OBUOLIAIS IR SPANGUOLĖMIS FARŠIRUOTA ŽĄSIS

Ingridientai:
žąsis
spanguolių
obuolių
druskos
cukraus
truputį aliejaus (kepimo skardai patepti)
Gaminimas
Paruoštą žąsį iš vidaus įtriname druska. Obuolius supjaustome skiltelėmis. Spanguoles sumaišome su susmulkintais obuoliais ir šia mase užpildome žąsį. Dedame į orkaitę ir kepame, karts nuo karto palaistydami išsiskyrusiomis sultimis.
Garnyrui tinka iškepti orkaitėje obuoliai, farširuoti spanguolėmis ( iš obuolių vidaus išskaptuojama duobutė į kurią įdedame spanguoles sumaišytas su cukrumi). (Valentina)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!