20 rezultatų ieškant "valg"
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Užpilas: * 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; * 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; * 2 skiltelės česnako; * 2 valg. šaukštai balto vyno acto; * 2 valg. šaukštai vandens; * 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žol..
Recepto vertinimas:
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Užpilas: 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; 2 skiltelės česnako; 2 valg. šaukštai balto vyno acto; 2 valg. šaukštai vandens; 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žoleli..
Recepto vertinimas:
Pakepintos daržovės Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 valg. šaukštas saulėgrąžų aliejaus; 1 vidutinio dydžio svogūnas, supjaustytas žiedeliais; ½ mažos cukinijos, išilgai perpjautos į dvi dalis ir supjaustytos į 1 cm gabalėlius; 1½ puodelio žiedinių kopūstų, su..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos IIngridientai:4 porcijoms: 4 kiaušiniai 4 supjaustytos kubeliais baltos duonos riekės 250 g perpjautų pusiau šparaginių pupelių 250 g pomidorų riekelėmis 2 nusausintų susmulkintų ančiuvių filė 1 pagalėliais supjaustytas raudonasis pipiras 1 valg. š. nusausintų sūdytų..
Recepto vertinimas:
Rikotos sūrio skrebučiai su apelsinų padažu
Rikotos sūrio skrebučiai su apelsinų padažuIngridientai:4 porcijoms: 225 g perkoštų apelsinų sulčių; 1/3 stiklinės cukraus; 2 valg. š. sviesto; 2 valg. š. grietinės; 1 valg. š. apelsinų likerio; Alyvuogių aliejaus kepimui; 225 g šviežio sutrinto rikotos (Ricotta) sūrio; 1/3 stikl..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir pomidorų apkepasIngridientai:4 porcijoms: 1 plonomis riekelėmis supjaustytas baklažanas; Druska ir juodieji pipirai; 4 valg. š. alyvuogių aliejaus; 1 plonomis riekelėmis supjaustytas svogūnas; 2 susmulkintos česnako skiltelės; 6 riekelėmis supjaustyti pomidorai; 2 valg. š...
Recepto vertinimas:
Vištienos pyragasIngridientai:4-6 porcijoms: 3 valg. š. alyvuogių aliejaus; 1 stambus riekelėmis supjaustytas poras; 2 sutraiškytos česnako skiltelės; 455 g kubeliais supjaustytos vištienos krūtinėlės; 1 ryšulėlis šviežių špinatų; 2 supjaustyti kubeliais raudonieji ankštiniai pip..
Recepto vertinimas:
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varškeIngridientai:Trapios tešlos pagrindui: 150 g miltų; 1 trynys; 3 valg. š. cukraus; 100 g sviesto; Druskos; ½ citrinos trinta žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; Riebalų tortui ištepti. Plikytai tešlai: 100 g sviesto; 150 g miltų; 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Imperatoriaus pyragas (Torta imperial)
Imperatoriaus pyragas (Torta imperial)Ingridientai:1 valg. š. sviesto arba aliejaus (formai ištepti); ½-1 valg. š. miltų (formai pabarstyti); 260 g migdolų; ½ valinės ankšties; 6 kiaušiniai; Ant peilio galo druskos; 125 g cukraus; 1 arb. š. malto cinamono; 1 arb. š tarkuotos apelsino..
Recepto vertinimas:
Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)
Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 500 g vištienos krūtinėlės, 3 valg. š. čili padažo, ¼ stiklinės žuvies padažo, 200 g vieno kąsnio dydžio gabaliukais supjaustyto baklažano, Kaffir (arba paprastos) žaliosios citrinos lapai, 3 ra..
Recepto vertinimas:
Šokolado glajusIngridientai:25 g kakavos miltelių, 1 valg. šaukšt. svieto, 200 g cukraus pudros, 5 valg. šaukšt. karšto pieno. 150 g šokolado plytelės, 1 arbat. šaukšt. sviesto.Gaminimas Pateikiame du gaminimo būdus: 1. 25 g kakavos miltelių pakepinkite su 1 valg. šaukšt. svieto. 2..
Recepto vertinimas:
Tortas "Mokka" su mandarinaisIngridientai:3 biskvito (šviesaus) lakštai Kremui: 80 g cukraus, 40 g krakmolo arba 1 pak. vanilinio pudingo miltelių, 4 kiaušinių tryniai, 500 ml pieno, žiupsnelis druskos, 2 valg. šaukšt. tirpios kavos, 250 g nešalto sviesto, 80 g cukraus pudros. Įdarui: ..
Recepto vertinimas:
Apelsinų tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 30 g smulkiai kapotų saulėgrąžų, 125 g smulkiai maltų kviečių arba rupaus malimo kvietinių miltų, 1 valg. šaukšt. rudo cukraus, 80 g sviesto, 1 kiaušinio trynys, 3 valg. šaukšt. apelsinų džemo. Biskvito tešlai: 1 apelsinas, 4 kiauši..
Recepto vertinimas:
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..
Recepto vertinimas:
Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)
Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)Ingridientai:500 g miltų; 40 g mielių; 1 arb. š. cukraus; 50 ml pieno; 1 svogūnas; 2 valg. š. aliejaus; 200 g Ementalio arba Čederio sūrio; 2 šakelės šviežių mėtų; 4 kiaušiniai; 150 g sviesto; 1,5 valg. š. Crème fraîche arba riebios g..
Recepto vertinimas:
Tortas „Tiramisu“ su kiviais
Tortas „Tiramisu“ su kiviais Ingridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 80 g cukraus pudros; Žiupsnelis druskos; 50 g miltų; 50 g krakmolo; Žiupsnelis kepimo miltelių; 1 valg. š. vyšnių arba kitokio mėgstamo likerio. Įdarui: 4-5 valg. š. abrikosų arba persikų uogienės; 6-8 kivi..
Recepto vertinimas:
Arbatos kremas su razinomisIngridientai:2 kiaušiniai; 4 valg. š. razinų; 10 valg. š. romo; 4 valg. š. juodos arbatos arbatžolių; 250 g grietinėlės; 80 g cukraus; 2 arb. š. želatinos; 1 pak. vanilinio cukraus; 2 valg. š. citrinos sulčių; ½ valg. š. tarkuotos citrinos žievelės.Gami..
Recepto vertinimas:
Plikytos tešlos tortas su persikais
Plikytos tešlos tortas su persikaisIngridientai:Plikytai tešlai: 3 valg. š. sviesto arba margarino; Žiupsnelis druskos; 150 g miltų; 2 valg. š. krakmolo; 4-6 kiaušiniai; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai patepti. Įdarui: 2 kiaušiniai; 2 valg. š. cukraus; 2 valg. š..
Recepto vertinimas:
Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais
Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais Ingridientai:50 g salierų lapelių; 50 g petražolių lapelių; 1 svogūnas; 3 valg. š. sviesto; 1 valg. š. miltų; 1 l pieno; 125 g maltos mėsos; 1 kiaušinis; 2 valg. š. džiūvėsėlių; 4 valg. š. kapotų petražolių; Žiupsnelis muskato rieš..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su obuoliais ir persikais
Vyniotinis su obuoliais ir persikaisIngridientai:Tešlai: 375 g miltų; 1 arb. š. druskos; 3 valg. š. aliejaus; Riebalų skardai patepti; Sviesto vyniotiniui aptepti; Cukraus pudros vyniotiniui pabarstyti. Įdarui: 500 g rūgštokų obuolių; 500 g persikų; 2 kiaušiniai; 2 valg. š. cukraus p..
Recepto vertinimas: