10 rezultatų ieškant "svorio"
Blynai, kepti ant kopūstų lapų
Blynai, kepti ant kopūstų lapų Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Bulvės, druska, kopūsto lapai, grietinė. Gaminimas: Bulves sutarkuokite, nusunkite, pridėkite 0,25 žalių bulvių svorio virtų bulvių košės, druskos. viską išmaišykite. Ant švarių kopūstų lapų dėkite po samtį tešl..
Recepto vertinimas:
Švediška vištiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg svorio višta, 2.80 g sviesto, 3.120 g svogūno galvučių, 4.40 g miltų, 5.2 stiklinės grietinės arba rūgštaus pieno, 6.1 stiklinė sultinio, 7.20 g sulčių, 8.1 stiklinė ryžių, 9.40 g žalių salotų, druskos. Gaminimas: Višt�..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..
Recepto vertinimas:
Velykinis ąsotis (Boba)Ingridientai:1kg. miltų, 1,5 stiklinės pieno, 200g. sviesto, 4 kiaušiniai, 150g. cukraus, 50-60g. mielių, pakelis vanilinio cukraus, 0,5kg. razinų, druskos.Gaminimas Į pašildytą pieną sudedamos mielės, įberiama šiek tiek cukraus ir paliekama, kol pakyla. Išsijot..
Recepto vertinimas:
Kepenėlių šašlykaiIngridientai:460 g avių kepenėlių, 120 g avių lajaus, šaukštelis susmulkintų petražolių, žagrenių vaisių, druskos.Gaminimas Nuėmę plėvelę, supjaustome kepenėles 30-40 g svorio gabalėliais. Avių lajų supjaustome 10-15 g svorio gabalėliais. Ant iešmų paka..
Recepto vertinimas:
Kumpis, keptas su garstyčiomis ir medumi
Kumpis, keptas su garstyčiomis ir medumiIngridientai:3,6 kg svorio kumpis, 24 gvazdikėliai, 125 ml apelsinų sulčių, 75 g rudojo cukraus, 2 šaukštai garstyčių, 2 šaukštai medaus.Gaminimas Nulupame kumpio odelę. Riebųjį kumpio paviršių supjaustome rombais. Į kiekvieno rombo vidurį �..
Recepto vertinimas:
Upėtakis drebučiuoseIngridientai:1 upėtakis (maždaug 1 kg svorio), 10 g želatinos, 1 svogūnas, 1 morka, petražolės gumbas, apelsinas papuošti, čiobrelių ir petražolių šakelės, žiupsnelis druskos, 1 nedidelio apelsino žievelės bei jo išspaustų sulčių.Gaminimas Žuvį išdarin�..
Recepto vertinimas:
Rytietiška svogūnų sriubaIngridientai:0,5 kg. jaučio krūtinėlės, 0,5 kg. svogūnų, 2 šaukštai pomidorų pastos, šaukštas sviesto, sriubos prieskonių, druskos, maltų pipirų, 2 šaukštai smulkintų petražolių.Gaminimas Jautieną supjaustome nedideliais 50-60 g. svorio gabalėliais, ..
Recepto vertinimas:
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..
Recepto vertinimas:
Spurgos su razinomisIngridientai:Tešlai: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 80 g cukraus; 250 ml drungno pieno; 80 g sviesto; 2 kiaušiniai; ½ arb. š. druskos; Trinta citrinos žievelė; 120 g razinų; 50 g smulkiai kapotų apelsinų žievelių cukrinukų (cukatų); Miltų pabarstyti. Kepimu..
Recepto vertinimas: