20 rezultatų ieškant "vidaus"

Skumbrė su salieru

Skumbrė su salieru Sudėtingumas: 1 Ingridientai: skumbrės (1,2–1,5 kg) druskos, pipirų citrinos sulčių poro mažos morkos pusės nedidelio saliero ryšelio petražolių krapų, kmynų 1–2 česnako skiltelės aliejaus šaukštas sviesto Gaminima..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti baklažanai

Įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 baklažanai, 4 svogūnų galvelės, 200 gr rūkytos šoninės, 200 gr šviežių pievagrybių, išpjautas baklažano minkštimas, petražolių lapelių, maltų juodų pipirų, sviesto, tarkuoto sūrio.  Gaminimas: Paruošti baklažanai per..

Recepto vertinimas: 4

Kiauliena, kepta džiovintų abrikosų tyrėje

Kiauliena, kepta džiovintų abrikosų tyrėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos išpjovos, 1 stiklinė supjaustytų džiovintų abrikosų, 3/4 stiklinės apelsinų sulčių, 0,5 stiklinės abrikosų nektaro, pusės citrinos sultys, 1 šaukštas medaus, 1/4 šaukšto cinamono. Gamin..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta višta

Troškinta višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Višta, 3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų, 2 stiklinės vandens, poras, 2 morkos, petražolės šaknis, citrinos sulčių, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės. Gaminimas: Paruoštą vištą iš vidaus įtrinti druska, apibarstyti ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai bandelėse

Kiaušiniai bandelėseIngridientai: 6 kiaušiniai 200g sviesto 6 bandelės pipirų druskos 100g rūkytos dešros Paruošimo būdas: Bandelių viršų nupjauti . Vidų išgremžti šaukšteliu . Ertmę padaryti didesnę , kad tilptų kiaušinis . Sviestą išlydti . Juo iš viršaus ir..

Recepto vertinimas: 0

Višta, kepta folijoje

Višta, kepta folijoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, druskos, pipirų, 1 šaukštelis kmynų, 2 - 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuotos petražolės šaknies, 1 poras, 1 morka, 2 šaukšteliai citrinos ar obuolių sulčių.  Gaminimas: Paukštį iš viršaus ir vidaus įtrin..

Recepto vertinimas: 4

Žuvis, prismaigstyta grybų

Žuvis, prismaigstyta grybų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg šviežio sterko, ešerio arba plekšnės, 2.1 stiklinė virtų grybų, 3.2 šaukštai margarino arba sviesto, druskos, citrinos sulčių arba acto, vandens, žuvų sultinio, 4.3 šaukštai grietinės, maltų džiūvėsėlių. Ga..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinė antis su spanguolių padažu

Kalėdinė antis su spanguolių padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2kg anties, 30g preseliu išspaustų česnakų, 20g druskos, 5g maltų kalendrų, 5g maltų pankolių sėklų, 2g maltų cinamonų, 2g maltų gvazdikėlių, 2g maltų imbierų, 2g maltų juodųjų pip..

Recepto vertinimas: 1

Erškėtuogių uogienė

Erškėtuogių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kilogramai erškėčio (erškėtrožės) uogų,  1 lašas vandens, 1kg cukraus Gaminimas: Uogos nuplaunamos, pašalinami koteliai bei lapų liekanos, uoga perpjaunama išilgai pusiau ir peiliuku iš vidaus i�..

Recepto vertinimas: 1

Kepta višta su citrina

Kepta višta su citrinaIngridientai:1 višta, 50 g sviesto, malto imbiero, maltų pipirų, 3-4 česnakų skiltelės, druskos, 25 g brendžio (nebūtinai).Gaminimas Vištą nuplauname, nusausiname, įtriname iš vidaus ir iš išorės sviesto, prieskonių, susmulkintų česnakų mišiniu. Citr..

Recepto vertinimas: 3

Aukštaitiška virta įdaryta višta

Aukštaitiška virta įdaryta vištaIngridientai:1 kg vištienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė riešutų arba baltojo padažo (žiūrėti "Padažai"). Įdarui: vištos kepenėlės, skilvis, širdis, sparneliai ir truputis išimtos iš vidaus mėsos, 1 kiauši..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas

Keptas kalakutas Ingridientai: Kalakutas (apie 7 kilogramus), 0,5 - 1 kilogramą slyvų, stiklinė grietinės, 3-4 morkos, šaukštas druskos, muskato riešutas, šaukštelis malto imbiero, pusė šaukšto kmynų Gaminimas Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nu..

Recepto vertinimas: 2

Su obuoliais kepta žąsis

Su obuoliais kepta žąsisIngridientai:žąsis, 10-12 kvapiųjų pipirų, šaukštas kmynų, muskato riešutas, obuolių, druskos.Gaminimas Prieš kepant žąsis nusvilinama, išdorojama, labai gerai nuplaunama ir nušluostoma. Jai nupjaunamas kaklas ir kojos iki sąnario. Paukštis iš vidaus ir i..

Recepto vertinimas: 0

Virta višta su ryžiais

Virta višta su ryžiaisIngridientai:višta (1-1,5kg.), 3-4 morkos, 10 kvapiųjų pipirų, šaukštelis cukraus, šaukštas kmynų, šaukštas druskos.Gaminimas Malti pipirai sumaišomi su cukrumi, kmynais ir druska. Tuo mišiniu iš išorės ir iš vidaus įtrinama višta. Taip paruošta šaltai l..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su vištienos kepenėlėmis

Kalcioni su vištienos kepenėlėmisIngridientai:300g picos tešlos, šaukštas aliejaus, plaktas kiaušinis glazūravimui, šalavijo lapų. Įdarui: 60g sviesto, 500g vištienos kepenėlių, 6 kiaulienos šoninės gabalėliai, šaukštas susmulkinto baziliko, 750g susmulkintų šviežių špinatų..

Recepto vertinimas: 4

Suflė su sūriu

Suflė su sūriuIngridientai:400 g pieno, 100 g sviesto, 130 g miltų, 100 g tarkuoto sūrio, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų, muskato riešutų. Gaminimas Miltus pakepinti svieste, užpilti karštu pienu. Pridėti truputį druskos, pipirų, žiupsnelį muskato riešutų, viską išmaišyti ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiais

Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiaisIngridientai:1 kg. neriebios kiaulienos šoninės, 300g. džiovintų vaisių mišinio (abrikosų, obuolių, kriaušių, slyvų), džiovintų susmulkintų mairūnų, druskos, maltų pipirų, 100g. balto vermuto, 1 svogūnas, 100 g. vandens, 2 laurų l..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta žąsis (Ramintos)

Įdaryta žąsis (Ramintos)Ingridientai:1 žąsis ( 4- 5 kg), 250 g baltos duonos, 2 šauktai aliejaus, 2 svogūnai, 3 obuoliai, 200 g kapotų anakardžių riešutų, 2 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukšteliai pelyno, 2 žiupsneliai gvazdikėlių miltelių, 3 kiaušiniai, 4 ryšulėliai svogūn..

Recepto vertinimas: 0

Geldutės su imbierais

Geldutės su imbieraisIngridientai:12 porcijų: 12 geldučių su kiautais, 500ml. žuvų sultinio, petražolių, druskos, pipirų. Padažui: 20 g šviežių imbierų, 1 česnako skiltelė, 2 žaliųjų citrinų sulčių ir tarkuotos žievelės, 1 šaukštas cukraus, 2 šaukštai sojų padažo, po..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIAIS IR SPANGUOLĖMIS FARŠIRUOTA ŽĄSIS

OBUOLIAIS IR SPANGUOLĖMIS FARŠIRUOTA ŽĄSISIngridientai:žąsisspanguoliųobuoliųdruskoscukraustruputį aliejaus (kepimo skardai patepti)GaminimasParuoštą žąsį iš vidaus įtriname druska. Obuolius supjaustome skiltelėmis...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vidaus