25 rezultatų ieškant "sviezio"
Aštrūs makaronai su pomidorų padažu
Aštrūs makaronai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g Penne makaronų (vamzdeliai su įstrižai nupjautais galais), 4 skiltelės česnako, 1 džiovinta aitrioji paprika, 350 g konservuotų pomidorų su sultimis, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, keli šviežio baziliko lapeli..
Recepto vertinimas:
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..
Recepto vertinimas:
Žvejų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g žuvies sultinio, 30 g šviežio sterko, 150 g bulvių, 20 g svogūnų, 5 g sviesto, pipirų, druskos, lauro lapelių, žalumynų. Gaminimas: Į išvirtą žuvies sultinį dėkite nepjaustytas bulves, sveikas svogūnų galveles, paruoštos žuvie..
Recepto vertinimas:
Baklažanų apkepas su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 baklažanai, 200 g fermentinio sūrio, 3 kiaušiniai, 1,5 stiklinės šviežio arba rūgusio pieno, 2 šaukštai sviesto, druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti, pasūdyti ir palikti 30 minučių pastovėti. Po to nusausinti ir ap..
Recepto vertinimas:
Vištienos ir baklažanų suktinukai
Vištienos ir baklažanų suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 baklažanų,20 ml alyvuogių aliejaus,600 g vištienos filė,1 pundelis šviežio baziliko,600 g pomidorų,1 valg. šaukšt. sviesto,druskos ir pipirų pagal skonį. Gaminimas: Baklažanus nuplaukite, nupjaukite kotelį ir supja..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..
Recepto vertinimas:
Apkeptos daržovės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 gr įvairių daržovių Pvz.: Plonos išilginės svogūnų skiltelės Morkų šiaudeliai Pievagrybių griežinėliai Smulkiai pjaustytas kopūstas Mažos brokolio galvelės Raudonosios paprikos šiaudeliai Pupelių daigai Kepimui: 4 šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Įdarytos bandelės-mufinai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 dl kvietinių miltų 1 šaukštas kepimo miltelių 2 šaukšteliai cukraus 1/2 šaukštelio druskos 100 g sviesto 4 dl pieno 2 dl tarkuoto sūrio Įdarui: 3 dl smulkiais griežinėliais pjaustyto poro 100 g saliamio griežinėlių Arba: 1..
Recepto vertinimas:
Morkos imbiero marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 gr morkų plonais griežinėliais Marinatui: 1 šaukštas šviežio imbiero plonais šiaudeliais 200 ml acto 200 ml vandens 200 gr cukraus 2 šaukštai jūros druskos 1 šaukštelis nemaltų juodųjų pipirų Gaminimas: Paruošiamos morkos..
Recepto vertinimas:
Marinuoti česnakai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 česnako skiltelių vandens Nuovirui: 100 ml vandens 100 ml balto vyno acto 100 ml aliejaus 1 arbatinis šaukštelis druskos 2 arbatiniai šaukšteliai smulkaus cukraus 2 valgomieji šaukštai šviežio ar džiovinto peletrūno arba baziliko Ga..
Recepto vertinimas:
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 410g jautienos filė alyvų aliejaus šviežio parmezano sūrio šviežiai maltų juodųjų pipirų druskos (jeigu pageidaujate) citrinų sulčių citrinos griežinėliu Gaminimas: Jautienos filė maždaug 2 vala..
Recepto vertinimas:
Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai
Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g vištienos šlaunelių filė, ¼ stiklinės sakės (ryžių degtinės), baltojo vyno, sojų padažo, po šaukštą chereso ir sezamo aliejaus, šaukštelį tarkuoto šviežio imbiero ir pipirų. Gaminimas: 50..
Recepto vertinimas:
Rytietiškasis veršienos kebabas
Rytietiškasis veršienos kebabas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.750g. veršienos juostelių; 2.1/2 stiklinės slyvų padažo; 3.2 šaukštai sojų padažo; sutrinta česnako skiltelė; 4.1/2 šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero; 5.1/4 šaukštelio smulkintos aitriosios paprikos Gaminimas: M�..
Recepto vertinimas:
Troškintos šviežios morkos su riešutais
Troškintos šviežios morkos su riešutaisIngridientai:3 šaukštai sviesto, 1 svogūnas, 1 česnako skiltelė, 1/2 arbatinio šaukštelio džiovintų čiobrelių, 1/2 arbatinio šaukštelio druskos, 1/4 arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų, 1kg šviežių mažų morkyč..
Recepto vertinimas:
Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmis
Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmisIngridientai:1l. voveraičių, 50 g lašinukų, 4-5 šviežios bulvės, 2 svogūnai, 1 česnako skiltelė, 2 morkos, 3 šaukštai grietinės, druskos, maltų juodųjų pipirų. Gaminimas Voveraites gerai nuplauname, supjaustome, dedame į verda..
Recepto vertinimas:
Veršiena su šviežiomis slyvomis
Veršiena su šviežiomis slyvomisIngridientai:600 g veršienos, 6 slyvos, baziliko lapelių. Marinatas : 1 arb, šaukštelis druskos, 1/2 arb. šaukštelio cukraus, 1/2 stiklinės obuolių acto ( man vyno acte labiau patiko), 1 lauro lapelis, 5 pipirai ( 2juodieji, 3 kvepiantiej..
Recepto vertinimas:
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)Ingridientai:600 g veršienos, 6 slyvos, baziliko lapelių. Marinatas : 1 arb. šaukštelis druskos, 1/2 arb. šaukštelio cukraus, 1/2 stiklinės obuolių acto (man vyno acte labiau patiko), 1 lauro lapelis, 5 pipirai (2 juodieji, 3 kvapnieji), 2 stikli..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su šviežiomis daržovėmis
Spagečiai su šviežiomis daržovėmisIngridientai:4-6 porcijos: 150g žalių šparaginių pupelių, sutvarkytų ir supjaustytų, 500g rupių miltų spagečių, 90g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 1 skiltelė susmulkinto česnako, 2 stiebeliai supjaustyto saliero, 20 vyšninių (mažy�..
Recepto vertinimas:
Ziti su graikinių riešutų pasta ir sūriu
Ziti su graikinių riešutų pasta ir sūriuIngridientai:4-6 porcijos: 500g zitt makaronų, sulaužytu gabaliukais, graikinių riešutų pastos (žr. receptą "Spagečiai su graikinių riešutų pasta") 125g šviežiai tarkuoto sūrio, 4-6 šakelės šviežio baziliko papuošimui. Gaminimas Išvirk..
Recepto vertinimas:
Šviežios bulvės su sezamuIngridientai:1 kg šviežių bulvių, pusė stiklinės sezamo sėklų, sumaišytų su prieskoniais bulvėms, druska, pipirais, 2 šaukštai aliejaus. Padažui: 200 g varškės, 3-4 šaukštų grietinės arba kefyro, susmulkinti žalumynai, druska, pipirai, skiltelė �..
Recepto vertinimas:
Rizotas su kriaušėmis ir ožkos sūriu
Rizotas su kriaušėmis ir ožkos sūriuIngridientai:4 porcijoms: 3 didelės prisirpusios kriaušės; 125 ml sauso baltojo vyno; 2 valg. š. sviesto; 1 susmulkinta česnako skiltelė; 350 g rizoto ryžių; 3 stiklinės (750 ml) verdančio daržovių sultinio; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipi..
Recepto vertinimas:
Pasiflorų desertas su šviežiomis uogomis
Pasiflorų desertas su šviežiomis uogomisIngridientai:4 porcijoms: 5 kiaušinio tryniai; 115 g cukraus pudros; ½ stiklinė saldaus baltojo vyno; 85 g pasifloros vaisių minkštimo; 115 g mėlynių; 145 g aviečių; 145 g braškių.Gaminimas Kiaušinio trynius gerai išplakite su cukrumi, kol ..
Recepto vertinimas:
Tortas su šviežiomis braškėmis
Tortas su šviežiomis braškėmisIngridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 80 g cukraus; 4 valg. š. miltų; 1 valg. š. krakmolo. Įdarui: 500 g varškės; 160 g cukraus; 4 valg. š. apelsinų likerio; 2 pak. vanilinio cukraus; 500 ml grietinėlės; 8 arb. š. želatinos; 150 g trinto šokolado; 500..
Recepto vertinimas:
Spalvingos daržo salotosIngridientai:8 porcijos 1 lapinės cikorijos galvutė (apie 150 g), 2 cikorijos galvutės 9api 150 g), 1 nedidelė garbanotųjų salotų galvutė (apie 300 g), 125 g sultenių, 125 g gražgarščių, 5-7 šakelės šviežio baziliko, 5-7 šakelės šviežio pelerūno, 1 nedi..
Recepto vertinimas:
Actas su prieskoniniais žalumynais salotoms
Actas su prieskoniniais žalumynais salotomsIngridientai:Išeiga-750 ml 1 ryšelis šviežio pelerūno arba baziliko, arba 5-7 šakelės šviežio rozmarino arba čiobrelio, arba bet kokio kito prieskoninių žalumynų derinio, 750 ml baltojo vyno acto Gaminimas Prieskoninius žalumynus sudėkite a..
Recepto vertinimas: