20 rezultatų ieškant "virimui"
Spurgos su marmeladu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150 g miltų, 60 margarino, 3 kiaušiniai, žiupsnelis druskos, aliejaus virimui, 250 g slyvų marmelado, stiklinė vandens. Gaminimas: Į puodą supilti vandenį, sudėti margariną ir kaitinti, kol margarinas ištirps, suberti druską ir už..
Recepto vertinimas:
Jūrų velnias Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros velnias Sviestas Aliejus virimui (neutralus) Miltai Pakepintos sezamo sėklos Sezamo aliejus ½ stiklinės balto vyno ½ citrinos kmynai druska salotos pomidorai Gaminimas: Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskri..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški cepelinai Ingridientai: 1 kg bulvių, 4 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druska, 200 gramų mėsos faršo, aliejaus (virimui) Gaminimas Bulves nuskusti ir išvirti. Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė. Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagard..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiška žuvienėIngridientai: 1-2 kg žuvies 1-2 did. svogūnai Lauro lapų Pipirų Žuvies prieskonių 1-1,5L vandens sultinio virimui 1l pieno 1 stiklinė ryžių Krapų Morkų Gaminimas: Žuvis išvaloma, sudedama į šaltą vandenį ir užverdama. Virti apie 1,5 val...
Recepto vertinimas:
Pustutės spurgutės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0.5 kg varškės 1 stiklinės cukraus 4 kiaušiniai 3-4 stiklinės miltų1-2 šaukšteliai sodos Apibarstymui cukraus pudros Pustutėms spurgutėms virimui aliejaus!!!! :) Gaminimas: Viska sumetam i viena bliud..
Recepto vertinimas:
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g nuvalytų krevečių 250 g makaronų Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - virimui Prieskoniai: 2 šaukšteliai smulkinto česnako 1 šaukštas šviežaus smulkinto imbiero 2 šaukšteliai kario 2-3 šaukštai sojos [pad..
Recepto vertinimas:
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g nuvalytų krevečių 250 g makaronų Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - virimui Prieskoniai: 2 šaukšteliai smulkinto česnako 1 šaukštas šviežaus smulkinto imbiero 2 šaukšteliai kario 2-3 šaukštai sojos [pad..
Recepto vertinimas:
Naminiai žagarėliai Ingridientai: Tešlai 250 gramų miltų, 50 gramų sviesto, 3 kiaušinių tryniai, 100 mililitrai grietinės, šaukštelis degtinės, šaukstelis cukraus, žiupsnelis druskos Virimui 500 gramų riebalų (aliejaus) ir šaukštas degtinės Puošimui cukraus pudra Ga..
Recepto vertinimas:
Pasnikiniai žagarėliaiIngridientai: 2 šaukštai aliejaus 6 šaukštai vandens 1 šaukštas degtinės ar romo 2 šaukštai cukraus miltų tiek kie reiki, kad išminkyti tešlą aliejaus virimui Gaminimas: Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, iškočioti ir daryti žagarėlius...
Recepto vertinimas:
Ankštinių pipirų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Svogūnų padažo 2.2 šaukštai kapotų konservuotų ankštinių pipirų truputis maltų raudonųjų arba juodųjų pipirų Gaminimas: Į svogūnų padažą (virimui įpusėjus) suberti smulkiai kapotus anktšinius pipirus, viską api..
Recepto vertinimas:
Tortas SKRUZDĖLYNAS Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 – 5 kiaušiniai, 2.5 šaukštai grietinės, truputis druskos, miltų tiek, kiek reikia tešlai (apie 4 stiklines), pusė kilogramo riebalų virimui (gali būti kiaulienos taukai ar aliejus). Gaminimas: Iš visų produktų gerai išmink..
Recepto vertinimas:
Porų ir bulvių kroketai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g bulvių 400 g porų (baltųjų dalių, plonai supjaustytų griežinėliais) 3 dideli kiaušiniai 0,5 stiklinės džiūvėsėlių 0,5 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio druskos, grūstų juodųjų pipirų aliejaus virimui Ga..
Recepto vertinimas:
Kiniška vištienos sriubaIngridientai:25 g džiovintų kiniškų grybų 2 vištienos sultinio kubeliai apie 1 kg paruošto virimui viščiuko 150 g džiovintų daržovių, skirtų sriuboms 50 g ryžių miltų makaronų 350 g bambuko ūglių, nusausintų ir supjaustytų juost..
Recepto vertinimas:
Bulvės, virtos riebaluoseIngridientai:8—10 bulvių, riebalų virimui, druskos.Gaminimas Bulvės nulupamos, supjaustomos 4 cm ilgio ir 1 cm storio šiaudeliais ir sudedamos į vandenį. Į indą su ištirpintais ir įkaitintais riebalais dedamos nusausintos bulvės. Jos turi laisvai plauki..
Recepto vertinimas:
ŠvilpikaiIngridientai:8—9 bulvės, stiklinė miltų, 1—2 kiaušiniai, 50 g sviesto, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas Nuskustos bulvės išverdamos, nusunkiamos, nugarinamos ir sugrūdamos. Ataušus suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, viskas suminkoma, padaromas volelis, j..
Recepto vertinimas:
Dzūkiški jautienos kukulaičiai
Dzūkiški jautienos kukulaičiaiIngridientai:l/2kg jautienos, prieskonių, svogūnų, druskos, 100 g rūkytų lašiniukų, 1 kiaušinis kukulaičiams pavilgyti ir džiūvėsėlių ar miltų jiems pavolioti, riebalų virimui. Bulviniams kukulaičiams: 300 g išspaustų bulvių, 200 g virtų ..
Recepto vertinimas:
Spurgos pavakariams (kropeliai)
Spurgos pavakariams (kropeliai)Ingridientai:1kg miltų, 3 stiklinės pieno, 30g mielių, 1 kiaušinis, 100g cukraus, 50g taukų, vanilinio cukraus arba citrinos žievelių, 10g druskos, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų spurgoms virti.Gaminimas Tešla ruošiama kaip mielin..
Recepto vertinimas:
Kaimiškas tortasIngridientai:Pusiau sluoksniuotai tešlai: 900 g miltų, 500 g sviesto, 200 g grietinės, druskos. Sviestiniam vaisiniam kremui: 50O g sviesto, 200 g serbentų, spanguolių uogienės arba drebučių, 1 nepilnas indelis kondensuoto pieno (300 g), 1 citrinos sultys ir žieve..
Recepto vertinimas:
Švilpikai (bulbonai)Ingridientai:6—7 bulvės, 1 stiklinė miltų, 1—2 kiaušiniai, 50 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, druskos. Padažui: 100 g varškės, 1/2 stiklinės pieno, 100 g lašiniukų, druskos, svogūnų laiškų, krapų.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės..
Recepto vertinimas:
Bandelės su grybaisIngridientai:Tešlai:400 g, varškės,2 kiaušiniai, 0,5 l kefyro, 500g miltų, 1šaukštelis gesintos sodos, 2 šaukšteliai vegetos,druskos, prieskonių,Įdarui: 300g, džiovintų grybų,2 svogūnai,50g sviesto, Druskos, pipirųPdadažui:50 g, sviesto,100g grietinės, prieskoni..
Recepto vertinimas: