčių grūdelių, 2vnt lauro lapų, 10vnt kvapniųjų pipirų, 6 stiklinės vandeniu skiesto acto - 1:6 santykiu, 100g cukraus, 35g druskos&..

Recepto vertinimas: 0

Obuolienė

Obuolienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  5kg rūgštesnių obuolių, 1.5kg cukrausm cinamono, apelsino žievelių.   Gaminimas: Vienodo dydžio, vienodo prinokimo obuolius plonai nulupkite ir pjaustykite į 8 dalis, išimkite sėklalizdžius. Skilteles sudėki..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTA PAPRIKA SU KOPŪSTAIS

MARINUOTA PAPRIKA SU KOPŪSTAIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 30 paprikos ankščių, 4-5 kopūstų gūžių (raudonųjų ar baltųjų), 5 šaukštai druskos, 7 šaukštai cukraus, vyno acto, lauro lapelių, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų. Gaminimas: Kopūstus susmulkinti, išmaišyti su dru..

Recepto vertinimas: 0

Mėsa įdarytos bulvės

Mėsa įdarytos bulvėsIngridientai:18 vnt. bulvių (vienodo dydžio) 200 g jautienos 1/2 šaukšto sviesto 5 vnt. virtų smulkiai sukapotų grybų 1/2 stiklinės grietinės 2 šaukštai džiūvėsėliųGaminimasBulves nuskusti, nuplauti, galus nupjauti, išskobti vidų..

Recepto vertinimas: 4

Varške įdarytos bulvės

Varške įdarytos bulvėsIngridientai:10 vnt. bulvių (vienodo dydžio) 200 g varškės riekelė pyrago 3 šaukštai pieno 2 šaukštai sviesto 4 šaukštai grietinės 2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio maltų pi pirų drusosGaminimasBulves..

Recepto vertinimas: 3

Fermentiniu sūriu įdarytos bulvės

Fermentiniu sūriu įdarytos bulvėsIngridientai:10 vnt. bulvių (vienodo dydžio) 150 g sviesto 3  kiaušinių tryniai 1 stiklinė grietinės 100 g tarkuoto fermentinio sūrioGaminimasBulves gerai su šepetėliu nuplauti po tekančiu vandeniu, ištrinti druska ir iškep..

Recepto vertinimas: 4

Tortas „Napoleonas"

Tortas „Napoleonas"Ingridientai:700g miltų, 1/2kg sviesto (galima perpus su margarinu), 1 kiaušinis, 4 šaukštai grietinės, 5g druskos. Virtam vaniliniam kremui: 1/2kg sviesto, 120g miltų, 350g cukraus, 1 stiklinė pieno, 2 tryniai, 1 pakelis vanilinio cukraus (kai kurios šeim..

Recepto vertinimas: 4

Grietinėje troškinti baklažanai

Grietinėje troškinti baklažanaiIngridientai:1 kg baklažanų, 3-4 svogūnai, 2-3 skiltelės česnako, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, aliejaus, druskos, pipirų, žalumos.Gaminimas Parinkti baklažanus vienodo dydžio, supjaustyti griežinėliais 1,5 cm storio, pabarstyti druska ir ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių masė virtinukams

Bulvių masė virtinukamsIngridientai:(18 virtinukų)1/2 kg nevirtų, nuskustų miltingų bulvių, 120 g rupesnių miltų, 40 g sviesto, 2 kiaušinių tryniai,žiupsnis druskos.GaminimasSupjaustome bulves mažais vienodo dydžio gabalėliais ir išverdame pasūdytame vandenyje. Nupilame vandenį, su..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: vienodo