9 rezultatų ieškant "uzmerkti"
Porų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l vandens, 0,5 stiklinės viskio, 400 g vištienos, 2 porai, 200 g jautienos, svogūnas, 40 g džiovintų slyvų, šaukštelis džiovintų peletrūnų, 50 g rūkytos šoninės, druskos, pipirų. Gaminimas: Į vandenį supilti viskį, suberti peletrūnu..
Recepto vertinimas:
Šiene dažyti margučiaiŠieną iš vakaro užmerkti vandenyje (daugumai kils klausimas, o kur gi gauti mieste šieno, labai paprasta išeitis - kiekvienoje didelėje parduotuvėje yra gyvūnėlių prekėms skirtas skyrius, kur rasite šieno). Ryte pavirinti, įberti druskos. Kiaušinius apvynioti..
Recepto vertinimas:
Pupelių paštetas Ingridientai: 2 stiklinių pupelių 200 g svogūno 200 g morkų aliejaus kmynų 3 šaukštų linų sėmenų druskos Pupeles užmerkti vandenyje. Kai gerai išbrinks, virti tame pačiame vandenyje. Susmulkinti svogūnus, apkepti aliejuje. Stambiai sutarkuoti morkas ir a..
Recepto vertinimas:
Sulčių drebučiai šv. Valentinui
Sulčių drebučiai šv. Valentinui Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 g želatinos, 200 ml sulčių, uogų, ledų ( nat. jogurto). Gaminimas: Želatiną užmerkti sultyse maždaug pusvalandžiui. Ištirpinti ant mažos ugnies, nevirti. Tirpalą supilstyti į skardelę. Sustingdyti. Sustingus..
Recepto vertinimas:
Džiovintvaisinis pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinių miltų; 1 stiklinės vandens; 200–300 g džiovintų vaisių; 3 valgomųjų šaukštų aguonų; nubraukto arbatinio šaukštelio sodos; arbatinio šaukštelio obuolių acto; 2 valgomųjų šaukšt..
Recepto vertinimas:
Žirnelių sriuba su skrebučiais
Žirnelių sriuba su skrebučiaisIngridientai:150 g džiovintų žirnių, 800 ml daržovių sukinio, 1 svogūnas, skiltelė česnako, 3 šaukštai sviesto, 200 g šaldytų žaliųjų žirnelių, 100 g grietinės, 100 g grietinėlės, druskos, maltų muskato riešutų, skrebučiai..
Recepto vertinimas:
Kopūstienė su pupelėmisIngridientai:500g. kiaulienos kaulų, 400g. raugintų kopūstų, 1/2 stiklinės pupelių, morka, svogūnas, 2 šaukštai pomidorų padažo, 2 šaukšteliai miltų, 2 šaukštai taukų, šaukštas grietinės, pipirų, druskos, 3 lauro lapai.Gaminimas Pupeles 5-8val. užmerk..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su aštriu padažu
Virta jautiena su aštriu padažuIngridientai:1 kg jautienos (nugarinės, mentės), 1 stiklinė 3 proc. acto, pipirų, gvazdikėlių, druskos, lauro lapų pagal skonį. Padažui: 2 svogūnų galvutės, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 300 g džiovin..
Recepto vertinimas:
Virtos sraigėsIngridientai:50 g. sraigių, actas, 3 svogūnai, 2 šaukštai aliejaus, 200 g. dešros, 2-3 pomidorai, 2-3 česnako skiltelės, 2 šaukštai žalumos, 1 stiklinė vyno, 1 šaukštas džiūvėsėlių.Gaminimas Sraiges perplauti ir užmerkti 12 val. į actą. Po to išvirti jas su geld..
Recepto vertinimas: