20 rezultatų ieškant "sutrinta"
Motušės velykų pyragasMus reikės: 1 stiklinės kvietinių miltų 1/2 stiklinės bulvių krakmolo 250 g margarino 1 stiklinė cukraus 4-5 kiaušiniai šaukštelis kepimo miltelių vanilinio cukraus citrinos žievelė razinų Pagaminimo būdas: Kiaušinius išplakti su cukrumi iki p..
Recepto vertinimas:
Slaviko obuolių pyragas Ingridientai: 200g miltų 200g cukraus 3 kiaušiniai 100g sviesto ar margarino 1kg obuolių kepimo miltelių citrinos žievelės Gaminimas: Sviestą ištirpinti su cukrumi , maišyti, kol cukrus ištirps. Į masę dėti sutrintą citrinos žievelę . Maiša..
Recepto vertinimas:
Šaltas kumpio ir daržovių užkandis
Šaltas kumpio ir daržovių užkandis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 230g. pievagrybių griežinėlių, 230g. konservuotų šparagų, 4 kiaušiniai ir 4 pomidorai, druskos ir maltų juodųjų pipirų, 1 šaukštas citrinų sulčių, 1 sutrinta česnako skiltelė, 3 šaukštai aliejaus, 1 šaukšta..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Nedidelę žiedinio kopūsto galvą, pusę šaukštelio maltų pipirų, šaukštelį itališkojo žolelių mišinio ir sutrintą česnako skiltelę. 2.Supilkite 440g. talpos skardinę konservuotų pomidorų tyrės. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Rytietiškasis veršienos kebabas
Rytietiškasis veršienos kebabas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.750g. veršienos juostelių; 2.1/2 stiklinės slyvų padažo; 3.2 šaukštai sojų padažo; sutrinta česnako skiltelė; 4.1/2 šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero; 5.1/4 šaukštelio smulkintos aitriosios paprikos Gaminimas: M�..
Recepto vertinimas:
Virš žarijų kepti vištų sparneliai su medumi
Virš žarijų kepti vištų sparneliai su medumi Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.12 vištos sparnelių 2.1/4 stiklinės sojų padažo viena sutrinta česnako skiltelė 3.2 šaukštai chereso 4.2 šaukštai aliejaus 5.2 šaukštai medaus Gaminimas: Popieriniu rankšluoščiu nušluostykite vi..
Recepto vertinimas:
Lašiša su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 lašiša, žuvies prieskonių 2.1 stiklinė baltojo vyno, 3.1 citrinos sulčių, aliejaus, 4.100 g džiovintų grybų, 5.1 svogūnas 6.4 skiltelių česnako, krapų. Gaminimas: Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu,..
Recepto vertinimas:
Lašiša su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 lašišos, žuvies prieskonių, 1 stiklinės baltojo vyno, 1 citrinos sulčių, aliejaus, 100 g džiovintų grybų, 1 svogūno, 4 skiltelių česnako, krapų Gaminimas: Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pag..
Recepto vertinimas:
Tinginėlių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pusės vidutinio dydžio kopūsto arba pusės žiedinio kopūsto, 2 morkų,200 g. šaldytų arba šviežių žirnelių, 100 g. šaldytų arba šviežių šparaginių pupelių, 1 nedidelės raudonos saldžiosios paprikos, 3 daržovių sultinio..
Recepto vertinimas:
Špinatų ir apelsinų salotosIngridientai:200 g šviežių špinatų, 2 apelsinai, 50 g pievagrybių. Padažui: 2 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas citrinų sulčių, 1 šaukštas medaus, 1/2 arbatinio šaukštelio aguonų, 1 sutrinta česnakų skiltelė, 50 g susmulkintų ir pakepintų mig..
Recepto vertinimas:
Ispaniškas omletasIngridientai:3 šaukštai alyvų aliejaus, 2 svogūnai, 2 česnakų skiltelės, 1 raudona saldžioji paprika, 4 kiaušiniai, druskos, maltų pipirų, 2 didelės virtos bulvės, 2 šaukštai susmulkintų petražolių. Gaminimas Keptuvėje įkaitiname 2 šaukštus alyvų alie..
Recepto vertinimas:
Pomidorų padažasIngridientai:2 šaukštai alyvų aliejaus, 1 susmulkintas svogūnas, 1 sutrinta česnako skiltelė, 500 g nuluptų ir sukapotų pomidorų, 150 ml daržovių sultinio, 2 arbatiniai šaukšteliai pomidorų pastos, 1 laurų lapas, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Keptuvėje �..
Recepto vertinimas:
Žalių burokėlių salotosIngridientai:200 g šviežių burokėlių, 100 g morkų, 2 česnakų skiltelės, 2 šaukštai susmulkintų krapų, 1 šaukštas alyvų arba saulėgrąžų aliejaus, petražolių lapelių. Gaminimas Burokėlius ir morkas nuplauname, nuvalome ir sutarkuojame rupia tarka..
Recepto vertinimas:
Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmis
Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmisIngridientai:1l. voveraičių, 50 g lašinukų, 4-5 šviežios bulvės, 2 svogūnai, 1 česnako skiltelė, 2 morkos, 3 šaukštai grietinės, druskos, maltų juodųjų pipirų. Gaminimas Voveraites gerai nuplauname, supjaustome, dedame į verda..
Recepto vertinimas:
Makaronų salotosIngridientai:500g smulkių makaronų, 2 galvutės šviežių brokolių (800g) arba du pakeliai šaldytų, 2 skardinės tuno aliejuje (360g), 6 skiltelės česnako, 6 šaukštai alyvų aliejaus, cukraus, druskos, pipirų.Gaminimas Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje (pusiau min..
Recepto vertinimas:
Paprikos - pomidorų sriubaIngridientai:500 g paprikos, 3 pomidorai, svogūnas, 2 skiltelės česnako, 6 stiklinės vištienos sultinio, 3 šaukštai sviesto, svogūnų laiškų, žiupsnelis čili, čiobrelių, pipirų, druskos, miltų.Gaminimas Smulkiai supjaustytą svogūną ir sutrintą ..
Recepto vertinimas:
Genujietiška sriubaIngridientai:100 g baklažanų, 30 g žaliųjų pupelių, 120 g bulvių, 100 g kopūstų, 30 g pomidorų, 20 g aguročių, 30 g pievagrybių, 20 g alyvų aliejaus, 20 g pupelių, 15 g ryžių, 10 g brinzos, 10 g sūrio, 20 g bet kokio aliejaus, 5 g sviesto, druskos...
Recepto vertinimas:
Bulvių kotletaiIngridientai:1 kg bulvių, 2 šaukštai miltų, 2 kiaušinių tryniai, šaukštas smulkintų petražolių, druskos, juodųjų pipirų, muskato riešutų, 2-3 skiltelės česnako.Gaminimas Bulves gerai nuplauti, išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje, nulupti ir dar karšt..
Recepto vertinimas:
Antis apelsinų ir vyšnių padaže
Antis apelsinų ir vyšnių padažeIngridientai:Antis (1,8-2 kg), 4 šaukštai susmulkintų svogūnų, 2 šaukštai kiaulienos taukų, 4 smulkiai supjaustytos morkos, 50 g lašinių, ryšulėlis krapų, petražolių ir salierų lapelių, 3 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai druskos, ryšul..
Recepto vertinimas:
Kalakuto filė su tunu bei majonezu
Kalakuto filė su tunu bei majonezuIngridientai:(6-8 porcijos)450 g kalakuto filė,250 g baltojo sauso vyno,200 g porų,120 g morkų,100 g svogūnų,3 skiltelės česnako,truputis druskos,pipirų,laurų lapelių.Padažui:800 g majonezo, 60 g grietin..
Recepto vertinimas: