25 rezultatų ieškant "vieno k o"
Romo ar brendžio padažas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kiaušinis, 2 šaukštai cukraus pudros, 2 šaukštai romo ar brendžio, ½ stiklinės plaktos grietinėlės. Gaminimas: Į elektrinę maišyklę sudėkite kiaušinio trynį ir 2 šaukštus cukraus pudros. Plakite, kol mišinys pabals. ..
Recepto vertinimas:
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..
Recepto vertinimas:
Pyragas su uogiene Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g. varškės 200 g. margarino arba sviesto ~3 stiklinės miltų Uogienės (mėlyniu, obuolių, ar dar kokios, tik nelabai skystos) vieno kiausinio baltymo Gaminimas: Tiesiog paprasčiausiai viską suminkyti.Tešla iškloti lygiai skardą.Truput..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis
Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, druskos, pipirų, lauro lapas, čiobrelių, 400 g svogūnų, 1 kg bulvių, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą, apibarstyti druska, pipirais ir supjaustytais svogūnais. Tada ..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su pupomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 stiklinės vandens, 400 g pupų, 4 svogūnai, 6 porai, skiltelė česnako, druskos, pipirų, mairūno, 5 pomidorai. Gaminimas: Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą ir užvirinti. Vėliau sudėti pupas, česnaką, porus,..
Recepto vertinimas:
Avienos plovas su morkomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, stiklinė ryžių, 2 svogūnai, 4 morkos, 4 pomidorai, šaukštas pomidorų padažo, druskos, raudonųjų pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Kartu pakepinti svogūnus, morkas. Tada įdėti supjaust..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su daržovėmis
Avienos troškinys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g avienos, 15 g tirpinto sviesto, 100 g bulvių, 20 g morkų, 20 g ropių, 10 g petražolių, 25 g svogūnų, 15 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstyki..
Recepto vertinimas:
Kijevo kotletas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 vištienos filė, 100 g sviesto, petražolės lapelių, kiaušinis, maltų džiūvėsėlių, riebalų, 4 riekelės baltos duonos. Gaminimas: Filė pamušti. Žalumynus supjaustyti ir sumaišyti su sviestu. Ant vieno filė gabalo dėti sumaišyti mi�..
Recepto vertinimas:
Užkandis skubantiemsIngridientai: Grybų Svogūno Smulkintų graikinių riešutų Grietinės Parmezano sūrio Druskos, pipirų Sviesto Lavašo Paruošimo būdas: Grybus nuplauti ir susmulkini. Trumpai svieste pakepinti susmulkintus svogūnus, susmulkintus grybus ir riešutus. Sumaž..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su avokadu Ingridientai : 1 avokadas (prinokęs, turi būti šiek tiek minkštokas) Batono Česnako Druskos Paruošimo būdas: Avokadas perpjaunamas perpusę, išimamas kaulas. Arbatiniu šaukšteliu gramdomas avokado minkštimas ir tepamas ant batono riekės. Iš vieno av..
Recepto vertinimas:
Avienos kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos 2 kiaušinio tryniai 2 šaukštas sviesto pora riekių batono prieskonių pagal poreikį 3 šaukštai džiūvėsėlių voliojimui 8 – 10 bulvių 5 svogūnai 2 stiklinės vandens ir šaukštas buliono 0,5 šaukšto miltų 1 šaukštas..
Recepto vertinimas:
Įdarytas lynas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Jums reikės: vieno didelio lyno (apie 1,5 kg), apie 200 gr rukytu lasinuku, vidutinio dydzio virtos morkos, puses stiklines konservuotu zirneliu, 2 virtu kiausiniu, vidutinio dydzio svoguno, 4-5 skilteliu cesnako, zuvies prieskoniu (su druska), tr..
Recepto vertinimas:
Dvigubi sumuštiniai iš sausainių su varške
Dvigubi sumuštiniai iš sausainių su varške Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g sausainių, 50-70 g varškės, 1 arbat. šaukštelis marmelado. Gaminimas: Ant vieno sausainio uždedama saldžios varškės ir iš viršaus prispaudžiama kitu, kuris dar papuošiamas gabalėliu marmelado ir var�..
Recepto vertinimas:
Saldūs sumuštiniai su apelsinais ir razinomis
Saldūs sumuštiniai su apelsinais ir razinomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g bandelių arba ragaišio, 20 g sviesto, 25 g žalių salotų, 1 apelsinas, 1 obuolys, razinų. Gaminimas: Balta duona arba ragaišis aptepami sviestu.Ant vieno krašto dedamas salotos lapelis, ant jo - apelsino s..
Recepto vertinimas:
Kepti duonos sumuštiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 12 juodos duonos riekelių, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 2-3 skiltelės česnako. Gaminimas: Vieno centimetro storio duonos riekelės gali būti keturkampės, trikampės ir kitokios formos. Kiaušini..
Recepto vertinimas:
Tortas „Paukščių pienas“ Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 4 kiaušiniai, po 200 g cukraus miltų. Kremui: 200 ml pieno, 300 g sviesto arba margarino, 10 kiaušinių, 400 g cukraus, šaukštas miltų, 40 g želatinos, vanilino. Glajui: 5 šaukšt..
Recepto vertinimas:
Kalėdiniai riešutų sausainiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kiaušinių, 360g kvietinių miltų, 200g cukraus, 2,5g vanilės esencijos, 60g paskrudintų ir sukapotų graikinių riešutų, Gaminimas: Į dubenį išsijokite 360g kvietinių miltų, įmuškite 2 ki..
Recepto vertinimas:
Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas
Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažasIngridientai:500 g avienos kumpio arba maltos avienos 100 g tamsiojo „Švyturio“ BALTIJOS alaus1 kiaušinisdruskos pagal skonį (KOTANYI)juodųjų pipirų pagal skonį (KOTANYI)mėtų pagal sko..
Recepto vertinimas:
Citrininis tortasIngridientai:40 g miltų, 40 g krakmolo, 80 g cukraus, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 3 kiaušiniai, 40 g miltinio cukraus, 500 ml grietinėlės, 2 pakeliai grietinėlės standiklio, 2 šaukštai citrinų sulčių, 2 šaukštai citrinų likerio, 2 griežinėliai citrinos, 150 ml cukr..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su braškėmis
Biskvitinis tortas su braškėmisIngridientai:Biskvitui: 8 kiaušiniai, 200 g cukraus, 150 g miltų, 30 g krakmolo, citrinos žievelės. Kremui: 1 l tirštos grietinės arba grietinėlės, 200 g miltinio cukraus, vanilinio cukraus, 1 citrinos sultys, 1 kg braškių. Sulaistymui: 1 sti..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su pupomisIngridientai:600 g avienos (nugarinės), 2 stiklinės vandens, 400 g ššviežių pupų, 4 svogūnai, 6 porai, 1 skiltelė česnako, druskos, pipirų, mairūno, 5-6 pomidorai.Gaminimas Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą, supjaustytą gabalais su kaulais ir užvirin..
Recepto vertinimas:
"Babilono" pyragasIngridientai:Tešla: 300g miltų, 300g margarino, 100g cukraus pudros, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai grietinės, šaukštas kepimo miltelių, vanilinio cukraus, 1/2 stiklainio džemo, 250g bakalie (riešutai, migdolai, razinos). Kremas: 4 šaukštai cukraus pudros, 4 tryniai, vanili..
Recepto vertinimas:
Apelsininis tortas su glajumiIngridientai:Tešlai: 2 apelsinai, 250g. cukraus pudros, 250g. migdolų, 9 kiaušiniai, 2 šaukšteliai krakmolo. Kremui: 250g. cukraus, 250g. migdolų, citrinų sulčių, 2-3 apelsinų žievelės. Glajui: baltymas, 250g. cukraus pudros, arako aliejaus.Gaminimas Ap..
Recepto vertinimas:
Skryliukai su bulvių košeIngridientai:Skryliukams: 200g miltų, vandens. Košei: 1,5kg bulvių, 100g šaltai rūkytos šoninės ar lašinukų, druskos.Gaminimas Nuluptas ir smulkiai supjaustytas bulves sumesti į verdantį vandenį, pagal skonį pasūdyti. Kol verda bulvės, iš miltų ir..
Recepto vertinimas:
Makaronai su pupelėmis ir žuvimi (Ramunės)
Makaronai su pupelėmis ir žuvimi (Ramunės)Ingridientai:50 g makaronų, 100 g šparaginių pupelių, 60 ml sultinio, 150 g jūros ešerio, 1 a.š. citrinos sulčių, 1 a.š. rapsų aliejaus, 1 š. parmezano, petražolių, pipirų, druskos, citrinos žievelės.Gaminimas Makaronus ir šparagines p..
Recepto vertinimas: