9 rezultatų ieškant "tradicinis"
Šiupinys Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 kg nereiebios kiaulienos po pusę stiklinės miežinių kruopų, žirnių ir pupelių 5 bulvės 2-3 svogūnai prieskonių (pipirų, lauro lapų, kalendrų) šaukštas aliejaus svogūnams pakepinti druskos Gaminimas: Į puodą sudedamos kruopos, žirniai..
Recepto vertinimas:
Tradicinis fondue bourguignonne
Tradicinis fondue bourguignonne Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 560 g jautienos išpjovos, kepimo aliejaus Gaminimas: Supjaustykite jautieną į mažus gabalėlius. Įkaitinkite kepimo aliejų. Jis neturėtų užimti daugiau kaip pusę indo tūrio. Įsitikinkite, kad aliejus pasiekė reikiamą tem..
Recepto vertinimas:
ŠiupinysIngridientai:1/2kg neriebios kiaulienos, po 1/2 stiklinės miežinių kruopų, žirnių ir pupelių, 1/2kg bulvių, 2—3 svogūnai, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, kalendrų), šaukštas aliejaus svogūnams pakepinti, druskos.Gaminimas Į puodą sudedamos kruopos, žirniai,..
Recepto vertinimas:
Kastinys su varškeIngridientai:300 g varškės, 100 g sviesto, 2 stiklinės grietinės, 1 stiklinė rūgusio pieno, kmynų, druskos.Gaminimas Sviestas gerai išsukamas. Varškė pertrinama pro sietelį. Į išsuktą sviestą dedama po šaukštą grietinės, pieno, varškės ir labai gerai išs..
Recepto vertinimas:
Tradicinis tortasIngridientai:3 kiaušiniai, 190 g cukraus, 100 g miltu, 50 g krakmolo, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 300 g aviečių, 2 šaukšteliai želatinos, 500 g tepamo varškės sūrelio, 750 g varškės, 450 g grietinėlės, lazdyno riešutų.Gaminimas Baltymus suplakti kartu s..
Recepto vertinimas:
Tradicinis paukščių pienasIngridientai:10 kiaušinių, 2 stiklinės cukraus, 300 gr. sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė miltų, 40-50 gr želatinos, 150 gr. vandens.Gaminimas Trynius suplakti su 1 stikline cukraus. Indą su suplaktais tryniais įdėti į didesnį indą su vandeniu ir už..
Recepto vertinimas:
ŠIUPINYSIngridientai:0,5 kg nereiebios kiaulienospo pusę stiklinės miežinių kruopų, žirnių ir pupelių5 bulvės2-3 svogūnaiprieskonių (pipirų, lauro lapų, kalendrų)šaukštas aliejaus svogūnams pakepintidruskosGami..
Recepto vertinimas:
Tradicinis fondiuIngridientai:(6-8 porcijos)600 g fermentinio sūrio,0,5 česnako skiltelės,350 ml baltojo vyno,1,5 arbatinio šaukštelio krakmolo,30 ml vyšnių trauktinės,truputis muskatų, baltųjų pipirų.Baltos duonos.GaminimasFondiu indą..
Recepto vertinimas:
Tradicinis padažas su spirgučiais
Tradicinis padažas su spirgučiaisIngridientai:100 g kartėtų lašinukų,2 šaukštai miltų,1 stiklinė pieno,druskos (galima vegetos),pusė vidutinio svogūno,truputis aliejaus.GaminimasKeptuvę švariai išplauti ir įpilti truputi..
Recepto vertinimas: