6 rezultatų ieškant "sutinti zuvies patiekalai"
Pomidorų sriuba su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 kg jautienos su kaulu, 2 l vandens, 1 morka, 1 salieras, 1 petražolė, 1 svogūnas, 1 poras, 5 pomidorai, 2 tryniai, 0,5 stiklinės grietinės, 200 g makaronų, druskos, cukraus, prieskonių. Gaminimas: Mėsą nuplauti, užpilti š..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su kroketais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 l jautienos sultinio, 6 rauginti agurkai, petražolių lapų, cukraus, druskos. Kroketams: 600 g virtų bulvių, 1 šaukštas bulvių krakmolo, 4 šaukštai miltų, 3 tryniai, 300 g taukų, druskos. Gaminimas: Agurkus nulupti ir supjaust..
Recepto vertinimas:
Kiaulės galva su kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kiaulės galva, 1.1 l raugintų kopūstų, 2.morka, 3.svogūnas, 4.taukų, 5.prieskonių kiaulienai, 6.pipirų, 7.druskos. Gaminimas: Kiaulės galvą sukapoti, sudėti į puodą, suberti prieskonius, druską, pipirus ir šutinti 1 valan..
Recepto vertinimas:
Sutintas karšisIngridientai:1 kg karšio, 20 g sviesto, 1/2 citrinos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 1/2 stiklinės grietinėlės, druskos.Gaminimas Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska ir prieskoniais, dedamas į puodą su trupu..
Recepto vertinimas:
Šutintas upėtakisIngridientai:800 g upėtakių, prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūnas), 20 g sviesto, 1 stiklinė raudonojo vyno, druskos, 1 stiklinė džiūvėsėlių padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Prieskoninės daržovės ir vynas paverdama 5—10..
Recepto vertinimas:
Erškėtuogių džemasIngridientai:1 kg erškėtuogių, 350-400 g cukraus, 1/2 stiklinės vandensGaminimasGerai prinokusias erškėtuoges išvalyti pašalinant sėklas ir plaukelius, gerai išplauti ir talpiai sudėti į puodą. Sut..
Recepto vertinimas: