9 rezultatų ieškant "upetakiu lasisa"
Upėtakiai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 nedidelių upėtakių 4 šaukštelių citrinos sulčių 2 šaukšteliai sviesto citrina druskos, pipirų 3 šaukštai miltų aliejaus petražolių Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 upėtakių žuvų prieskonių pusės mažos citrinos 100 g žaliųjų alyvuogių aliejaus 2 pjaustytų pomidorų 8 bulvių džiovintų rozmarinų druskos pipirų Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti, nusausinti. Vidų ir išorę įtri..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2–3 nedidelų upėtakių citrinos sulčių ryšelio petražolių ir krapų skiltelės česnako šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės 100 g tarkuoto fermentinio sūrio 2 šaukštų maltų džiūvėsėlių 200 g šoninės 2 šaukšt�..
Recepto vertinimas:
Upėtakių sriuba Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g upėtakių, svogūnėlis, poras, 30 g saliero, 4 petražolių šakelės, 2 šaukštai sviesto morka, druskos, baltųjų pipirų. Gaminimas: Išskrostas žuvis ir galvas nuplauti, atskirti filė. Svogūnėli, žaliąją poro dalį, salierą ir ..
Recepto vertinimas:
Virtas upėtakisIngridientai:800 g upėtakių, 1 citrina, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių (morka, petražolė, poras, gelsvės), druskos, 1 stiklinė krienų arba garstyčių padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Paruoštas upėtakis užpilamas parūgštintu citrinos sultimis šiltu..
Recepto vertinimas:
Šutintas upėtakisIngridientai:800 g upėtakių, prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūnas), 20 g sviesto, 1 stiklinė raudonojo vyno, druskos, 1 stiklinė džiūvėsėlių padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Prieskoninės daržovės ir vynas paverdama 5—10..
Recepto vertinimas:
Troškintas grybais įdarytas upėtakis
Troškintas grybais įdarytas upėtakisIngridientai:800g upėtakių, 20g džiovintų baravykų, 40g sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, druskos.Gaminimas Pro pakaklę išdarinėti upėtakiai nuplaunami ir nusausinami, įtrinami druska ir, prikimšus..
Recepto vertinimas:
Keptas upėtakisIngridientai:800 g upėtakių, prieskonių (pipirų, mairūnų), 80 g sviesto ar kitokių riebalų, miltų ar džiūvėsėlių, 1 kiaušinis, druskos.Gaminimas Išdarinėti upėtakiai nuplaunami, nusausinami, įtrinami druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgomi išplaktame ki..
Recepto vertinimas:
Rizotas su upėtakiu ir imbieru
Rizotas su upėtakiu ir imbieruIngridientai:4 porcijoms: 90 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 250 g nedideliais kubeliais supjaustytos upėtakio filė; 1 smulkiai supjaustytas laiškinis svogūnas; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso balto vyno; 3 stiklinės (750 ml) verdančio daržovių sultin..
Recepto vertinimas: