20 rezultatų ieškant "suris brie"
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Virtas sūris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g varškės, 200 g sviesto, 2 tryniai, druskos, kmynų, raudonųjų pipirų. Gaminimas: Į varškę įberiama kmynų, pasūdomą, pastatoma šiltoje vietoje 3 dienoms. Puode ištirpinus sviestą, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas sūris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežios brinzos arba varškės, 100 g sviesto, 1 marinuotas agurkas, 1 arbatinis šaukštelis sutarkuoto svogūno, garstyčių, raudonųjų pipirų, kmynų, druskos. Gaminimas: Į pertrintą varškę sudedami prieskoniai, smulkiai sukapot..
Recepto vertinimas:
Itališka kiaušinienė Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g sūrio 5 kiaušiniai 1 šaukštelis sviesto 1 šaukštas majonezo Šaukštas pomidorų padažo Prieskonių Gaminimas: Dvi trečiąsias sūrio supjaustyti storesnėmis riekelėmis, o likusią dalį plonesnėmis...
Recepto vertinimas:
Salotos "Mimoza"Ingridientai: 10 kietai išvirtu kiaušinių, 1 svogūnas, 1-2 indeliai konservuotos žuvies savo sultyse arba aliejuje,gali būti tunas fermentinis suris, sviestas didesnis indelis majonezo. Atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio, baltymą sutarkuoti smulkia t..
Recepto vertinimas:
Virtas sūris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g. varškės, 200 g. sviesto, 2 tryniai, raudonųjų pipirų, druskos, kmynų. Gaminimas: Į varškę įberiama kmynų, pasūdoma, pastatoma šiltoje vietoje 3 dienoms. Puode ištirpinus sviestą, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidar..
Recepto vertinimas:
Greita pica su dešra ir šprotais
Greita pica su dešra ir šprotaisIngridientai: 4 picos paplotėliai (gali būti šaldyti) 4 kietai išvirti kiaušiniai 1 mažas indelis pomidorų pastos 100 g dešros (geriausiai saliami) kelios alyvuogės be kauliukų 1 indelis šprotų 100 g pievagrybių 1 šaukštas sviesto 4 šaukš..
Recepto vertinimas:
Paukštienos sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg virtos vištienos, kalakutienos, triušienos ar kurapkos mėsos, 2.200 g sviesto, 3.100 g olandiško ar kitokio sūrio, pipirų, druskos. 4.1 virta morka, 5.1 kietai virtas kiaušinis, 6.2 - 3 stiklinės sultinio drebučiams, salierų la..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su dviejų rūšių sūriu
Karšti sumuštiniai su dviejų rūšių sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6-8 riekės baltos arba juodos duonos, 50g. sviesto, 50g. bet kokio sūrio, 50g. rūkyto sūrio.. Gaminimas: Duona plonai patepama sviestu, uždedamas “pirmas” sūris, ant viršaus rūkytas sūris.Kepama ka..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su žuvies konservais
Karšti sumuštiniai su žuvies konservais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6-8 riekės baltos duonos arba ragaišio, 50 g sviesto arba margarino, 1 dėžutė žuvies koncervų (su pomidorų padažu arba aliejumi), 1 marinuotas agurkas, 100 g sūrio, (žaliojo sūrio). Gaminimas: Ant sviesto aptepto..
Recepto vertinimas:
OBUOLINIS SŪRIS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 7 kg pjaustytų antaninių obuolių, 1,5 kg cukraus, riešutai (graikiniai, lazdyno, žemės riešutai, anakardžiai) Gaminimas: Ant supjaustytų obuolių supilti 1,5 kg. cukraus, išmaišyti mediniu šaukštu ir palikti v..
Recepto vertinimas:
Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu
Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu Ingridientai:Apkepui:100 g kapotos avienos 50 ml „Švyturio Baltijos“ tamsiojo alaus 50 g aliejaus 100 g cukinijų 100 g baklažanų 100 g padažo (bešamelio)100 g fermentinio sūrio3 česnako skiltelių&..
Recepto vertinimas:
Sūris su kmynaisIngridientai:8—10l. rūgusio pieno, 1 šaukštelis kmynų, 1/2 šaukštelio druskos.Gaminimas Rūgęs pienas supilamas į puodą, suberiami nuplikyti kmynai, pamaišoma ir šildoma ant silpnos ugnies (iki 35—40°C temperatūros). Varškė esti sultingesnė, skanes..
Recepto vertinimas:
Pakepintas sūrisIngridientai:400g lietuviško sūrio, 100 g sviesto.Gaminimas Šviežias, gerai suspaustas sūdytas sūris supjaustomas 1cm storio riekutėmis, sudedamas į emaliuotą dubenėlį, uždedamas sviestas (gabaliukai) ir keletą minučių kepama krosnyje ar orkaitėje. Apkepęs (sumink�..
Recepto vertinimas:
Apkeptas sūrisIngridientai:400g lietuviško sūrio, 1—2 kiaušiniai, pyrago džiūvėsėlių, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Gerai suspaustas sūris supjaustomas 1 cm storio riekutėmis. Kiaušiniai gerai išplakami, pasūdoma. Sūrio riekutės merkiamos į kiaušinius, pavoliojamos..
Recepto vertinimas:
Sūris, keptas tešlojeIngridientai:400g lietuviško sūrio, 2 stiklinės rūgusio pieno, 2 kiaušiniai, 1—1,5 stiklinės miltų, druskos, taukų kepimui.Gaminimas Kiaušiniai ištrinami su druska, suberiami miltai, supilamas pienas ar vanduo ir įmaišoma grietinės tirštumo tešla. S�..
Recepto vertinimas:
Skrylių apkepas su sūriuIngridientai:3 stiklinės kvietinių miltų, vandens, 300 g lietuviško sūrio, 2 kiaušiniai, 100 g sviesto, 1/2 stiklinės grietinės, druskos.Gaminimas Išverdami skryliai. Padžiovintas sūris sutarkuojamas. Į išvirusius skrylius sudedamas sviestas, pamaišoma, s..
Recepto vertinimas:
Velykinis sūrisIngridientai:2kg. varškės, 2 tryniai, 300g. sviesto, stiklinė cukraus, pusė pakelio vanilinio cukraus, stiklinė plaktos grietinėlės.Gaminimas Varškė gerai ištrinama per sietelį. Sviestas išsukamas su tryniais ir cukrumi, į tyrę suberiamas vanilinis cukrus ir lėtai suk..
Recepto vertinimas:
Auksiniai makaronaiIngridientai:Makaronai (tinkamiausi - vidutinio didumo, dūdelės formos), pievagrybiai, lydytas sūris, kario prieskoniai, druska.Gaminimas Pakepiname makaronus su prieskoniais,ant jų užverčiame virtus makaronus ir dar truputį maišydami kepiname. Viską sudėjus į puod..
Recepto vertinimas:
Užkepti žiediniai kopūstaiIngridientai:žiedinis kopūstas, sviestas, grietinėlė, sūris, druska, pipirai, vegeta.Gaminimas Žiedinius kopūstus susmulkinti, apvirti sūditame vandenyje 5-7 min. Nukošti, išberti į kepimo indą. Pabarstyti prieskoniais pagal skonį, įdėti kelis nedidel..
Recepto vertinimas: